duminică, 25 mai 2014

eșec usturător pentru președintele băsescu la evroparlamentare: nu a reușit să salte pesedeaoa peste cincizeci la sută!



Ultimele stiri | Editie online
26.05.2014

Sebastian Lazaroiu: PMP va deveni IRELEVANT. Putea lua 8-9%, la jumatatea campaniei votanti PMP s-au intors la PDL


28 afisari | Nu exista comentarii

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu afirma ca Partidul Miscarea Populara putea obtine "8-9 la suta" la alegerile europarlamentare si nu poate invoca numarul redus de structuri teritoriale, in conditiile in care Mircea Diaconu, fara nicio structura, "a luat aproape cat PMP". "La jumatatea campaniei un val de potentiali votanti PMP a revenit la PDL. Oare de ce?", a mai spus Lazaroiu.

"Chiar cu mai putine structuri decat alte partide PMP putea lua 8-9 la suta. Daca in analiza lor asta va fi motivul scorului de 6-7 la suta, atunci le atrag atentia ca Mircea Diaconu fara nicio structura de partid a luat aproape cat PMP. Sper sa faca o analiza onesta a campaniei si strategiei de campanie. Altfel PMP va deveni irelevant", a scris Lazaroiu, pe contul lui de Facebook.

Ulterior, in comentarii la postarea sa, Lazaroiu a spus PMP a ajuns la acest scor "pe motiv de gafe penibile de campanie. Si pe strategia ca pe Ponta il bati cu armele lui. Fals. Pe Ponta il bati prin contrast nu prin asemanare... Eu am tacut pentru ca sunt prea batran. Daca nu taceam eram acuzat ca din cauza ca am vorbit a luat PMP 6 la suta. Acum s-au inchis urnele".

Dupa ce a plecat de la Palatul Cotroceni, Sebastian Lazaroiu nu a intrat in PMP, ci s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara.

Ora 00.30: Lazaroiu a revenit cu un mesaj si mai dur despre liderii dreptei: "Ii ascult pe oamenii astia dand declaratii de la ora 21.00 încoace. Sunt niste pigmei lipsiti de orice viziune. Fiecare spune ca vrea unitate si candidat unic, dar sa fie el/ea. Fiecare vrea sa se adune liderii la masa , dar sa fie la masa lui/ei. Un spectacol grotesc si jenant".

 

Cuvinte cheie: LazaroiuPMPcampanievotantidiconu

Un comentariu:

Anonim spunea...

I'm super happy! I got this IMVU credits code and I can't believe it actually worked! They gave me one for free from http://linkbitty.com/imvucredits2014

Trimiteți un comentariu