marți, 13 mai 2014

de ce îl cred, pentru prima dată, pe pontos, dar și de ce, de asemenea, continui să'l bănuiesc pe mru că n'are coae


Ultimele stiri | Editie online
13.05.2014

Ponta: Ungureanu a fost AVERTIZAT de Udrea că, dacă îl SCHIMBA pe Blejnar, PICA și el


54 afisari | 1 comentariu
Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la România TV, că Elena Udrea i-a transmis lui Mihai Răzvan Ungureanu, când acesta conducea Guvernul, că va "pica" şi el, în Parlament, dacă îl va schimba pe Sorin Blejnar de la conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).
"Evaziunea fiscală condusă de Blejnar şi de Udrea era politică de stat. Udrea era protectoarea numărul 1. O să vă spun odată că lui Mihai Răzvan Ungureanu i s-a spus de către Udrea: Îl schimbi pe Blejnar, o să pici şi tu ! (...) Nu ştiu dacă o să aibă curaj Ungureanu să recunoască", a spus Ponta la România TV.
Întrebat dacă asta înseamnă că l-a schimbat pe Ungureanu cu sprijinul Elenei Udrea, Ponta a răspuns că nu a fost conştient de acest lucru, conform Mediafax.
El a mai susţinut că prima decizie pe care a semnat-o Emil Boc în calitate de prim-ministru a fost pentru numirea lui Bejnar la ANAF.
 Sorin Blejnar a fost revocat de la conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la finele lunii aprilie 2012, după ce premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a reproşat că nu a atins ţinta privind colectarea în două luni de venituri suplimentare reprezentând 1,5% din PIB prin combaterea evaziunii fiscale.
Într-un interviu acordat atunci agenţiei MEDIAFAX, Blejnar a arătat că premierul i-a cerut de fapt să strângă banii până la sfârşitul anului, dar că ulterior, printr-un comunicat de presă, ţinta a fost fixată pentru un interval de două luni.
Tot la finele lunii aprilie 2012, Guvernul Ungureanu a fost demis de Parlament, prin votarea unei moţiuni de cenzură, iar mandatul guvernării a fost preluat de Cabinetul USL.




Cuvinte cheie: pontaudreablejnarungureanuevaziuneguvernmotiune


frica animalica pe care o simt multzi dintre cei din viatza legata cu atza politica, inclusiv ditamai fostu' sef de serviciu de informatzii si prim ministru, cum se prezinta mru, fatza de duduka, ma face sa'l cred pentru prima (si poate pentru ultima) oara pe inconștientul si inconsistentul vesel ponta, pentru ca si eu tot aia am simtzit, atunci cind domnul mihai razvan ungureanu a fost dat jos din fruntea gubernului de clone, fara sa am date concrete in directzia asta.

coabitarea lucra excelent inca de p'atunci, dovada ca domnul diktator si duduca lui au conlucrat excelent cu pesedeaoa ca sa'l dee jos pe suficient de molatecul mru, dar care totusi indraznise sa scuipe in sus, atunci cind l'a inlocuit pe blejnar.

nu'i bine, domnule mihai razvan ungureanu, nu'i bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu