marți, 30 martie 2010

mai e putin mai e un pic pana la marele nimic


se apropie cu viteza luminii (in vidu' de idei), ca un eveniment mai implacabil decit prezentza eterna a lu' ion ilici iliescu in spir'tu, cujetu', si constiintza (care este) pesedistului arhetipal (sau ca patriciu la capatu' sforilor care'i manevreaza, de zici ca's vii, pe penelistii de televizor), ziua de 02.04.2010 proclamata de preotesele lilikii drept ziua in care doru' dupa obsesia lor natzionala ii va face sa'si lepede straiele'n piatza publica, sa se dezbrace si de caracter, apoi sa se trinteasca cu fundu' de pamint pina acesta, pamintu' adeca, se va indura sa se crape taman in dealu' cotrocenilor pentru a'l retroceda lu' uciga'l toaca pe strimbul-chior-calare-pe-pe-juma'-de-iepure-schiop-interlop.

vrind sa le scurteze suferintza de enoriasi ai neantului a toate cuprinzator, basecu'si facu' aparitzia, in avans, cu ocaziunea unei asa zise des-bateri asupra legilor educatziei natzionale, unde a produs o mica margica de elocintza discursiva in propriu'i discurs.
sa aiba nimuricii cu ce se giuca precum mitzilii cu smotoceii in bojdeuca lu' creanga.

l'am surprins pina si pe crucisatoru' chel producindu'se c'o nefacuta de magnitudine apropiata de cea comisa de basesc atunci cin' a gratulat'o pe dragote(a)sca urindu'i ceva de sanatate.

penismanu' se joaca si el cu cuvintele cu aceeasi usurintza cu care o face si obiectu' urii lui in destule ocazii, mai ales ca nu se stie ca pamantu' daca, si cum, i'o fi pus cineva vreun diagnostic.
acuma, la 'ntilnirea preconizata'n vinerea mare, turmele "celeilalte jumatatzi", alcatuite din oitzele ratacite ale psd, pnl, prm & png, vor stabili, prin ridicare de labutza, daca au fost niste dobitoci cin' au mers pe mina lu' mista' giuana, precum si daca jiji becali are voie sa se 'mpreuneze cu sotzia 'n postu' mare.
afisam mai jos si traseu' marsului "urma scapa turma", cu logistica asigurata de marean vangelie si catalin voicu, daca primeste invoire de la bulau.

constatam cu satisfactzie ca si colegu' riddick s'a raliat acestei initziative caritabile, crestinesti, de salvare a unor suflete ce ratacesc brambura in cautarea unei lumi mai bune si mai drepte, amin !

8 comentarii:

GERULA spunea...

primesc prezervative ?

niku_elektriku spunea...

@ GERULA

numa' aia ce se'ntilnesc la piatza operei !

(pentru nestiutori: loc de intilnire gay din bucale)

GERULA spunea...

citisem la Lilick pe blog de istorica decizie.Nu stii ce sa faci , sa razi sau sa plangi.Galbenii ca LAMUIA loviti de flacara violet ....

matusalem spunea...

Taica, sa te fereasca sfantu' sa zici ceva contra pe blogurile alea. Cu spume te alegi. Mitingul asta e frectie la picior de lemn. Ducem si chestia asta cu mitingul in derizoriu. Are dreptate Riddik. :)

niku_elektriku spunea...

@ gerula

nu poci si pace sta mai mult de trei secunde pe blogurile viole(n)te, ca fac bube pe mine !

niku_elektriku spunea...

@ matusaleme,
matalutza ai ceva antrenament in chestia asta, parol !

George spunea...

Sa transmita''LIVE and EXCLUSIVELY''indureratul tov sassu(descapatanat azi,sa cante muzica: http://www.youtube.com/watch?v=oSe6H4Q08pU) acest SFANT PELERINAJ,ce nici Santiago de Compostella n-a vazut,nici muntele Athos n-a simtit,la talpile Oierului Ales,dar nici Unicii, Senzationalii Yoghini ai maretului Gregorian Bivolaru ce n-au intzeles sa realizeze SFANTA LOR UNIRE,acum si pururea si-n W.eC.ii W.eC.ilor...

niku_elektriku spunea...

@ george
lasa'l pe sassu ca sper sa devina cantitate neglijabila, daca si'a facut suma, da' mi'ai stirnit nostalgiile cu secventzele alea din "nunta de piatra", bine puse in context de trupa asta de care n'am auzit in viatza mea...
or fi platit drepturile lu' pitza, ca veroiu, saracu, ii dus ?
si ce simpatic era diaconu pe vremea aia !
nici atunci nu prea intzelegea ce i se intimpla, ma rog !

Trimiteți un comentariu