luni, 26 mai 2014

tătăicu' "disco" cîntă la altă masă??


luni, 26 mai 2014 6 comentarii

Fostul şef al Discului, Sorin Blejnar, audiat la DNA

AutorIonel Stoica
Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat în dosarul în care este cercetat alături de fostul său şef de cabinet Codruţ Marta şi soţii Diana şi Radu Nemeş pentru evaziune fiscală şi sprijinire a unui grup infracţional organizat. ...


TZAK PAK LA RASBOIU' CONTINUA: 




bou ești băsesculeeeeee!


tată ești tu?

păi șase la sută obtzineai și cu eba înăuntru!  



acuma, știu, mai ai un singur dor:


VICTOR VIOREL PONTA DIKTATOR!





Un comentariu:

Unknown spunea...

COMUNICAT DE PRESA

Asociaţia Strategia Dezvoltarii Romaniei - Regiunea Dobrogea ( ASDR – RD ) organizeaza intalnirea publică cu tema : INTERESUL NAŢIONAL IN CONTEXT EUROPEAN ( sau, “De la sfarsitul istoriei, la sfarsitul geografiei ” ) care va avea loc la Universitatea Andrei Şaguna din Constanta, Aula Mare, miercuri 28 mai 2014, orele 11.00–16.00

Vom pune fata in fata, potentialul actual de dezvoltare institutional si economic al Romaniei, cu realizarile economice ale perioadei antedecembriste si eventual post-decembriste, ca motivatie principala a unei schimbari radicale fata de politicile publice din Romania. Vom sustine implicarea autoritatilor publice locale in parteneriatele public/private in sisteme noi si extinse, pentru crearea de locuri de munca. Primul pas, o aplicatie pe Portul Constanta.

In cadrul intalnirii vom prezenta proiectele noastre :
- Colegiul Mediului Asociativ
- Senatul Corpurilor Profesionale
- Comitetul Regional pentru Simplificare Administrativa
- Centrul Regional pentru Promovarea Investitiilor
- Institutul pentru Guvernanta Publica si Economica Privata Joseph M. Juran
- Transformarea cluburilor de fotbal in societati pe actiuni, ca exemplu concret de folosire a unei parghii de piata pentru revirimentul economic al fenomenului fotbalului romanesc.

Invitati speciali:
1. Prof. univ. dr. ing. NICOLAE DRĂGULANESCU - presedintele Fundatiei Romane pentru Promovarea Calitatii, institutie promotoare a profesionalismului si a excelentei in economie, afaceri si educatie in perioada post-decembrista, discipol al românului Joseph Juran ( “guru al calitatii mondiale”, alaturi de W.E.Deming, autor si initiator al “miracolului japonez” postbelic ).
2. Ing. SEPTIMIU SEICEANU – director fondator al PETROMAR Constanta, exemplu de intreprindere de succes a economiei romanesti antedecembriste, participant la negocierile romano-americane de achizitionare a tehnologiilor de executie a platformelor marine.

Va asteptam ca si membrii ai “asociatiei cetatenilor batranului Tomis”, titlu generic pentru toti cei care mai spera in mai bine, netulburati de faptul ca dupa anul 1989 curajul de a iesi in strada nu ne-a adus si o viata mai buna pentru cei mai multi dintre concetatenii nostri. “Tomis” vine de la grecescul “tomi = taietura”, si poate e timpul ca noi, actualii locuitori ai cetatii, sa intelegem si pentru concetatenii nostri din restul Romaniei, ca darurile celor care vor sa ne faca bine pot fi inselatoare....Cel mai mult bine poate veni de la noi !

Sloganul nostru poate fi : “Administratia de stat in sprijinul capitalismului, cu ajutorul societatii“ sau, mai simplu, “Administratia in sprijinul economiei si al afacerilor”

Intalnirile noastre deschise persoanelor implicate social ( in sens larg ), dedicate INTERESULUI PUBLIC, vor avea loc de doua ori pe an, in ultima sambata din noiembrie si ultima sambata din luna mai.


Ing. Dezideriu Odet Dudaş
Preşedinte ASDR RD

Trimiteți un comentariu