miercuri, 25 noiembrie 2009

decompensarea mamii lor, rrromaniiia


aceasta imagine, latura a unui "cub" publicitar ce troneaza intr'o intersectzie a sectorului lu' negoitza, sta acolo de la 'nceputu' campaniei electorale, si nu cred ca reprezinta vreo mishculatzie a inamicilor lu' basescu, parte a campaniei negative, gen "traitzi bine ?"

o "opera de arta" din seria felix tataru, probabil.

pe linga portretu' asta, din care zimbeste (cam timp, dupa gustu' meu !) un basescu avind cornitze si, parca, niste coltzi de vampir (ce daca e o iluzie optica bine gindita formata din fantele anti-vint ?), trec zeci de mii de cetatzeni votantzi zilnic.

asa ca pe mine nu ma mai  streseaza rezultatele dupa primu' tur, foaaarte ciudate, fie vorba 'ntre noi, ca nime' nu poa' sa'mi spuie mie ca referendumurile au trecut cu 77-88 % iar basescu abia depasi cu juma' de musteatza pe marele pastirnac.

miroase de pute !

nu stiu ce sa pun in balantza: sa fie tradare (iubesc tradarea, da'...), sau simpla, si bubuitoare, prostie ?

echipa peledista actzioneaza absolut abulic.

cind vezi miscarile lor zici: "lasa'i dom'le ca stiu ei ce fac !" sau "tre' sa aiba ei un plan, nu se poate altfel !"

asa a fost cu primaria capitalei pierduta in fatza unui personaj a carui greutate electorala o vedem acu' cu totzii.

asa a fost cu iesirea pesedistilor de la guvernare, atunci cind vedeai cum masele largi pedeliste, din organizatziile judetzene, se pronuntza, rind pe rind, pentru aruncarea pesedacilor afara, de te si intrebai de unde atita vigoare la neste mameluci, cum se dovedisera pina in acele glorioase momente. apoi, odata pesedacii plecatzi, aproape peste noapte, se ocupara  o gramada de posturi dind senzatzia de maxima coordonare.

se parea ca se pregatesc de o guvernare luuunga.

pareau ca au shusta aranjata, nu se putea altfel !

ca, peste doo saptamini, sa se trezeasca cu guvernu' trintit.

cu toata combinareala unor videanu si blaga...

asa si guvernu' croitoru...

guvernu' negoitza, prin repetitzie, nu e decit o parodie trista.

si inutila.

barem ai'laltzi, in toata ticalosia lor, lucreaza "ceas"

asa ca io crez, cu tarie, ca partida e cam perduta, desi, la ce vremuri vin, nici macar nu'i intzeleg pe oamenii astia de ce se bat pe cadavru' tzarisoarii.

lastzi'i, bre, sa vada lumea ce le poate pielea si astora...


7 comentarii:

amanda13 spunea...

sa stii ca ma intrebam si eu zilele trecute ce as gandi daca as fi in tara si as vedea in jurul meu tot soiul de afise urate... mie mi se pare urat ala de mai sus. nu puteau sa faca si ei ceva mai acatarii? ca uite, vin si eu de pe blogul lui jeana de unde am luat neste citate in seara asta si ma uitam la el... mai ce poze, mai ce photoshop-at mai este! zici ca-i prima fotomodea a tarii nu altceva! pe cand afisele lui Base...

Theo-Phyl spunea...

Nikule, salut. Incep sa cred si eu ca tine ca timpul este pe terminate, sper totusi la un gol spre sfarsit de repriza. Poate va veni sau pote nu. PDL a fost ata de neputincios in primul tur ca-ti vine sa te intrebi, astia chiar vor inca un mandat pentru Basescu?

Anonymous spunea...

http://www.mediafax.ro/main-story/mai-2009-antonescu-nu-l-as-ajuta-pe-geoana-in-turul-doi-geoana-never-say-never-5130743/

murfi spunea...

dormi linistit, klaus lucreaza pentru tine :)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1Bt4aXhLi6k]

niku_elektriku spunea...

@amanda13
nu m'ar mira ca sa descoperim peste timpuri ca parte din "consiglieri", si "partenerii din pedele", sa fi lucrat, contra ceva maruntzis, pentu inamic.
vezi si exemplu' saftoaicei !

niku_elektriku spunea...

@ Theo-Phyl
sal !
panta pe care aluneca (virgula !)campania basescului nu'mi da prea mari sperantze.
ca sa produca un "shock" ar trebui sa mearga pe panta maximei sinceritatzi.
sa "dea" din gusha (nu cozmin !) tot ce stie despre ceilaltzi ipochimeni, si nu cred ca nu stie destule, pentru ca s'asa sint ostilizatzi totzi. de te si 'ntrebi: ce le'a facut dom'le ?
macar sa aiba motive sa fie suparatzi !
ce'ar avea de pierdut ?
imi pare ciudat ca politicienii nostri au foarte mare grija sa nu se raneasca prea tare unii pe altzii, sa nu care cumva sa'si scoata adversaru' definitiv din joc.
sa fie cumva vorba de, sa nu zic vorba aia, santaju si etaju' ?

amanda13 spunea...

@ niku da, cred. sunt multi care ar marsa la banii lui patrice...

Trimiteți un comentariu