miercuri, 24 martie 2010

buscu "se ride" de mafiotzii "prosti"


in timp ce telenovela ce'l are ca principal personaj pe stimabilu' gheneral voiculetz se desfasoara din ce in ce mai palpitant, independent de palpitatziile si puseurile de tensiune ale impricinatului, iata'l si pe "doruletz" buscu implicindu'se plenar, facind un misto, foarte reusit - intre noi fie vorba - de nimicnicia ipochimenului.

ca doar el, de cind "suge" de la mafiotzi autentici - si de anvergura regionala (sa nu zic planetara), "joaca in alta liga", ca sa'l citez pe un bun amic al cercurilor reshpective (magistru' chireac).

pai crede cineva ca indivizii pe care'i serveste, si admira, "doruletz", adeca vintu & patriciu, s'ar lasa inregistratzi ca ultimii fraieri de pe coclauri ?

ei fac parte de multa vreme din stirpea camesilor negre, la guler, ce (ne) lucreaza pentru linistea noastra, slugaritzi de trepadusi precum "doruletz" & co, ce ratara doar cu putzin misia de a ni'l livra pe geonel la pachet cu voiculetz pentru o perioada neprecizata de timp d'acu' incolo.

saracu' voiculetz zicea cu guritza lui ca'i mai trebuiau doar trei ani !

se pare ca timpu' nu mai are rabdare !

da' poa' ca colegii lui, senatorii, au...
--------------------------
e prea groasa chiar si pentru senatu' rrromaniei (ca stau cu morcovu la tur sa nu'i desfiintzeze "dictachioru"), asa ca si'au dat avizu' !

cu asta o sa raminem...

7 comentarii:

Riddick spunea...

Eh... ;-)

Riddick spunea...

Buşcu cică ar beneficia de o vilă RAAPPS (via blog Roncea: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/12/doru-buscu-raapps-si-ioan-t-morar-zis.html ).

Te-ai prins, Nicule, că îi iau pe Ronci "cum grano salis"... ;-0

George spunea...

Daca era mihaiu gubernator,azi nu era prohibitie la icre negre si rosii(adica globule:)la catzavenci, coleii norica(cu ratzustele) si mai ales ''obersturmbamfuhrer HEIL antonescu'' nu taceau chitic in ''stufaris'',iar boieru dinescu va schimba garda la crasma penele cu d-astia: http://cubreacov.files.wordpress.com/2009/11/rubaka-cu-sabie.jpg

niku_elektriku spunea...

@ riddick
lasa'i, bre, pe "ronci", c'ar fi chiar digerabili fara excesele cunoscute, pe care eu le pun pe seama unor legaturi prea strinse cu unele medii cam securisto-ortodoxiste deshantzate !

si buscu ar fi fost culmea sa nu'si traga si vila de la rapps-u' ala, ca doar nu era prost sa'si umble la conturile grase...

niku_elektriku spunea...

@ george
nu de icre duc ei lipsa, breeee !
au de toate, da'i dreaku, inclusiv shoricu gros !
apropo: ai vazut'o pe norika'n bikini ?
am intzeles ca s'ar fi scaldat cu marutza.
d'acolo e treaba cu ratzustile ?

George spunea...

Parca era mandrutza,tot un dreak(adeca DEACONU BRICKETARU NENOROCIT:ar fi fost primu om in negru ce da carton rosu unui jucator cu picioru rupt -Costea-)

niku_elektriku spunea...

mindrutza /marutza, care'i diferentza ?
iar deaconu nu'i ala decorat de diktachior ?
bun baiat !
bricheta sa'i ramiie numele !

Trimiteți un comentariu