marți, 7 septembrie 2010

n'avem (ne)voie ?

daca marea remaiere o reusit cu subces, odata cu scoaterea la 'naintare a rezervii strategice a cadrelor de qiuari, modreni & davizi_troaca din portofoliou' "pedeleprelor", putem reincepe sa ii porcaim cu ce ne vine la gura pe bocii (la multz ani, coae !) si base, asumindu'ne curaju' stramosesc (o dam anonima !) neuitind, tontodata, sa nu care cumva sa'ncuragem freo tentativa de "halba ca zapada, avaramuuu", ca doara, fara posibilitate de tagada, actualu' sistem de partide e "perfect", cum o fo si gubernu', in acceptziunea lu' mr videanu, pin' s'apuce sa fie el insusi remaiat.
din punctu' asta de vedere io ma aflu undeva la mijloc intre doo extreme ale blogrolului meu, adica intre riddick (prototipu' pedelist pur si dur) si lilick (intruchiparea penelismului fara dileme) fara ca prin asta sa spun despre ei c'ar fi extremisti, desi's cam "avintatzi", dupa gustu' meu.

ei bine, EU VREAU alba ca zapada !



si nu'ntzeleg chiar deloc de ce tre' sa raminem ostateci infinitzi in brinca unora ce au dovedit, totzi, limitele de competentza si onestitate, cintindu'ne, pe rind sau la gramada, refrenu' de la "tzara te vrea prost", pe diverse tonalitatzi, care mai pitzigaiat, care mai baritonal.

nu mai am "organ" sa'i receptez cin' ne spun ce bine intentzionatzi or fo pedelistii in avintu' lor de reformare a statului, cu tot cu "puisorii" lor plantatzi peste aia ai pesedeilor si peneleilor, si car' s'o fleshcait de tot la proba veritatzii (ca sa nu zic la intrare), sau cit de "performantzi" s'au dovedit tericeanu si ai lui vosganieni, in procente grele cit piatra de moara in capu' fraierilor ce "pun botu" si altfel decit dac' ar fi interesatzi direct.

chiar nu ma prea coafeaza faptu' ca oamenii astia vor sa se casapeasca recipork pin' la victoria finala asupra gastii adverse, zau !

ca desp'e pesedei, mai bine putetzi uita !

si nu, nu sin' d'acor cu jupin iaru care
"constată că oamenii au ajuns să se urască, lucru mai grav decât fenomenul corupţiei."


pai, de ce sa se urasca oamenii astia altfel dect minatzi in lupta drept chezasi ai enteresului celor car' au ceva de perdut daca o eventuala reala lupta anticoruptzie ar avea loc ?

cu, sau fara, basesti, crin antonesti, si altzi esti, alba ca zapada tre' s'apara, afara dac' nu vrem sa cadem prada unor essperimente deshantzate gen prm, png, pp al ddd, etece

6 comentarii:

Lilick spunea...

Nu exista Alba ca Zapada, Nikule. Pana nu scapam de securisti, pana nu se face o lustratie radicala, nici fir de zapada n-o sa vedem. Poate doar din aia artificiala, presarata pe alocuri tot de "ei".

Riddick spunea...

"Albă ca zăpada" (Snow White) mai este denumirea (în argou) a prafului alb (în state).

La fel şi politic, e un drog care dă ameţeli, în perspectiva lui Apocalypto 201 (Pentru cine bat clopotele ? ;-) ).

Lilick s-a ciupălat pă mine, da' io nu. :)

Riddick spunea...

A naibii de conexiune lentă...

Vroiam sa corectez postarea, adică Apocalypto 2012.

Am dat refresh şi mi-a dublat mesajul. Las' că si situl se încarcă greu.

niku_elektriku spunea...

vai ce'mi place concordia asta 'ntre voi !

pin' la doomiidoi'spe, care'i si an electoral, pot sa spun ca ma aliniez, fara nici o legatura cu apelurile "dezinteresate" de boicot a alegerilor, io ma declar abstinent politic, fara sa'mi refuz o oarecare erarhizare a gradelor de negru ce ne sint propuse, ca nici macar de gri nu mai e vorba.

si

@lilick

esti sigura ca nu servesti interesu', indiferent de natura, nici unui "gradat" ?

io n'o pot face, ca am ajuns, tangentzial, sa lucrez pentru unu...

niku_elektriku spunea...

@ riddick

no, nu'i bai, c'am 'ntzeles ideea !

si io fug de p'o conexiune pe alta, c'am vreo doo modemuri, plus una "fixa", ce ar trebui sa fie "de mare viteza" da' mere mai prost decit modemurile

Lilick spunea...

Intotdeauna "gradatii" se vor folosi de informatii, din orice parte vin. Dar e clar ca cei mai periculosi sunt cei de la putere, ca doar au castigat puterea, nu? Oricum, eu ii vreau terminati pe toti, fara exceptie.

Ete, m-am suparat...

Trimiteți un comentariu