luni, 19 aprilie 2010

ce ne'nvatza pe noi "no basescu day" ?


sint cuprins de o adinca ingrijorare: oare preoteasa s'a calugarit ?
ca vaz ca n'a mai postat ni'ca de apropape o saptamina !

intrasem in vizuina roxaniacala de curiozitate sa vad ce hatitudine poa' sa haiba haripa dura a lilikiiilor dupa castrarea dragei de ani, inca una si ma duc !

am facut si un scurt sondaj prin blogrollu' fetii, abundent de nu poci sa'l cuprinzi, si am vazut ca majoritatea baetzeilor nervosi si fetitzelor isterice sin' d'acor cu ce zice berceanu, adeca: "bine i'au facut !".

roxanica, in ultima ei postare, care n'o sa fie si cea din urma, juiseaza la aflarea vestii eliberarii celor trei crai de la rasarit ce or fo' legatzi in procestu' lu' voicu.
tzelu' vietzii lor a ramas tot basexu, basecu, chioru', si altzi asemenea, si se bucura ca niste copchii prosti ca averile (ne)dignitarilor, deci inclusiv ale portocaliiilor, vor ramine sub lacat.

chiar daca draga ani iesise surda, muta si zaluda de dupa pulpana lu' qiuariu (se uita ca legea fu emisa, asa neconstitutzioiota cum o decretara moshnegutzii de la cc, sub mandatu astuia) chiar nu stiu ce ratziuni pot sta in mintea unui individ, chiar cu simpatii politice da' neinregimentat propriu zis, pentru a te manifesta precum o persoana direct interesata sa nu se ridice niciodata valu' de pe cripta unde'si ingroapa banditzii de toate culorile averile.

asa si cu lilikia shefa, vazui ca imediat ii luara in bratze pe berceanu si blaga, doar doar or rupe zgarda basesciana, da' in nici un caz in directzia vreunui reformism luminat, ci tomnai in directzia dominanta pe scena lor politika, aia ce'i cuprinde pe totzi de la lilik la vadim, la voiculescu, la ciutacu, patriciu, crin razdumitrescu chireac, iliescu, dinescu, etece, etece, etece...

cu alte cuvinte fostii (?) 322 !

asta e si diferentza intre "portocalii" (vorbesc de cei ne-angrenatzi in masinaria de partid) si kakanii, astia din urma uita si iarta TOT celor ce au in comun ura fatza de basescu.

care basescu e si el doar un om, si e sprijinit de multzi dintre noi la modu' critic, doar cind face lucruri ce nu ne fac pe noi sa ne calcam pe principii, care le avem !

nu'i luam in bratze pe totzi cei ce se declara basescieni, doar de dragu' "frontului comun".

am da si miine de pamint cu gubernu' boc daca nu face ce trebuie in conditziile astea crizate, spre deosebire de "liberalii" de ambe sexe ce rupeau carne din tine numa' daca ziceai ceva de tariceanu, cel ce ne'a "fragezit" pentru ce patzim acu'.

d'aia io cre' c'au dreptate astia care zic despre pedelei (pedelepre cum le place lor sa zica) ca's in maaare pericol sa le piara samintza dupa disparitzia lu' base, daca nu se apuca dracu' sa'si faca ordine'n ograda.

pentru ca noi sintem mai exigentzi, n'avem solidaritatea asta natinga impotriva tuturor evidentzelor, si asta s'ar putea sa'i ajute pe EI.

7 comentarii:

matusalem spunea...

Taica, vezi ca i-am facut o propunere lui TOG. Sa facem noi un partid. Astia satui de lozinci. Cred ca i-am cam bate la cur pe toti. :)

George spunea...

Si pentru mine-Dom.Niku-Berceanu e o mare dezamagire...Noroc c-au plecat astia: http://www.zf.ro/eveniment/francezii-si-grecii-de-la-vinci-aktor-renunta-la-1-5-miliarde-de-euro-dupa-ce-s-au-luptat-doi-ani-in-licitatii-5897314/ La polonezi(sau oriunde), asta ar fi antrenat demisia, si de la guvern si de la... Nici un ciocoflender din jurul lui BVB(vorbeste acum la b1 nea Cezar Preda si cred ca nu e zurliu)nu s-a gandit:''ma oare cum a castigat nenea Orban in Ungaria,dupa ce-si acolo-liberalii au parjolit Pesta lor''... Sau la Varsovia,dupa nenorocirea lor,in afara de Mugur Isarescu si-a mai pus cineva problema la AI NOSTRI:bai Donald(TUSK),ce masuri ai luat nene anu'trecut,poate se aprinde un beculet la ''Domnu Profesor''ce are alte prioritati filosofico-literare...

niku_elektriku spunea...

@ matusalem

nem pénz !

matusalem spunea...

Da. M-ai adus cu picioarele pe pamant. Ca suntem niste rupti-n cur. Si pana ajunge unul din noi mogul, mai va. :)

niku_elektriku spunea...

@george

hai breee, macar dac'am avea noi castelele si palatele polcilor si ale urmasilor lu' atila, ca nici n'as mai avea nevoie de autostrazi !

asa ca nici asa nici asa, cum e mai bine !

pe berceanu chiar ca nu'l intzeleg (nici p'ai'laltzii) ce'i mai trebe ?
sa stea sa'si vinda piscinele lui daca nu's in stare sa explice lumii ce optziuni are.

macar de le'ar spune'o, nu s'o tiriie atita pe uscat in sperantza ca porneste motoru' evropean si ne tracteaza si pe noi

niku_elektriku spunea...

@ matusalem

veeezi ?

stiu ei ce stiu !

matusalem spunea...

Corect. Are dreptate doamna Savin. Echivalentul miliardarilor de carton rusi se regaseste si la noi, la o scara mai mica. Facuti pe aceleasi principii. Cat despre partide, DA, si aici a punctat bine. Puteai si matale sa bagi raspunsul asta mai devreme, acum musai sa-l citesc din nou cand ma duc acasa.

Trimiteți un comentariu