marți, 6 mai 2014

mai tari decît tzarul putin

după cum aflăm dintr'un pilduitor articol scris de către cristian ghinea, în dilema "veche" (a cui o mai fi dilema asta "veche"?), tzarul putin a avut parte, săptămînile trecute, de o spălătură strajnică la organele defecatoare, efectuată de către o echipă de ziarijdi profesioniști, de partid și de stat, transmisă în di-rekt, zice ghinea, la vreo trei televizii și trei radiouri simultan:

Atmosfera seamănă cu mitingurile de la Nuremberg, în care poporul german îi mulţumea lui Hitler pentru Austria şi pentru noul Reich. Doar că acum se întîmplă la televizor şi este regizat pentru ca poporul rus să-i mulţumească lui Vladimir Putin pentru Crimeea. Moderatori slugarnici anunţă entuziaşti la început că poporul a inundat televiziunea cu mesaje şi că cele mai multe dintre ele încep cu „Mulţumim pentru Crimeea“. Este emisiunea anuală în care Vladimir Putin răspunde întrebărilor de la telespectatori, se transmite pe trei canale de televiziune şi pe trei de radio. Spectacolul televizat din 17 aprilie merită analizat atent – o traducere oficială găsiţi pe site-ul Kremlinului (eng. kremlin.ru/news/7034).

pentru că azi e martzi, dar nu e trei'șpe, trei ceasuri rele, iar comandantul nostru suprem se pregătește să efectueze a nu știu cîta interventzie la posturile de radio și televiziune, din ultima săptămâna, nu poci să nu remarc că tzarul putin e un dulce copil de tzîtză, în comparatzie cu conducătorii noștri coabitaci, care, fiecare în parte, domnul băsescu si domnul ponta, sînt transmiși integral pe cel putzin 6 (șase) televizii (antena3, rtv, realitatea, b1, digi24, tvr info) și nu știu cîte radiouri (că nu ascult), asta dacă nu cumva se mai înscriu în massa credală și alte posturi mai exotice (primatv, pro, natzionaltv, nașul tv, tvh2o, natzional24, kanald, etc) la care nici prin gînd nu mi'ar fi dat să mă uit dacă nu retransmit și ei, deși dînșii, conducătorii noștri, nu au de primit de la populu' extaziat caldele multzumiri și nemărginita recunoștintză pentru vreo bucătzică de teritoriu nazzional recuperat, fie el și peni(n)sulă, ca crimeea, sau nu, ba chiar dimpotrivă!

comandantul suprem antrenînd trupele de rezerviști 
abea reîntorși din spania, 
în vederea începerii marelui război de apărare a patriei 
de ea însăși


duse și seduse sînt vremurile cînd diktatoru era persecutat de televiziunile ne-prietene, în frunte cu tvr, iar subsemnatul nu precupetzea nici un efort pentru "a'i urca", pe net, interventziile, pentru a putea fi sorbite și de către altzi doritori insetatzi și lipsitzi de posibilitatea de a'și vedea idolu', întocmai și la timp.

"ocupatzi gările" s'a transformat, cu succes, în cazul coabitacilor noștri, în "ocupatzi televiziunile", chiar și televiziunile, sanchi, adverse, că antena3 și rtv îl transmit "într'o veselie", și cu religiozitate, pînă la ultima virgulă și penultima hăhăială, pe băsescu, iar labe unu și realitatea face același lucru cu tribulatzile trombonistice ale lui ponta, asta ca să nu se mai zică despre coabitare că este doar o aberatzie a "anti-băsiștilor" și că ea n'a cuprins, cu fervoare, inclusiv "pressa audio-vizuală", dacă îi mai potzi spune așa, chiar și între ghilimele.

ps:

pentru c'am cam obosit sa explic, inclusiv lu' dom goe, de ce și de unde aparenta mea "întoarcere a armelor" împotriva diktatorului, recomand citirea a cîtorva materiale didactico-bibliographice obligatorii, apărute doar în ultimele zile, venite din partea unor, pîna nu demult, sprijinitori ai  președintelui (deja fost):

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-17170675-presedintele-magic.htm

http://www.gandul.info/puterea-gandului/baietii-cu-chibriturile-cum-votez-pe-25-12587040

http://www.gandul.info/puterea-gandului/ce-i-a-promis-traian-basescu-pe-plaja-elenei-udrea-12581873

http://www.contributors.ro/editorial/traian-basescu-impinge-opozi%C8%9Bia-spre-fundatura-udrea/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu