duminică, 23 ianuarie 2011

incepe: maresalu' are pe masa de lucru proglema penziilor securicilor, sa traitz!

dupa ce  a "militarizat" rejimu' din cadru penele, 'nainte de fuziunea, p'in absorbtzie, cu sinteza zilei, dom' prezidente maresal antenescu  schitzeaza principalele comandamente ale viitoarei gubernari:

Crin Antonescu: Primul guvern in care PNL va fi parte va restabili pensiile militare
de A.N. HotNews.ro 
Duminică, 23 ianuarie 2011, 16:07 
 Partidul National Liberal va readuce pensiile militarilor la nivelul celor dinainte de recalcularea facuta de actualul Guvern, a declarat duminica presedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres. Liberalul a spus ca decizia recalcularii pensiilor militarilor este cea mai mare umilinta la care Armata a fost supusa in istoria sa.
Iata cele mai importante declaratii facute de Crin Antonescu:
"Din punct de vedere al PNL, indiferent cat mai calculeaza contabilii domnului Traian Basescu, indiferent daca domnul Boc si oamenii sai vor catadicsi sa respecte hotararea instantelor judecatoresti si in speta a celei mai inalte instante din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie, primul guvern in care PNL va fi parte va restabili lucrurile in favoarea pensionarilor militari, din ordine publica si aparare nationala, asa cum au fost ele inainte de a incepe sa faca asa-zisa reforma a lui Basescu"
"O asemenea batjocura, o asemenea umilinta, o asemenea degradare a acestei categorii nu s-a mai petrecut niciodata, in niciun regim politic, nici sub Carol al II-lea, nici sub regimul antonescian, dar nici sub comunisti. Faptul ca acesti oameni, ma refer la veterani, la pensionarii militari, au ajuns sa pandeasca cu sufletul la gura poate spune ceva presedintele tarii despre soarta lor e cea mai mare jignire la care acestia pot fi supusi"
lucru cu car' o sa fie si riddick d'acor! ca, d'altfel, si bleen

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ridicoid spunea:
Sigur Riddick o sa fie de acord, daca nu el cu totul macar cativa muschi de pe el tot o sa fie de acord.
El crede ca aripa "buna" a PDL-ului o sa apere statul national dar nu il lasa elementele cu sange PDL-ist impur. Se lucreaza la asta chiar in momentul asta Riddicuta, tu vezi de ai grija de masoni.
Iar Bleen, alt ...

Anonim spunea...

"...nu o lasa..."

niku_elektriku spunea...

@anonime

priveste, bre, mai cu detasare, ca statu'(pedelist, pecist, pucist) natzional o sa reprezinte qintesentza statului (tot) pe loc.

"noi d'aicea nu plecaaam... etc"!

Riddick spunea...

Anonimu' ăla e şi prost, pe deasupra...

Se face că nu pricepe ce vreau eu să zic în postare.

Trimiteți un comentariu