miercuri, 25 noiembrie 2009

un motiv foarte serios de a nu'l vota pe geoana

ca sa nu'l vezi pe gusa ca se lauda ca el "a facut" doi presedintzi...


nu'i suficient ?

5 comentarii:

amanda13 spunea...

lol, ca bine zici, ar fi al 27-lea pe lista mea... am pus-o pe blog


sper ca nu te superi dar am zis sa povestesc si prietenilor de ce ti s-a intamplat. de aici si mesajele de raspuns de pe o anumita postare. cred ca astfel de gesturi nu trebuie sa treaca neobservate.

amanda13 spunea...

hey nikule, cineva la noi pe blog mi-a spus intr-un comentariu ca detecteaza malware la tine pe blog. poti verifica te rog?

niku_elektriku spunea...

draga amanda, de pe toate calculatoarele de pe care am intrat aici (au fost vreo 10, cel putzin), cu diverse sisteme de protectzie, mie nu mi'a aparut nimic.
am scanat, da' degeaba !
se poate ca tipu sa aiba dreptate, si sa aiba vreun anti malware dashtept, d'aia, daca e atit de amabil, poa' sa raporteze la bloger, ca porcaria aia e localizata pe server la ei, unde, oricum, n'am acces.
si nici nu ma pricep dincolo de nivelu' unui chibitz cu calculator, tre' sa recunosc ;-((

Andrei spunea...

Pai primul presedinte pe care "l-a facut" l-a facut el pe Cozmin.

Poate Geoana ar fi primul pe care-l face, mai ales ca l-a facut cu vizita la Moscova. Tovarasii stiu de ce! :)

amanda13 spunea...

bine ii voi trimite un mail. deocamdata m-am uitat la hoaxul cu basescu "busind" un copil si ma minunez de mizerabilitatea moguleasca.

si am fost plecata, azi e ziua curcanului aici si nu am reusit sa ascult ce a zis base pe stalpul infamiei la dumitrescu. si nici pe site-ul lor nu merge... aah.

p.s. ti-am citit si articolul despre fiinta aia mare de acopera tot ecranul si moare de ciuda ca nu-i supla ca elena udrea. mistoc! exact ca in titlul tau!

Trimiteți un comentariu