miercuri, 7 mai 2014

REVELATOR: Horia Roman Patapievici şi Mircea Mihăeş folositzi (iar!) pe post de ciomag de plastelină în cap în fal(u)sul război dintre cei doi coabitaci și sapă!






Avatar



RT @RFboris: "H.R. Patapievici este fascist", zice cel care poarta tricou cu Che si sapca a la Mao (doi dintre marii criminali ai sec. XX)








băse speră ca prin mișcarea asta să le umezească ochișorii unora din 'telectoalii șovăielnici care mai curînd ar prefera'o pe monika în defavoarea parașut(ist)ei, nu'i așa?


***********




Noaptea minții


Aparițiile publice ale liderilor noștri sunt din ce în ce mai bulversante.Judecând după discursurile lor, poți crede că fie nu le pasă de alegători, fie îi consideră pe toți niște oameni cu IQ vegetal. Am ales două exemple.
Basescu

1. Traian Băsescu a fost întrebat de o domnișoară când a vorbit serios: atunci când l-a criticat pe Ion Iliescu pentru implicare fățișă în campania electorală din 2004 sau acum când pozează-n tricourile unei formațiuni politice? Răspunsul președintelui a fost năucitor: “Eu eram pe plajă, în timpul liber.”

Ponta
2. Premierul Victor Ponta a fost recent la Avioane Craiova. I-a liniștit pe muncitorii de acolo cum a știut el mai bine. Le-a zis ceva de genul: “Ne paște un război, dar veți avea comenzi mai multe.” A fost fix ca-n bancul cu medicul și pacientul accidentat pe pârtie. Am două vești pentru dvs., i-a spus doctorul bolnavului. Cea prostă e că a trebuit să vă amputez picioarele, cea bună e că v-am găsit client pentru clăpari…


Maestrul Dinică a avut dreptate! Țară mică, mese puține…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu