sâmbătă, 14 noiembrie 2009

iar vor respect. ultima oara nu le'a iesit


dupa ce au sapunit bine cele doua cadavre (srs si chirac) falanga vintoasa a coalitziei grivco si'a incordat sira de plastelina si a decretat: afaraaa!

slujbasii mogulului, in frunte cu robert turcescu, figura "finutza" si inca neiremediabil tusata, cred ei, a trustului, se aratara ingrijoratzi de soarta lor post electorala. ca prea s'au aratat loaiali propriei lor rate la banca, precum un vartan arachelian sau ion marinescu lui ceausescu pina in dimineatza de 22.12.2009.

nu vor putea (sau vor ?) sa zica "am fost niste dobitoci", ca s'a dus credibilitatea in pizda ma-sii.

vor iar pe locu' trei, dupa biserica si armata, in topu' credibilitatzii.

si pentru ca perspectiva plecarii lor in congo a fost amintita, aparent in treacat, la finalul emisiei ce trebuia sa fie dedicata renegarii odioaselor personaje santajiste, cel mai stresat s'a dovedit unul din reprezentantzii "sotzietatzii tzivile", stimabilu' pirvulescu, cel prefraudat, prespalat, prepomadat, care, bomboana pe coliva, a fost pina 'ntr'atit de stresat de diktatura ce sta sa vie incit propune zglobilitic inclusiv cenzurarea hyperspatzului, mediu ce a ramas singuru' ce se mai opune consolidarii soclului sau de "rector moralis" al natziei.

ciudate vremi, pina si dinozauri precum tatulici, zis caritas, sau cristoiu, zis bulina rosie, zis ardei umput, au devenit mai respirabili decit fosta sperantza, cu barbitza atent ingrijita, pirvulescu, sau un alistar, baby faces-ul transparentzei opacizate de gustul si mirosul banilor.

11 comentarii:

amanda13 spunea...

tocmai ce i-am cerut si eu pe blog demisia acestui parvulescu! culmea, tocmai cel care se da mare aparator al democratiei, isi doreste cenzurarea internetului!

niku_elektriku spunea...

amanda, am citit, si sint intru totu' de acord !

amanda13 spunea...

multumesc inca o data niku! si sa stii ca am urmarit ce a spus Pravulescu tot aici la tine pe blog! o noapte frumoasa! :)

Anonymous spunea...

Numitii "Caritas", "Bulina"("Ardei umplut") sunt deja pe panta descendenta, in timp ce Alistar si Pirvulescu vad buza prapastiei si nu au decat putin mai mult de jumatate din anii celor doi.

Theo-Phyl spunea...

salut nikule, misto postarea, Parvulescu devine deja un jalnic comisar la civililor din societati :)

nora damian spunea...

niku, salut!I-ai prins perfect in insectar! Bravo!

niku_elektriku spunea...

@ amanda13
da' sa stii ca si eu i'am urmarit pe reshpectivii cu surprindere sporita, pe masura ce trecea timpu', mai ales ca n'am mai stat de luni de zile atit de mult timp pe postu' asta.
singuru' om normal d'acolo a fost sorin ionitza !

niku_elektriku spunea...

@anonim
ar fi bine sa fie asa, desi...
ar fi multe de zis !

niku_elektriku spunea...

@ Theo-Phyl
sa traitzi !

ma chinui si io ca amatoru', intre momentele in care abia prididesc sa va citesc pe voi !

niku_elektriku spunea...

@nora damian
ce sa fac, draga nora, e greu sa scrii mai mult decit citesti !

nora damian spunea...

niku,
eu cred ca debaraua ta e tixita cu carti! Dar prefer sa te citesc pe tine... :lol:

Trimiteți un comentariu