vineri, 9 aprilie 2010

cristian preda vrea sa boicoteze boicotu'


ultraliberalu' domn preda, cel ce'si interzice sa interzica pina si comentariile abominabile ce'au facut din blogu' lui un loc de vizitat des da' scurt, scurt de tot, ca sa nu te alegi cu vreo boala de piele, s'a pronuntzat acu' citeva minutzele la realitatea fm impotriva deciziei conducerii pdl de'a boicota imundele emisiuni de la consortziul moguliot realitatea&antene.

se'ngroasa gluma, si'mi pare rau ca s'ar putea ca prin astfel de atitudini d'l preda (pe care'l sprijin in incercarile, cu putzine sanse de reusita, totusi, de reformare a classii politice) o sa se izoleze si mai mult in partid.

si o sa'i ramina sa se descurce, cum o putea, cu aparitziile dumnealui pe cont propriu la emisiunile alea isterice, unde, intre noi fie vorba, nici pina acum nu prea reusea sa faca fatza (la asaltul "brigazilor rosii" din platouri).

probabil n'a citit asta si asta !
-----------------------------------
un comentariu de pe blogu' d-lui preda, cu care sint, in mare, de acor'
florin dragan { 04.09.10 at 11:02 AM }

mda, faceti o prostie cat casa.
una din temele de manipulare ale celor 2 organizatii de pr psd-ist pnl-ist este ca boc isi da cu stangul in dreptul si ca deciziile luate azi nu sunt respectate nicio zi, ca ministrii au opinii diferite, ca in general e o mare brambureala.
va duceti in pozitia idiotului util care va alimneta exact aceasta tema de manipulare.
ma surprinde la dumneavoastra si faptul ca nu ati retinut nimic din istoria recenta - ma refer la emisiunile lui tuca cu pnt-isti pe post de prosti in studio care se faceau de cacao permanent, dar, probabil, ca si dumneavoastra, credeau in “libertatea ideilor si libertatea exprimarii”.
domnulepreda, ce sa zic, sunteti un cavaler, nu va incalcati cuvantul dat lu’ firea da’i mai trageti o copita lui boc.
ma scoate din sarite naivitatea dumneavoastra iar spiritul de fronda infantil ma face sa cred ca a inceput sa va placa sa fiti in lumina reflectoarelor (voinescu a sesizat mai din timp acest lucru).
desi nu ma uit la firea, asta ma voi uita. vreau sa va propun un pariu: firea va deschide emisiunea mentionand ca in ciuda boicotului pdl-ist, o voce libera, domnul cristia preda a consimtit sa apara in emisiunea ei care astfel ca fi legitimata.
apoi o sa va umple de flegme, ori ea, ori olguta vasilescu, ori vreun analist independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu