marți, 18 ianuarie 2011

alba ca zapada "face victime" inca 'nainte de nascare

am rezolvat'o si p'asta!
l'am facut si p'aligica  sa se retraga cu coada'ntre picere de nici nu se stie de unde, dupa ce el recomandase, bazat p'o esspertiza cit se poa' de profesionista, sa se bage sabiile'n teaca consensului in viitoru' congresu al 'n'-spelea pedeliot, ala cu rezultate venite'n plic de la cotroceni, cu timbru autoadeziv cu capatzina lu' boc pa tava.

nu stiu ce l'o fi suparat asa de tare, ca n'am apucat sa citesc comentariile de la articolu' cu pricina, da' parca'm vine sa dau cu barda'n d-zeu' ei de treaba cin' vad 'telectualii astia sovaielnici luindu'si giucarelele si amenintzin' cu retragerea'n turnu' de fildes fara macar sa fi dat de primu' obstacol din lungu' parcurs sp'e la placinte 'nainte.

acuma', draku stie ce'or avea si astia de gin', ca vremea falusului erect trece, iar sperantza ca dinozaurii se vor da la o parte ca sa le faca loc finutzilor creponatzi e desarta, pina si lazaroa mimind exasperarea ca nu iese la iveala 'ntruchiparea halbacazapazica pe car' o prognozase.

de parca cel pentru care lucreaza ar fi trecut brusc de la acel "petre, esti cel mai bun!" la casapirea aceluiasi petre fara epopeicu' rezultat de trei la suta obtzinut la alegerile presidentziale din doo mii.

asa ca ni'ca nu se va 'ntimpla in uriasu' gonflat cu picioare de lut pedelist decit dupa o rusinoasa trimitere la originile extraparlamentare, ca nu'i vaz capabeli nici macar de mici essperimente monstruase gen pesede cu geoana si ponta, or penele cu crin.

n'or sa fie 'n stare sa fructifice barimi sansa nesperata ce le e oferita cu larghetze de antenescu.

si monica?
ce sa faca si ea, saraca?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu