luni, 23 noiembrie 2009

ori refondatzi aliantza  DA, intr'o Uniune ptr. Reforma Statului, ori va mininca URS(S)u'

nu stiu daca basescu doarme in noaptea asta, da' eu, dupa ce m'am culcat linistit (vorba vine), m'am perpelit o vreme "analizind" ce miscari vad io posibile dupa rezultatu' asta timpit dupa primu' tur al alegerilor prezidentziale.
ca n'am putut sa ma uit la televizoare, de sila, si mila...
basescu, daca lucrurile merg in continuare asa, n'are prea multe sanse sa cistige turu' doi.
nu prea are de un' sa ia, pen' ca liberaloizii il urasc mai tare decit chiar pesedoii.
iar aliantza celor doo partidutze antireformiste este rodata bine de tot in ultimii cel putzin trei ani.
asa ca degeaba le vor propune pedeloii, plus basescu, liberaloizilor, bombonele, acadele, si'alte "dulciuri" asemanatoare.
astia vor spune mereu ca nu au incredere in basescu, si gata !
asa ca, la fel ca la infiintzarea aliantzei DA, vor trebui sa treaca peste orgolii, si, daca se doresc barbatzi de stat, sa faca inclusiv compromisuri care ar parea inacceptabile.
daca o unire a penele cu pede nu s'a putut infaptui, din cauza "tablourilor" de pe peretzii unora, io crez ca se poate stabili de pe acum, daca ar exista ceva creer, si daca liberaloizii nu sint in deplinatate vindutzi rusilor, o Uniune pentru Reforma Statului, in care cele doo partide ar trebui sa fie reprezentate fifty/fifty, cu stabilirea aceleiasi proportzii si pentru viitoarele alegeri parlamentare de peste trei ani, si candidat unic la prezidentziale, cel mai bine clasat in sondaje la acea data.
si, la fel ca in cazu' aliantzei DA, daca iese base presedinte, sa'l puna pe crin prim ministru, cu stipularea clara, eventual cu declaratzii pe biblie in fatza patriarhului, sau a preotului porno, tot un drac, ca, daca primul ministru repeta figura  facuta de tariceanu, sa fie activata o demisie in alb depusa in safe'ul lu' isarescu...
desi nu stiu de ce ar mai trebui sa se considere vreunul din cele doo partde tras pe sfoara, daca se prevede ca proportzia o sa fie, indiferent de orice fel de alegeri viitoare, egala.
chiar daca pedelistii poa sa arunce acu' pastila ca ei au treizeci si nu stiu cit la suta, e  clar ca fiind ultimu' mandat, daca o sa fie, al lu' basescu, ei nu au o personalitate capabila sa fie la fel de magnetica in viitoru' previzibil, cel putzin  egala cu cea a lu' crin cel somnoros, care precis isi va construi o platforma pe infringerea asta, cu victorii de palmares in neste orase, daca am intzeles bine.
pedelistii, daca nu le accepta penelistilor ceva absolut substantzial, in genu' celor ce nu m'au lasat pe mine sa dorm in noaptea asta, chiar daca nu poa' sa'i inghita pe multzi d'acolo, cum nu poci sa 'nghitz nici io, poa' sa'si ia de pe acum adio de la guvernare, iar basescu poa' sa'si faca deja formele de imbarcare.
si chiar daca, prin cine stie ce minune, basescu ar reusi sa'si adjudece viitoru' mandat, razboiu' asta de uzura cu doo treimi din parlament, plus situatzia absolut imputzita din economie, ce necesita reformele alea pe care s'au codit totzi sa  le faca, nu poa' sa duca decit la fiasco total.
asa ca nu mai clamatzi victoria "dreptei" domnilor pedelisti, facetzi ce trebuie, adica un compromis rezonabil si pe lunga durata, nu mai bagatzi aiureli in protocoale, cu respectarea proportzionalitatzii, si alte abureli, ca altfel ne maninca Republica Prostanaca Romania.

numa' sa vrea si  patrica !

am zis si io, n'am dat cu paru', hooo !

12 comentarii:

amanda13 spunea...

si eu ma gandeam la ceva de genul acesta insa ma doare mintea cand ma gandesc cam ce nume stiu ca reprezinta PNL. nu stiu. si faza cu dracul si puntea in practica s-a dovedit a fi imposibila... dracul e prea greu si puntea si rupe

base mai are o sansa... sa-i dea un KO lui jeana cu ceva.

schmoukiz spunea...

Din pacate, intre timp, Patriciu l-a chemat la ordine pe Crin si alianta nu mai e posibila. Basescu va trebui sa-l bata pe tantalau cum numai el stie, cu mainile goale, doar cu lantu de la bicicleta.

trotzki spunea...

tu vorbesti ca Antonescu si-a impins in fata o burtica
de mic burghez in afis?!? Pai aveti amandoi aceeasi varsta
si tu ai burdihanu de 3 ori mai mare. Mai pune mana si mai si munceste la serviciu ala al tau sau
te pricepi doar la stat pe "globuri" si citit ziarele?
By the way, vad ca esti f curajos la stat pe vorba
"deschis" in anonimatul internetului si folosesti aprecieri la adresa "prietenilor" politici la nivelul IMGB-ului anilor '90, desi am auzit ca altfel lumea te cam stie de mut. Sa vedem dc o sa mai fii la fel de limbut in curand. S-ar putea ca conducerea de la Posta sa se schimbe mai curand decat expira mandatul mult stimatei si iubitei Maria Toghina(:D) si s-ar putea ca la noul loc de munca sa fie doar internet wireless pe stalpii de inalta si medie tensiune (asta apropo de "ce-ai zice sa restructureze toghina o unica si anume persoana, ai?")

Cu deosebita stima,

Gabi M. spunea...

Draga niku-le,cred k ai kam incurcat-o!Ai primit o amenintare de mai mare frumusetea!Ai vazut la ce serveste legea aia ku ascultarea("monitorizarea")telefoanelor,internetu-lui,e-mail-urilor?!?Ai vazut cine sunt "teroristii"?!?Asta care te ameninta mai sus,ori e de la secu(pe stil vechi...),ori e psd-istul de serviciu,cel care se ocupa cu...ochiul si urechea...Oricum,cam acelasi lucru...Da-i in ba a masii,baiete,nu-ti fie teama de toti kk-ciosii!Base va castiga alegerile,nu ii lasa romanii pe masono-mafioti sa castige!Asta de mai sus,chiar crede k romanasii sunt prosti?Le-ar place lor,doar sa nu-si bage coada pretinii de peste ocean,pe care ii astepta romanul acum saizecisiceva de ani...in credulitatea lui...Oricum,ce ne-asteapta,e/va fi mai rau decat orice a fost mai rau pe lumea asta!Vezi aici: http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/21/video-presedintele-ue-herman-van-rompuy-este-oficial-marioneta-grupului-bilderberg-si-a-declarat-ca-s-a-mai-facut-un-pas-spre-guvernul-mondial-daca-nici-acum-nu-va-treziti-aproape-ca-va-meritati/ Si mai vezi si asta: http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/22/video-nu-conteaza-pe-cine-alegeti-rezultatul-este-acelasi/ NU ITI FIE FRICA!Doamne ajuta!

amanda13 spunea...

@trotki: esti penibil! mai usor cu "liberalismul" de dambovita pe scari! Nu-ti este rusine sa ameninti in felul acesta un om care nu face altceva decat sa-si exercite dreptul la libera exprimare? de cand opinia a devenit o crima in Romania... ah, da stiu, de la COMUNISTI incoace! te-as intreba daca nu-ti este rusine sa vii pe blogul omului si sa vorbesti in halul asta... dar nu te intreb fiindca stiu raspunsul. uite de asta nu pot sa-i suport pe rosii (chiar asa, pana si nick-name-ul tau este inspirat de numele unui om asasinat de proprii sai confrati comunisti, ceea ce denota la ce metode va ganditi daca ajungeti la butoane) si nu voi crede niciodata in bunele intentii ale lor sau ale odraslelor lor din politica! dar cei ca tine, spalati pe creier, ar vota si un porc (la propriu) daca ar stii sa guite promisiuni!
uite de asta ma agit sa le deschid ochii tuturor celor cu care discut. si nu-mi e teama de voi. nici lui niku nu are de ce sa-i fie teama... o ruda de-a mea, care a fost dat afara pe criterii politice, a castigat fara pile si interventii procesul cu institutia si a primit la vremea lui nastase si 300 de milioane despagubiri. mai exista si CEDO si altele... asa ca nu va vom lasa sa va faceti de cap indiferent de rezultat!

turnofftheglory spunea...

Pai nenea liberal sub camuflaj Nastase a spus clar la audienta la sfantul Patrick. Va dam liberalism de nu o sa-l puteti duce.

niku_elektriku spunea...

@trotzki
lev davidovici, demult n'am mai avut parte de'o amenintzare, d'aia d'a noastra, tovarasasca !
de fapt sintem chit, doar ca io glumeam atunci ;-)))
oricum, imi pare bine ca faci amenintzarile astea, inseamna ca esti mare scula, si n'o sa ma refuzi atunci cind o sa viu la usa ta sa'mi dai o pita de mincat, pe principiu' "lantzu slabiciunilor", chit c'o sa fie pita aia pe stilpu' toghinei.
de restructurat, sint demult, poate n'ai auzit ca lucrez la "privat"-a, si'am mai fost si pe vremea lu' ceashka, ba ca n'am vrut uteceu, ba ca n'am vrut pecereu, asa ca nu'i o noutate, ca voi avetzi trecere si la privatzii astia de tip nou.
in privintza burtzii, ce dreptate ai, numa' ca io mi'o port cu o dignitate (ca nu'i nici burta de bere, nici de ciorba, nici de caviar), mai mult sau mai putzin disimulata, si nu mi'o afisez pe panourile 'lectorale, pen' ca sa cucereasc cuconetu' intre doo virste, ca stii ca astora le plac barbatzii middle age cu putzina burtica...

si ai vazut ca diktachioru v'a lasat toghina in pace ?

by the way, vorba ta, as fi preferat sa discut cu tine despre dodecafonism, liber-schimbism, contzopismo-fixism, sau orice altceva...

roaga'l pe preten'tu sa taie netu', ca oricum, fitzi linistitzi, chioru' pierde si fara mine la pupitru...

Alexa spunea...

@trotki
Secu e la post ? SRS nu doarme ? Asta ne asteapta, daca iese liberalul Geoana ? Ia vezi cum faci cu amenintarile astea, ca nu sperii pe nimeni. Intimidarea kgb-ista e perimata !

GERULA spunea...

@trotzki
nu ai vrea sa imi dai niste frunti in burta alternativ cu maica-ta ? Vrei si adresa reala ?
'tu-ti mormintul mamei tale de javra.

alexandrumitache spunea...

Din pacate nu numai altii au memoria scurta, dar este stupefiant ca si Ciuvica insusi pare sa fi uitat ca, pe vremea lui Nastase, a lui Iliescu si a lui Geoana a fost arestat de pe strada pentru... ceea ce facem noi astazi pe bloguri.

Pana la detasamentele "imeghebiste" care sa ia la bataie bloggerii nu mai e decat un... vot. Cine sa le dea adresele, ca la mineri in 1990, se gaseste.

niku_elektriku spunea...

hopppa !

abia acu' am vazut ca mi'atzi sarit atitzia "in ajutor" !
va multzumesc frumos !

da' nu'i asa mare problema.

trotzki e un mare prieten cu un cunoscut de'al meu.
m'am "tachinat" cu el acu' citziva ani pe forum la realitatea (cind mai calcam pe acolo). de fapt, i'am dat o replica pe tema "restructurarii" lui tru, pe vremea lu' nastase, si'l intrebam daca lui i'ar conveni, daca'ar fi angajat la radio toghina, sa fie singuru' restructurat, fara motivatzii prea clare, eventual ca are gura mare.
daca el a intzeles, cind s'a simtzit lovit "la crin", sa'mi intoarca replica, sub forma de amenintzare nevoalata, poate are si "mijloacele" s'o faca !
intimplator, sau nu, fiind io angajat umilache la o firma de mentenantza (asa se cheama acum !), ce are printre clientzi si posta, in urma "externalizarilor" foarte reusite din companiile de stat, am simtzit, chiar in perioada in care aparu trotzki, o anume nervozitate inexplicabila din partea unor anumite persoane din firma, neanuntzata de nimic anterior, nervozitate care a disparut subit, deocamdata (da', cine stie ?)
am avut sentimentu' asta si in decembrie '89 cind TREBUIA sa devin "membru" pecere, FORTZAT, si'am refuzat, demn (da' cu morcovu' foarte mare intr'o anumita zona anatomica), dupa ce aia de la mine inaintasera toate actele la sectoru' de partid, chiar in preajma sf nicolae.
atunci, tot asa, s'au nervozat o gramada in juru' meu, au inceput sa'mi viziteze diversi securisti acoperitzi si descoperitzi "biurou", situat undeva la cucurigu, strategic (ulterior mi'am dat seama ca se pregateau si de lobilutzie: era ideal pentru amplasat "simulatoare", puteau iesi si pe acoperis pe acolo).
urmau lucruri interesante !
ca si acu' !

niku_elektriku spunea...

http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=19291

eu eram bubulu, nene iancule !

Trimiteți un comentariu