joi, 3 februarie 2011

pentru ca pot!

celor ce intra  p'aici si vad in mine un "portocaliu 'mputzit", un sugator de licurici d'al lu' basescu, ce nu vrea binilii tzarisoarii pen' ca nu cad pe spate la invocarea celor o suta si ceva de ani de historie glorioasa din spatele ochisorilor azurii ai maresalului, nu po' sa le spun decit ca nu am 'nclinatzii pederaste ca s'agiung sa iubesc pouliticieni, care's in covirsitoarea lor majoritate masculi, si aia suficient de nereusitzi.
cu atit mai putzin p'un basescu sau boc, car' is uritzi cu spume!
daca un politician afirma, la un moment dat, lucruri ce mi'e 'mi par ok, si, pe parcursu' mandatului capatat si cu ajutoru' votului meu, nu face gesturi care sa ma cotrarieze in asa masura incit sa'mi fie absolut evident c'a luat'o 'ntr'o directzie ce nu mai este conforma cu ce scotea pe gura atunci cin'l'am ales, si nici o alternativa la el nu se 'ntrevede, eu imi permit "sa stau pe oo", 'ntr'o pozitzie de espectativa critica.
lucru pe care l'am observat si la o buna parte din cei ce reprezinta asa zisa "blogosphera portocalie".
dar daca, precum maresalu' crin, aspirant cu reale sanse la statutu' de viitor fost favorit in sondaje, in loc sa ee (precum ii recomandasem la un moment dat), aproape punct cu punct, programu' realmente reformator al piratului chior, si sa spuna un singur lucru: "EU am 'ndreptatzirea sa propun toate astea, nu tu, basescule, care esti asa si  pe dincolo (si adaugatzi dv fiecare ce va convine), pentru ca EU SINT CURAT", el isi construieste, in schimb, o cochilie alcatuita din cele mai nenorocite fortze car' au tzinut tzara asta pe loc de doo'j de ani, ca sa poa' sa'si contemple linistit imaginea'n oglinda televizoarelor, apai, ce potzi sa mai zici?
sa arunci in permanentza cu spectru' diktaturii in popo', zicin' ca "astia" fura - si fura! - ca nesimtzitzii, da' sa te cununi  la besereca cu d'alde hrebenciuci, ca doara scopu' (da' care'i scopu?) scuza mijloacele, e chiar dincolo de putirintza mea de 'ntzelegere.
cum po' sa speri la ceva mai bun cin' si justitzia asta schioapa e descurajata sa actzioneze, acu' si'n viitor, indiferent despre cine e vorba, ca's pedeloi, pesedoi, peneloi or ce mama dracu' or mai fi?
crede cineva, stiindu'i pe dinosaurii din toate  taberele, ca, odata  ajunsi la putere, avindu'l pe ponta, nastase, mazare sau iliescu prim ministru, ca  pesedeaua o sa respecte angajamentele premaritale cu ingenuu maresal?
defazarea asta 'ntre datele alegerilor parlamentare si cele presidentziale s'ar putea sa'i joace o festa de toata frumusetzea lu' crin, chiar in ipoteza cit se poate de absurda c'asta ar vrea sa faca ceva odata ajuns in jiltz.
semireforma asta facuta de pedeloi e departe d'a fi ce trebue, si nici cine stie ce rezultate oeconomice duduitoare n'au cum sa apara in viitoru' previzibil, asa ca, odata ajunsi la gubern, pesdistii vor trebui sa tae in continuare, daca nu vor sa li se sparga buba'n mina, si n'or sa stee de lemn tanase vazin' ca ei 'ncep sa se erodeze ca sa'i faca o trambulina lu' crinutzu.
asa ca un asa formos reject o sa'i traga de n'o sa se mai vaza, eventual  pupindu'se'n bot cu ciumpalacii bengosi bevebisti ce'or sa puie, mai mult ca sigur, mina pe partid, si in ipoteza mult prea optimista c'ar putea sa prinza si astia un zece-cins'pe la suta.
toate aste fiind spuse, declar ca, in continuare, merg pe mina celor car' isi doresc altceva, neintzelegin' in ruptu' capului cum pot cei din "blogosphera galbejitzilor" sa fie asa de entuziasti in sustzinerea a ce? c'a ajuns pina si ludovic orban sa fie mai  lucid decit multz dint'e sustzinatorii neconditzionatzi, care n'au nici un fel de gretzuri sa consume lucruri pe care si nefericitzii aia din "pariu cu frica" le'ar refuza politicos.
daca "astia", coalitzia grivco adica, n'au nici macar minima precautzie, pe car' au avut'o basea si ai lui, ca sa'si fardeze intentziile, ba, dimpotriva, incep precampania electorala cu cele mai scabroase amenintzari spre cei ce i'ar putea cerceta, d'a ajuns si madam AMP - devenita dusmanca resentimentara a gastii basiste - sa fie scirbita, la ce te'ai putea astepta?
vor face tot ce stiu, si pot!
(ma amuza teribil cum dinozauristii bevebisti devin deodata simpaticutzi numa'n virtutea faptului ca'si mijesc cit'un coltz cariat la diktachior!)

10 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Stai sa-ti spun si tie, daca inca n-ai aflat...

De ce ne dorim noi demiterea lui Traian Basescu:


1. Incurajeaza inegalitatea in fata legii a cetatenilor
2. Aduce un ultraj eticii publice si demnitatii tarii
3. Pune interesele personale si ale familiei sale inaintea binelui comun
4. Incalca dreptul la informare, conducand campanii de dezinformare in beneficiul sporirii puterii personale
5. Ataca sistematic Constitutia in spiritul ei
6. Face promovari in functii publice nu pe criterii de competenta, ci de nepotism sau supunere oarba
7. Incalca principiul majoritatii
8. Doreste slabirea si subordonarea institutiei fundamentale a unei democratii - Parlamentul
9. Incurajeaza frauda flagranta in Parlament pe voturi la legi organice
10. Sustine ca vrea sa reformeze statul, dar isi conduce partidul ca un monarh absolut
11. Discrediteaza prin propriul comportament sau prin cel al oamenilor promovati de el imaginea in lume a Romaniei
12. A izolat Romania pe plan international si a rupt toate parteneriatele strategice ale tarii
13. Tolereaza coruptia
14. Nu are solutii pentru iesirea din criza economica si morala
15. Conduce de facto guvernul, incalcand Constitutia si principiul separarii puterilor in stat, luand decizii care nu intra in atributiile prezidentiale si care au condus la scaderea nivelului de trai, scaderea investitiilor, recesiune economica prelungita
16. Incalca dreptul la asociere libera, subminand continuu activitatea partidelor democratice
17. Incurajeaza frauda electorala si cumpararea parlamentarilor prin mita
18. Nu si-a clarificat legaturile cu trecutul comunist si cu fosta securitate, desi a condamnat in mod demagogic comunismul.
19. Controleaza de facto toate serviciile secrete, cu toate ca acestea ar trebui sa se afle sub control parlamentar
20. Acuza televiziunile de manipulare si incearca permanent sa intimideze si sa cenzureze presa, incluzand-o ca vulnerabilitate la adresa sigurantei nationale, alaturi de terorism
21. Se sustrage sistematic din fata justitiei, acuzand imunitatea altora din cea mai imuna pozitie in stat.
22. A profitat de beneficii materiale ilegale din posturile publice pe care le-a detinut
23. Promoveaza in societate modelul “mitocanului descurcaret si smecher”, in timp ce vorbeste despre reforma educatiei, pe un fond general de criza morala
24. Doreste sa lase milioane de romani, pana la o treime din alegatori, fara reprezentare parlamentara, prin schimbarea sistemului de vot. (ex : Votul uninominal majoritar)
25. Incita la ura si la dezbinare intre categorii sociale si nu numai, pe principiul « Divide et Impera »
26. Monopolizeaza in mod demagogic subiecte de interes national in favoarea electorala a lui si a partidului pe care il conduce (ex : condamnarea comunismului)
27. Foloseste DNA –ul ca arma impotriva adversarilor politici
28. A subminat autoritatea institutiei armatei, punand in pericol major democratia si statul de drept


Destule motive? Eu cred ca sunt deja prea multe!

Anonim spunea...

@Lilick. Nu stiu ce-ar fi trebuit sa-mi promita cineva ,sa ma convinga sa scriu atatea idiotenii cate ai reusit tu sa scrii, dar lasand la o parte problemele de estetica (care tin de gust, pregatire si interese ), o sa-mi permit eu sa-ti raspund la intrdarea pusa in preambulul "dizertatiei" Pe scurt: de prosti ce sunteti !

niku_elektriku spunea...

@ lilick

hooo, ce te'ai aprins asa?!

(stii, nu prea imi place activismu' deshantzat, mai ales cin' n'ai la ce sa faci propaganda far' sa'tzi crepe obrazu' de rushine! indiferent de tabara)

niku_elektriku spunea...

@anonime

ma delimitez cu tarie!

Dorin Tudoran spunea...

nikule, esti pre elektrik.
vezi sa nu corenteze opozitia, ca Puterea e deja electrocutata.
Week-end pacifist.

DT

Mihai (C.T.) spunea...

@anonim
Şezi blând că n-ai cu cine. Gaşca de neonazişti adunată sub aripa ocrotitoare a Căpitanului Zoe Petre e praf. După cum vezi citează din platforma-program pusă pe picioare de fostul secretar cu propaganda Dan Constantin, actualmente unul din argaţii lui Voiculescu (Jurnalul Naţional), principalul "inventator" al subiectelor abordate de Antena 3 şi Realitatea TV.

Galeata cu Pixeli spunea...

A nabii chestie. In plina dictatura, dizidentii "opozitiei democratice" nu /fuge/ niciunul in exil. Ba mai mult, in loc sa li se inchida gura, cum se procedeaza in orice dictatura care se respecta, ai realmente impresia ca unii au primit domiciliu fortat in studiorile televiziunilor.

Hazul cel mai mare va veni impreuna cu preluarea puterii de catre PSDNLPC. Atunci vom fi schimbat o dictatura care, orice s-ar spune, are reflexe democratice, cu o "democratie" care va semna surprinzator de mult cu o dictatura adevarata. Intrebati-l pe Ady Nastase daca nu ma credeti pe mine. :)

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

mata iesti?

corentat, necorentat, mi'e ca grozava opozitzie democracica o sa devie ultima "putere", nu elektroputere, car' o sa'mi mai ramiie, pin' oi da ochii cu viermisorii ai'laltz.

ca astia lucra de la doo-trei cincinale'n sus... si nici io nu ma simtz prea bine, vorba aia!

niku_elektriku spunea...

@Mihai (C.T.)

dan constantin?

coool!

chiar 'i adevarat? pai in comparatzie cu asta si verdetz avea o fatza mai umana...

niku_elektriku spunea...

@ galetzico

gresitzi cumplit!

ala o sa fie regim voiculescu-crescent toata ziua. altfel ce chichirez am facut?

Trimiteți un comentariu