luni, 30 martie 2015

spălături, spălători și spălătorii din panoplia cu totul și cu totul din aur a neamului (prost)


cadavrul (politic al) domnului voiculescu poate sa fie gelos: l'am surprins pe mircea badea făcînd spălături vî(r)(n)toase cadavrului (politic al) sotzului laviniei șandru, și nu pe centura politicii, nici în vreun cimitir situat pe teritoriul mun'cipiului slatina, ci tocma' în miezul fierbinte al crematoriului human al anteniitrei, ptiu!

in conditziile in care am aflat, de pe indezirabilulul, indeniabilul si inubliabilul faceboc, ca:


IATĂ ADEVĂRATA FAȚĂ A PMP-IȘTILOR!!!RUXANDRA DRAGOMIR plângând-o pe ELENA UDREA la... ANTENA3 în cadrul unei grețoșenii!Care mai aveți curaj să mai umblați cu „ANTENIȘTI” și „LATRINIȘTI”, fățarnicilor???
Posted by Alexandru Dan Mitache on 28 martie 2015


mi'am adus si eu aminte ca, saptamina trecuta, am picat, ca musca'n lapte'n curu calului, cu totul si cu totul fortuit, tocmai pe cind mirciulica badea'i facea neste spalaturi anale, nu stiu daca gratis sau gratuit, marelui de(z)gustator de arta, sotzul sotziei sale, de pe centura politicii, darius vilcov, p'aceeasi antena pe care acelasi gen de spalaturi il costa pe domnul varan zeci de mii de evroi, lunar.

darius vilcov cautindu'l pe mircea badea pentru a'i lindica o echipa
de rigipsari, antenatrei, de incredere


cele citeva secunde legale pe care le'am putut petrece, fara masca pe figura sau aparatului autonom de respirat sub marea de cicat, in preajma mult prea celebrului spalator, nu mi'au permis sa iau la cunostintza decit cu unul din argumentele, nu stiu daca cel suprem, care'l faceau pe mirciulica sa proclame, atit de previzibil, ca povestea cu tablourile lui vilcov e o mare facatura, adica:

nu putea, dom'le, sa puna tablourile in peretzii rigipsatzi, pentru ca i'ar fi trebuit ipochimenosului fost premare&ministru bun conducator de spagi si miliardar pe puncte o echipa pluridisciplinara ca sa'i execute lucrarea, carevasazica ca nu se poate sa se fi dat pe mina atitor insi!

ceea ce'mi arata cit de rupt de realitate si rupt de masse este mirciulica, desi se lauda/pretindea ca el e baet de salajaaaaan, unde ar fi si locuit, pina nu demult, impreuna de maman.

pai, daca mirciulica n'a aflat nici pin'acuma ca, pardon, civilizatzia chirpiciului a fost inlocuita, abrupt, la noi, de civilizatzia termopanului, a gipscartonului si a bormasinii, in care oricine, inclusiv domnul vilcov, in personam, se poate declara, linistit, drept specialist al respectivelor atribute ale contemporaneitatzii, ce pretentzie mai potzi sa ai?

si inca, ca si tuciurescu, cica, isi aduce aportu:



Ceva big se apropie ca prea se vitupereaza colhoznic pe multiple voci impotriva luptei anticoruptie si a DNA. Nimic nu...
Posted by Stelian Negrea on 29 martie 2015

Un comentariu:

Emigrant spunea...

Bai carnacior elektrik, eu v-am zis de mult ca TOTI sunteti acelasi cacat mai mult sau mai putin uscat, dar nu m-ai crezut.
Si o curiozitate.
La Hantena 3 am inteles: masca gaze, comunisti, scarba, voma, decedare.
Dar Labe1 rezisti? Inteleg ca da.
De, marle iubiri ramane, in ciuda tutulor dezamagirlor.
Hai siktir si Mahlzeit la mancat kakat anticakacomunist.

Trimiteți un comentariu