joi, 30 decembrie 2010

scirbosenia secolului

macar o data'n an sa fiu si io d'acor' cu cetepeaua, ce cata sa le toarne'o galeata cu apa rece'n cap infierbintatzilor rebolutzionari de supapa, si cu condicutza, al caror reprezentant de va(r)za e campeonu' la ridicat asistentza postacilor, de partid, zice el, pentru performantza inimitabila d'a'l deriziona pina si p'unu' din putzinii eroi adevaratzi anterebolutzionari, si fara agenda ascunsa (or disidentza stipendiata), e vorba de LIVIU BABES, cel care s'a sacrificat nu pentru a'i aduce la putere nici pe basescu, nici pe crin cu pesedaci in coada.
sau pentru ca avea rate la cec.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/si-totusi-nu-s-a-aruncat-degeaba-de-la-balcon-56913.html

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/asaltul-clonelor-in-cazul-sobaru-despre-evolutia-ramelor-postace-56950.html

in ce tzara or nazui nemernici precum gotziu asta sa traiasca, daca pentru a'si vedea confirmate idiosincraziile, sau de a'si vedea deplin satisfacut stapinu', nu s'ar da in laturi sa incurajeze totzi disperatzii sa creada c'o sa sporeasca  pibu' pe cap de locuitor daca o sa ocupe (ocupatzi garile!) toate locurile de o anumita altitudine din calea vremelnicilor conducaretzi de tzeara?
nu's ş'aşa sufitzientzi nebuni la stirile de la ora cinci, sau de la toate celelalte ore, care se catzara in cele mai ciudate locuri pentru a'si vedea satisfacute tot felu' de revendicari?
stim cu totzi ca tzeara asta'i perduta fara sperantza, da' sa'i mai dam si noi brinci, doar ca sa vaza lumea ce dasteptzi om fo', ca sa ce?
ca sa ponta?
ca sa crin?
ca sa basescu?
bleah!
intzeleg ca si BABES o fo' tot elektrik, precum nefericitu' de sobaru, sau ca walesa, da' a nu vedea diferentza intre astia e dovada de prostie, daca e sa acorzi prezumtzia bunei credintze, or ticalosie, in toate celelalte cazuri.

barem pentru faptu' ca babes n'a avut ocazia sa'si faca asigurare 'nainte, nici sa'i vie dan diaconescu cu portocale la spital.



2 comentarii:

FotoşopMan spunea...

Domnului Huidu, cu dragoste...
Parafrazand titlul unui film celebru, am sa scriu cateva randuri. Chiar daca nu am nici un chef. Aseara nu m-am uitat la stiri, dar am aflat azi dimineata despre teribilul accident suferit de Serban Huidu. Bineinteles, posturile tv stiriste au si taiat halci sangerande din acest eveniment, pentru a-si hrani termitele...

niku_elektriku spunea...

sper sa se faca bine!

macar sa apuce sa nu'i dea satisfactzie unuia ca badea...

la multzi ani, bre!

Trimiteți un comentariu