joi, 8 aprilie 2010

la trebonal, birjar !


spanac cu oo incinse pe plita sfiriinda a justitzichi in asteptarea marelui transport de combustibil solid, cit se poate de solid, din toamna cin' cu alegerile pentru csm.
c(e)s(a)m(ai) ma'ntreb cum o sa le iasa ochii corpului magistratzilor romani, aia care fac diverse forme de incetare a lucrului fara sa declare greva, ca nici n'ar avea voie, pentru zecimalele ce vin dupa suta (sutele) de bulioane vechi salar.
o sa le iasa ochii sa se benocleze in toata respublika pin' or sa gaseasca-clonele monei pivnicerese sa le cocoatze in jiltzurile inobilate pin' acu' de madam barbuleasca si compania.
si nici nu'i de mirare ca'i asa, pen' ca asa e croit homu' ruman, sa'i hie mai aproape camesa proprie decit pufoaica ponosita a bizonului mioritic, si sa procedeze in consecintza indiferentzi la urmari.
daca si febletzea mea banciu, un hom pentru care bag mina'n foc in legatura cu alte aspecte (a rezistat cintecelor de sirena ale lu' jiji becali ce dorea sa'l vampirizeze si pe el) a sarit ca ars atunci cin' s'a pus problema pensioarelor magistratzilor, alea nerusinate !
dintr'un singur motiv: ta'su'i ceva jude pe la tirgu mures !
musiu e in stare sa deie cu barda'n dumnezeu, da' atunci cin' se pune proglema sa'l atinga cineva pina si c'o floare pe tacsu, pai, atunci, si numai atunci, ii cam sare mustaru' de simtzi stropii de saliva pina si aflindu'te in fatza difuzorului ce'i emite programele.
si nu pentru c'ar fi un ahtiat dupa averi nemeritate, dovada'n acest sens e ca prefera sa steie in continuare pe un salar de citeva sute de ioroi pe luna desi are oferte precum cea pomenita mai sus.
nu stiu de ce s'ar manifesta altfel spiritul de casta in urmatoarea perioada, mai ales ca avem si exemplu' lu' daniletz, ce'tzi intoarce matzele pe dos !
s'asta o fo' o vreme si'n echipa monicai macovei...
--------------------------------------------
titlu' (nereusit, altfel) preluat din alte articole de pe net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu