miercuri, 15 decembrie 2010

basescu ridziculizat

iacata'l pe taikutzu' cutzu de baselu facindu'si trebile murdare tot cu zgarda veche, da' de nadejde, a partidului, el pozind, biensiur, si'n continuare, in arhanghelu' direptatzii calare p'o juma' de jumara rinceda de epure schiop incrucisat mai rau ca raposatu' paunescu c'o herghelie de basne eclectice'n trichineloza lor.
cu toata siretenia'i proverbiala, circumstantzele'l_indica pe dumnealui drept tartoru' 'ntregii faradelegi ridzoase, 'ncepind cu ambitzu'i propriu si personal d'a'si transmuta ploada a mica transformind'o din lingou' de aoleo al pitzipoancii de dorobantzi in lingura de lemn tanaçoise brusselez-strasbourgez.
a dus'o pe ridzoasa'n pacatu' d'a da cu putere cu mucii'n fasolea legalitatzii socialiste de piatza ca sa faca rost de malaiu' trebuielnic 'ndeplinirii misiunii'ntocmai si la timp.
cu largu' concurs al organilor interne, si deja alterate, de partid, ce, odata cu satisfacerea capritzului basesc, simtzira ca'i vor si 'nchide gura aia pacatoasa pe teme de corupaciune.
'ntilnirea ce'o puse la cale, alaltaieri, cu partidele parlamentare fu' tare, futare de mama, cin' le trasa el sarcini pe linie de (c)ridza, s'afle popo'u' de sapte la suta care'si mai cata'n buleftin calindaru' cu chipu'i shuiu ca el tot titi duru si sperjuru'i pe car' il stim, da', aparte, facindu'le cu ochiu', ala neafectatu, comilitonilor comalimentatzi.
scenografie in forma continuata repetata si eri la confrerintza de presa.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu