joi, 17 februarie 2011

SCANDALOS: un bolnav, de putere, in faza terminala, se pishe pa el, noaptea, in pat, dupa ce, in prealabil, sare gardu' de la cotroceni!

o irima rea de pa blogu', cultural, al d-lui tudoran, ne informeaza, dezinteresat, intre doo pase cu picioru'  (de la scaunu' cu rotile al lu' nush-vinatoru&pescaru-ghidush?),  desp'e cum  adoarme, ud, diktatoru' chior, din lipsa de vigilentza a organelor atrofiate ale statului, ce mai uita sa'i şchimbe pamperşii regulat, dupa ce s'a regulat, cu nutzik, lucru 'ndeobste remarcabil la un bolnav de cancer in faza terminala, ce, 'ntre sedintzele de radioterapie in israel/remeneurile din indonesia, sare gardu' de la cotroceni, ca sa scape de vijilentza sepepistilor. pentru a se deda, incognito, celor mai inimaginabile proceduri sado-maso-pederast-zoofile, conform dezvaluirilor unui evr(e)o-deputat romun.
acuma, dom' tudorane, ne iertatz, stiam ca va simtzeatz, cindva, bine in compania bardului, original patent, de la birca, nu si in cea a copiei sale nereusite, da', probabel, preocupat sa'l tot combatetz pe "lictor", si pe soacrele'i multiple, n'atz observat c'a cam 'nceput sa va bintue.
blogu'...

8 comentarii:

Riddick spunea...

Pâi, ce, mai e în stare de ceva dupa ce l-a stors aia de tot ? :)))

Anonim spunea...

Domn Nikule,

Nu sunt responsabil pentru istoriile neconfirmate. Zau. Pe bune.

Anonim spunea...

Domn Nikule,

Tomnai am mustruluit-o pe inima-aia-neagra-ca smoala. Ca o avea ori nu vreun efect, n-am de unde cum sa stiu...

Cu amicitziune, din ce in ce mai sporita,

DT

Shadow spunea...

@niku

Te referi la tovarasu lucid? Tovaras deh ca asa era pe vremuri(a ramas la fel si acum deh dar isi zic domni si se dau de "dreapta" de la 48 incoace). Sau la altcineva? Sarmanul victoras L nu mai stie cum sa "invarta" argumentele doar doar l-o "alba ca zapada" pe eminenta sa prezidentiala.

Radu Humor spunea...

Am nimerit din greseala la tine in debara !
Sincer sa fiu am ramas descumpanit !

niku_elektriku spunea...

@humorule,
si io de tine, da' nu se pune...

niku_elektriku spunea...

@shadowe,
bai, voi tot vretzi sa ma trecetz strada da' io nu vreau!
s'o facetzi si cu prea putzin (radu)humor

niku_elektriku spunea...

pe dom' tudoran nu'l bag aici, d'ocamdat!

Trimiteți un comentariu