miercuri, 1 decembrie 2010

unu decemvrie cu presidente'n contumacie

dupa ce c'avem o ziua natzionala plasata neinspirat si neconvenabil pentru picnicuri cu mici si bere si nerecunoscuta ca atare de catre o masiva minoritate autohtona, iata c'am ajuns ca si presidentele repede varsatoriu de lacrami la drapelu' tricolore, si mare iubitore de uniformi militare, sa fuga de ea ca de dracu'

Băsescu, 1 Decembrie în Kazahstan
Autor: Florin Ciornei

De ziua naţională a României şeful statului se va afla în Kazahstan unde va participa la summitul OSCE.

Preşedintele Traian Băsescu nu va participa pe 1 decembrie nici la parada militară de la Arcul de Triumf din Bucureşti, nici la manifestările de la Alba Iulia, ambele organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Şeful statului se va afla pe 1 şi 2 decembrie în Kazahstan unde participă la summitul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE). Astăzi, înainte de a ajunge în Kazahstan, Traian Băsescu a făcut o vizită neanunţată în Afganistan la trupele româneşti dislocate în zonă.

Ieri seară, preşedintele a oferit cu ocazia zilei naţionale a României o recepţie la care au partcipat reprezentanţi ai instituţiilor statului precum şi reprezentanţi ai ambasadelor.

Pe 1 decembrie 2009, Traian Băsescu, aflat în campania elctorală a turului 2 pentru alegerile prezidenţiale, a participat la parada militară de la Arcul de Triumf din Bucreşti. Ulterior, şeful statului a participat la manifestările organizate în sectorul 2 de primarul Neculai Onţanu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fabulos, e primul prezident care in 20 de ani fuge din tara de ziua nationala

Trimiteți un comentariu