marți, 8 februarie 2011

ne vedem la tvr

disara, am 'ntzeles, vine base la tvr!
sa efectueze o noo frectzie la picioru' de lemn al detestatei institutzii, cea peste pragu' careia jurase ca n'o sa mai calce pin' ce n'o sa plece  sassu.
iaca c'a plecat si sassu, si fecioria institutziei tot n'a fo' recuperata, himenu' labartzat refuzin' sa se lase cusut de felcerii doamnei culcer, chit ca's ei cu ceva mai multe cartzi citite la actiff,  daca nu d'a dreptu' ghedesisti sadea (ce poa' sa eziste mai detestabel?).
monopolizrea televiziei publece de catre reprezentantzii puterii, asta nasoala si nesuferita, beneficiind de "serviciile" unor ridicatori la plasa inofensivi, gen raspopitu' gîdos fatza cu varanu' suspensor, e la fel de utila ca orce operatziune facuta ca sa fie, ajutind'o, 'n felu' asta, sa'si consolideze statutu' de gazeta de perete pe car' n'o citeste nime'.
si cine ar mai urmari'o, in conditziile cin' taberele sin' consolidate d'atitzia ani de manoperatziune, facuta cu rivna de furnica, pe creerele oamenilor?
dejaba aduci indivizi cu o conditzie 'telectuala decenta sa 'ncerce sa patrunza print'e hienele labartzate pe toate celelalte canale, crezin' c'o sa si aiba succes.
e ca si cin' dupa ani de consum de hard porn tu 'ncerci sa aratzi cit'o amarita de glezna, si aia cu mararu' bine mijit.
acu' se vad rezultatele politicii de media dusa de nimuricii pedeloi, car' or strins  ban pa ban da' n'au catadicsitara sa investeasca cu cap, si cu previziune, in domeniu, si bin' or facutara, ca cine stie cu ce (altzi) monstri ne'am fi procopsit, pe linga cei deja existentzi pa piatza.
nu stiu ce'o mai avea de gind base sa ne spuna deseara, in conditziile in care mi'oi aminti si si io si l'oi mai urmari, da' ma frapeaza ca i'a disparut orice urma de realism si simtz al anticipatziei, crezin' ca mai ajuta la ceva vorovitu' lui din ce in ce mai 'mpiedicat, in absentza unor gesturi ce altadata il faceau redutabel.
pina si eu care inca il prevesc cu o binevoitoare detasare ma declar plictisit de zumzaitu' monoton pe car' il scoate de fiecare data, cu cifre ce se 'ncapatzineaza sa nu'i dee ascultare cin' face previziuni "macro"; ca doar el ne obisniuse cu "macho"!
vreme vine, vreme trece, vremea pulii 'i din ce mai rece, iar implantu' siliconic cu negoitz e cel ma evident simptom de andropauza.
iar  minia statornica a strazii , atent alimentata chiar si de creatziuni rizibile ale basescului insusi, in chip de ucenic vrajitor, cum e acel dandiaconescudirrrect (ce vad ca'si continua nestingherit campagnia electorala incluziv p'in difuzarea celor mai macabre productziuni de pe net), nu prea mai are chef de paleatiff, lipsindu'i doar coaele pentru a pune mina pa bolovani.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Total de acord.
Am pierdut comentariul scris la pevizualizare!

laplopulcuportocale

Trimiteți un comentariu