miercuri, 5 ianuarie 2011

nici o greatza, nimic?

bucurie mare in tabara liuberoilor, fara urma de lamiie* (lilicko, n'am ce'tz face!)...

si, probabel, si'n cea a pedeleprelor, ce cre' ca'n modu' asta vor mai pune d'o frecangeala d'adormit copiii ametzitzi ai durerii ce ne doare, ca doar (nu'i asa?) noi nu vom vota nikagda cu felics!

da, baaa, da' nici cu voi!

ş'aici se vede diferentza 'ntre "portocaliii" de pe bloage, si procestele lor de constiintza cin' cu solutziile succesiv imorale, si "marii oameni de dreapta" pura si dura, sanchi, sprijinitori de marius oprea, da' pupatori de felics.

bleah...

monicooo, ce faci, fataaa?

* hera face exceptzie, vad!




17 comentarii:

Riddick spunea...

Un argument în plus ca să basculeze spre PDL decisiv pentru treimea din votanţii lui Antonescu de la turul doi care nu au votat cu Geoană.

Lilick îi aşteaptă în combinaţia felicsiană pe "sectanţii" perdanţi la congresul PDL. ;-)

Pronosticul meu e că vor face o construcţie separată, să fie siguri că rup 3-5% voturi de dreapta, care altfel nu ar veni către ei, la PNL-PC fiind asociaţi.

Shadow spunea...

@niku-le

daca ii urmaresti pe lilick si hera cred ca o sa gasesti si cine nu e "bucuros". S-ar putea sa ai surprize.

Turnofftheglory spunea...

E un doliu general la simpatizantii PNL. Aici nu includ flori liliackii lovite de flama lui Aliodor.

Lilick Auftakt spunea...

Da. Suntem nefericiti de nu mai putem, plangem in hohote, dar si mai nefericiti am fi daca nu ii terminam pe portocalii in urmatoarele sesiuni electorale. Intre un securist care a distrus tara (vezi Basescu) si unul care nu a apucat (si nici n-o sa apuce pana nu inghitim noi PC-ul) orice liberal alege... raul mai mic. :))

Shadow spunea...

Cat despre "diferentele" asa zis observate de matale sa ma scuzi dar in "capul listei" mesaje sta unul din "talibani" care pt "presedinte" si pt victorie se pupa cu talpes. Ce sa mai vb de avp-ica marea dtale dragoste. Mai condamnam comunismul ala prin metode stiintifice sau nu? cu neamtu, tismaneanu si compania cum sa nu? Privilegiatii "sistemului" ca ei stiu mai bine.

matusalem spunea...

In afara de "bleah..." nu mai spun nimic.
Ca-mi racesc gura de pomana. Ca si la infiintarea CDR am oracait, si la infiintarea D.A. la fel... Imi ajunge un simplu "bleah..."

Lilick Auftakt spunea...

Zi-mi si mie un liberal care pupa securistul Felix, pe bloguri. Asta una la mana... Ca voi l-ati pupat pe securistul vostru si-n fund, va puneati portretul nemernicului bashit peste tot. Dansati toti pe manele. Iar tu acum o pupi pe procuroarea comunista, Nikule, nu uita.

niku_elektriku spunea...

@riddick

lasa'i, bre, pe pedeloi 'n durerea lor, ca, eventualii, dezamagitzi liuberalli n'o sa'i voteze'n veci pe ei.

iar "sectantzii" nu vezi ca's mai uritzi (tot de liuberali) decit aripa blaga, pe car lilick ar coopta'o cu drag?

niku_elektriku spunea...

@ shadowe

d'asa surprize mi s'a aplecat, zau!

niku_elektriku spunea...

@tog-ule

pai, lilick e reprezentativa!

niku_elektriku spunea...

@ lilicko,

fata, d'a aspiratzii marunte mai avetz!

daca tu crezi ca putetz masca sub comandamentu' suprem' d'ai vedea 'ngropatz pa pedeloi toate mizeriile, va cam 'nselatz!

aia's distrusi, oricum, din nascare...

niku_elektriku spunea...

@ shadowe, din nou,

acuma te faci matale taliban!

niku_elektriku spunea...

@ matusaleme,

in zvrjit si unu' pe gustu' meu!

niku_elektriku spunea...

@ lilicko,
se vede ca voi papatz securisti pa piine si tzinetz sa'i avetz p'aproape...

las' ca si papa base pin' o face virsta lu' quintus poa' o s'ajunga preshu' vost' d'onoare!

d'asa, nici macar o urma de empatie fatza de monika?
pai d'aia n'are ursu' coada in romunika, ca nici damele nu se'nghit

Shadow spunea...

@nikule

de ce io "taliban"? Am sustinut eu vre-un securel? Vre-o "tanara speranta" a partidului comunist? Vre-un criminal care a ordonat soldatilor sa traga la Revolutie(vre-un balaban, daca iti spune ceva, de pe liste portocale)? Ca tot condamnam comunismul asa zis "stiintific".
Hai da-mi si mie un detaliu.

PS. Ce urma de empatie vrei fata de monica ta draga? De la "drepturile omului" la "incalcarea lor" prin legea proprie care trebuia trecuta "fulger" si "aprobata" ca "primarul" prin parlament? Sau poate de la contractul de calculatoare cumparate pt minister si judecatorii si unde "softul centralizat"(element cheie de reforme pt judecatori pt a a nu mai "judeca aberant" -> precedentul juridic deh) era doar amintit dar nici macar inceput(asta ca proba de incompetenta manageriala bruta)? Nu exista nici azi.

niku_elektriku spunea...

@shadowe,
hai ca stii tu la ce fel de taliban ma refer!

iar despre monica, potzi s'o zici si tu p'aia cu procuroarea comunista, ca nu ma supar!

(scuza'ma ca te'ntreb, aparte: mai, voi avetzi ceva urmaritzi penal p'in famelii? ca altfel nu'mi explic 'nversunarea fatza de monica, ce e, evidament, antipatizata profund de politicienii cu astfel de probleme, indiferent de tabara!)

Shadow spunea...

@niku-le

chiar nu stiu la ce fel de taliban te referi tu.

urmariti penal in "famelia" mea nu mai sunt. Au murit. Au fost inainte de 89 pt "sabotarea comunismului" pt "quadratura cercului reactionar burghez" si alte dude de astea care revin azi la moda. Inversunarea la care faci referire are de-a face cu competentele dovedite pe post de cucoana. Si ai mai sus doua exemple. Una legea care incalca drepturi ale omului unde se pare ca nu e asa de specialista si a doua legata direct de "management".

PS. monica a fost la fel de procuroare comunista ca si norica asta este un fapt. Nici una din ele nu s-au opus in vre-un fel sistemului.

Trimiteți un comentariu