luni, 10 ianuarie 2011

"iesi afara javra ordinara"

ce "democra(ti)tzie" la realitatea ei:
Crin catre Adriana Saftoiu: “Singurul principiu pe care ar trebui sa il aplic ar fi sa nu te mai prind prin PNL”
Publicat de Adriana Dutulescu in sectiunea News la data de 10/01/2011 3:21 pm - 1,177 citiri / 4 comentarii

Alianta cu PC i-a adus lui Crin Antonescu oarecari batai de cap astazi, in sedinta Delegatiei Permanente a PNL, gruparea Tariceanu incercand sa blocheze semnarea protocolului. De altfel, Tariceanu, Orban si Adriana Saftoiu au si votat impotriva constituirii ACD, dupa ce in timpul sedintei, intre Saftoiu si Antonescu a avut loc un schimb de replici usturatoare. Adriana Saftoiu l-a acauzat pe presedintele PNL de “lipsa de caracter” si de “lipsa de principii”, fapt care l-a enervat pe acesta si i-a replicat: “Tu vorbesti de caracter, care ieri erai cu Basescu si ii turnai plnageri penale lui Atanasiu si azi te dai mare liberala? Vorbesti de principii, singurul principiu pe care ar trebui sa il aplic ar fi sa nu te mai prind prin PNL!”.


3 comentarii:

Torkill spunea...

Si ce, nu are dreptate? Sleampata asta a muscat fiecare mana care i-a dat sa manance. O curva.

Turnofftheglory spunea...

Da, dar e "curva" lor. A iesit in colegiul conului Dinu. :D

Anonim spunea...

Nikule, cred că-i vrăjeală... Uite varianta "Gândul", pe care o confirmă si o sursă de-a mea, prezentă prin culisele evenimentului:
"Antonescu a ascultat cu răbdare luările de cuvânt şi, la final, i-a executat pe răzvrătiţi, pe rând. Lui Orban şi lui Vosganian le-a dat de înţeles că nu mai contează în PNL şi că sunt, de fapt, frustraţi că nu mai au putere în partid. "D-le Vosganian, aţi intrat în Birou într-o echipă. Un gest de onoare ar fi să demisionaţi dacă sunteţi nemulţumiţi", i-a spus el direct fostului ministru din guvernarea Tăriceanu. Cu Adriana Săftoiu a avut cel mai dur schimb de replici:
- "Aveţi acum probleme de conştiinţă faţă de Dan Voiculescu, după ce aţi stat atâţia ani lângă un securist nenorocit caTraian Băsescu".
- "Nu mă luaţi pe mine cu chestii gen «Porumbacu». Eu nu am văzut niciodată vreun dosar de securitate al omului ăluia", i-a replicat fosta consilieră a lui Băsescu.

Trimiteți un comentariu