vineri, 11 februarie 2011



fa greva, "greavule"!

abea acu'm dau sama ca nu devii o persoana "mportanta" daca ai 'njuratori la usa, fenomen de  care cam fusesem vaduvit (cu mici si nesemnificative exceptzii) pin' mai zilele trecute fix, asa ca apelez la vorbele lu' nenea lars (pe car' de azz il "bag" la roll) pentru a 'ncerca sa'l (sa'i) conving pe eventualu'(i) amator(i) sa ma mai lese'n durerea mea (care nu e'n cur, precizez!)! 
or o'tz fi de pe la servicii, si va facetz (doar) servicii?
si vretz sa ma facetz "vedeta"?! 

Un mic sfat de la un nene mai bătrân și mai trecut prin toate cele pentru tinerii care se implică într-un fel sau altul în viața politică:
În orice împrejurare, campanie, discuție cu prietenii, articol pe blog, post pe twitter, apariție la TV, orice, ține minte că șeful mare de la partid pe care îl susții nu e tac’tu (în afara cazului rar în care chiar e).
Acum, dacă nu e tac’tu, gândește-te că nu se face să te înjuri cu prieteni sau necunoscuți pentru el, să garantezi tu pentru ce va face el, pentru verticalitatea, competența sau buna lui credință. Nu se face să te implici emoțional în relația ta cu partidul și șefii lui pentru că nici partidul sau șefii lui nu se implică emoțional în relația cu tine.
De aceea îți spun, tinere activist politic (cu carnet de membru sau fără) să lupți pentru tine și idealurile tale, nu pentru persoanele care sunt acum în fruntea partidului. Prezintă discursul tău, nu al altora!


2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Spune-i asta lu' Eba. :)) Tati Cool! :))

niku_elektriku spunea...

eba nu intra "la mine" lilicko!

Trimiteți un comentariu