marți, 22 februarie 2011

clohsca car' o sa scotza altzi, si altzi, si altzi, pui tot mai vii

e plina tzeara de cacodemii, si, iata, se mai screme una sa se nasca, asigurindu'ne de viitoru' luminos, cu creerii copchilasihilor nosti pusi pe bigudiuri de genii mediatice, directori de consti'ntza, formato(l)ri d'opinie, crucishatoare 'ncrucishate, ce au ca dascali floarea intacta a giurnalismului de baneasa gara, ce combate'vor 'ntr'o mass(mar)me(la)dia detzinuta de fiii si fiicele actualilor mogulizauri, 'ntr'o tzeara condusa de progeniturile eshaloanelor doi-trei-etcetera din obsedantele decenii d'mpliniri maretze.
tzara 'n care shpagatu' 'ntre doo scaune fi'va proba obligatorie la bac...

or totz sa 'nvingem, or totz sa muritzi (muritzi, baaa!)!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca-mi permiti, dle Niku, as dori pe aceasta cale, cu respectul si consideratia cuvenite pentru acesti luceferi ai jurnalisticii romanesti si mondiale, sa-mi bag pl in orice idiot care va fi student la aceste cururi, pardon, cursuri, pardon, scursuri. Si de asemenea propun sa li se ia dreptul de vot, de exprimare si mai ales de procreare. Multumesc.

niku_elektriku spunea...

@veone,
taica, po' sa'tz batgi, si sa'tz scotzi, ce doresti matale, da' tot o sa fie coada la 'nscriere la sediu de la baneasa, sau un' s'or face, daca se 'nscriu ei, pe bani grei, bietzii copii napastuitzi, la tot felu' de institutzii "cacademice" ce'i au drept mentori pe indivizi infinit mai insignifiantzi precum vedetilii giurnalistice pe care le vad cotidian pe la tembeliziuni, si pe car le admira, nendoios, fara retzineri

Anonim spunea...

O, da, bineinteles ca va fi coada! Toti labarii, neispravitii, parasutele, puturosii si cocalarii de bani gata vor identifica oportunitatea de a deveni jurnalisti si stirizde! Traiasca Voiculescu si Vantu! Sa ne facem ancore, coaie!

Trimiteți un comentariu