duminică, 14 martie 2010

opritzi (rupetzi) filmu' !  vreau sa cobor !

laba lunga, si paroasa, a "realitatzii romanesti" se chinuie, si (iata !) reuseste, sa maculeze si un simbol, care ramasese, pina de curind,  neintinat !

"Radio Europa Libera" !

dupa indelungi campanii de stringere de fonduri prin intermediu' sms-urilor, ce ele insele cred ca au costat, impreuna cu logistica aferenta, mai mult decit cele doo-trei sute de mii ioroi de cit ziceau astia c'ar avea nevoie pentru repatrierea inregistrarilor, DEEECI  "imensa" suma nu s'a reusit stringe, asa ca:

TVR1 / 20 martie 2010

Teledon "Europa Liberă, AICI!"
Moderatori: Andreea Marin Bănică şi Cristian Tabără Teledon organizat în scopul strângerii de fonduri pentru a aduce în România arhiva, în sistem digital, a emisiunilor postului de radio „Europa Liberă". Scenariul Viorica Odainic Redactori: Cristina Moiseiu, Adina Vukovic, Lorelei Mihală, Andrei Văcaru Regia artistică: Mara Paşici Manolescu Producători tv. : Dana Andriescu, Mihai Răzuş Transmisiune directă


intra "pe fir" si prestigioasa institutzie TVR-sassu, cu echipa ei "de milioane" (la propriu !), avind'o drept "animatoare" pe intrata'n adormire "printzesuka" Andreea Marin Bănică, cea care nu se cobora din pat, pina de curind, decit in schimbu' a 'j de mii de para/lunar.

productzie ultraexpansiva pen' a se afisa "jmekerii" la teve, in postura de mari filantropi, de !

da' pin' acu' de ce n'or fi scos banu', asa, fara publicitate ?
sau chiar cu !

io unu', desi mi'am petrecut copchilaria si adolescentza in compania lu' cornel chiriac & co, n'am sa dau nici un franc, pen' ca m'am fript cu "fondu' libertatea" de la inceputu' anilor "libertatzii noastre" un' am lasat, ca fraeru (cu tzitze !), echivalentu' a citeva salarii bunicele de pe vremea aia.
si s'a ales prafu' !
si puberea'n buzunarele acelorasi jmecheri...
------------------------------
da' cu statua Elisabetei Rizea, pen' care tot stringeau catzavencii bani , in frunte cu "dom' gubernator" mihaiu (altu' care nu se da jos din pat pentru mai putzin de zece mii de ioroi lunar),

ce se mai aude ?

12 comentarii:

matusalem spunea...

Ehe, banutzii aia pentru statuie, catzi or fi fost, cine stie unde se dusera. Ca de statuie nu mai zice nimeni nimic. Matale mai intrebi aici, si se mai intreaba si altzii, din cand in cand, dar in van. Da-i dracului de smenari. Sa-si faca ei cavou pe banii aia. Si sa-l foloseasca sanatosi. :)

Mr.I spunea...

Salut....daca te rog frumos incearca sa faci sa mearga inregistrarile de la 11 metri ...Mersi anticipat!

George spunea...

Cata jale si durere pa boier Mihaiutza ca nu mai e vechil la mosia vantului!Ce vremuri, curgeau polonicele cu icre negre in burdihanele ong-istilor lu'mircea toma...Ce sa se auda? Ciolanarii b(p)atr(i)acieni oracaie,poate vor sculpta-macar in ceara-pe unul vajnicii membri
ai ''academiei stefan gheorghiu''de la penele (iaru, antonesei,etc);ilici macar are''cartofu tras in teapa''...:) In rest,votez Sorin Cartu: http://www.realitatea.net/cartu-i-a-aratat-catuse-imaginare-arbitrului-augustus-constantin-la-finalul-meciului-pandurii-unirea_648041.html

George spunea...

A TUNAT SI I-A ADUNAT ! LIVE,ACUM PE TVR 1: CRIN ANTONESCU,SERGIU ANDON ,ADRIAN PAUNESCU, VIRGIL MAGUREANU SI AMFITRIONUL LIVIUUUUU MIHAIUUUUU!

niku_elektriku spunea...

@ matusalem

pai sa mai facem, draghe, citziva milionari pe seama free europe !

ca mihaiu si'a facut suma, retragindu'se strategic la tvr sassu, cit mai sta ala p'acolo...

niku_elektriku spunea...

@ Mr.I
incearca si tu http://www.box.net/shared/ffpppvhc7o

niku_elektriku spunea...

@ george
pai cum, draga, nu mai suge mi'aiu la tzitzica vintului ?
doar e ceva director, sau cum mama dracu'i zice, la guerilla, precursoarea in che ghevarism a lu' cuplu' comico-de/mascat ponto-antonica !
plus catzaveanca veche...
s'apoi nu'i lustruie ugeru' lu' conu dinu d'atita amar de timp incit sa merite el sa fie patron de muzeu al figurilor de parafina, cu materie prima asigurata din productzia binecunoscutei rafinarii ?

niku_elektriku spunea...

@ tot george

nu ma face sa caut inregistrarea pe PBX TV, ca n'o s'o fac !

te las pe tine sa ai cosmaruri la noapte cu asa meniu gras ingurgitat inainte de culcare !

matusalem spunea...

L-am vazut si pe rahatul ala de Mihaiu. Da-l in masa de nenorocit. O lipitoare, ca totzi de altfel.

jderu' spunea...

Domn' niku, banii pentru statuie, satui sa se tot plimbe intre pidestalul fostei statui a lui Lenin din Piata Presei (Li)Bere si cel al Ostasului Sovietic de pe Bd Kiseleff, au plecat cu "papucii prin desert". Interesanta este si lista celor care "au semnat pentru":
http://www.elisabetarizea.ro/elisabeta_rizea_3.pdf
Ce mai fauna! Chiar si Costi semnase!

Neinfectat De Comunism spunea...

ce mai face andreea marin banica? mai sta la soare in tzatzele goale? cat despre tonomati, sa ne traiasca...

Riddick spunea...

Cum s-au pitulat unii la umbra personalităţilor autentice, şi câţi fraieri au pus botu' la vrăjeala lor....

Trimiteți un comentariu