duminică, 11 mai 2014

lăsatzi'mă să'mi fie rușinică, tovarăși

chimia și alchimia functzioneaza:


Liiceanu: Ati fost la inaltimea unei bune parti a intelectualitatii din tara asta

la fel ca liiceanu,
parte din 'telectoalimea romuna
nu stie foarte bine daca trebe sa urce
sau sa coboare pina la inaltzimea exigentzelor
atinse de dom diktatore
Scriitorul Gabriel Liiceanu a declarat, vineri, la ceremonia de decorare de la Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu a fost la inaltimea unei bune parti a intelectualitatii din tara asta si a adaugat ca intelectualii s-au recunoscut cu valorile lor in activitatea presedintelui, transmite Mediafax.

"Dumneavoastra ati spus in cuvantul pe care ni l-ati adresat ca nu stiti daca ati fost la inaltimea exigentelor macar a unei parti din intelectualitatea romana. Fac parte din acei carora li s-a lipit eticheta de “intelectual al lui BasescU” si as vrea sa spun cu aceasta ocazie ca ati fost la inaltimea unei bune parti a intelectualitatii din tara asta. (...) Asta inseamna tocmai ca s-au recunoscut cu valorile lor in activitatea dumnavoastra", a spus Gabriel Liiceanu.

Liiceanu a continuat: "Timp de 10 ani cat ati fost, sunteti presedintele Romaniei, nu ati facut decat sa ne asezati pe drumul pe care noi, cei care credem care e binele in chip matur al Romaniei, trebuia sa ne asezam. Si pentru asta va multumim".



Anunţul făcut de Cezar Ouatu la un an de la EUROVISION: "Alchimia interumană între mine şi PSD Prahova este foarte importantă"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu