sâmbătă, 3 aprilie 2010

sida si nu !

ca orice posesor de blog care se respecta si io am un "portofoliu" cu subiecte pe care urmeaza, sau nu, sa le transform in postari propriu zise ?
aseara aruncindu'mi ochii peste ele (sectziunea "postări nefinalizate") gasesc:

03.02.2010
ce urmeaza ? eba si sida ?

ipoteza mea de la data aia era evident c'o sa fie confirmata de catre insasi "viatza", pen' ca pauza de reculegere basesciana, ce tzine deja de luni bune, nu poa sa lase un asa de subiect gras de atac nefructificat la maxim.

mai ales cu "inabilitatea" videana cu concursu' pentru postu' de la paris, chestie absolut revoltatoare, in conditziile date, cu baietzelu' de dorobantzi deja milionar in ioroi da' amator de sinecuri de la stat, taman in deplomatzia ioconomica iesterna.

dictatoru' singeros interveni aprig cerindu'i sidei sa'si deie demisia, dovedind inc'o data ca camesa (eba) ii e mai aproape de corp decit accesoriu' (eventual) consort (sida).

pen' ca ebei nu'i ceru niciodata sa'si prezinte demisia din PE, desi contribuie (si'a contribuit) ceas de ceas la sporirea antipatiei pe care'o suporta din partea jumatatzii lilikii a popo'ului.

si a unei, bune, partzi din cealalta jumatate, portocalie sau nu !
------------------------------------------
acu' vazui ca nu fusei primu' car' se folosi de jocu' ista facil de cuvinte, da' fiind el asa facil nu poci sa ma abtzin in continuare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu