joi, 16 octombrie 2014

acuma, sincer, aproape că'i mai grav că nu'i bolnav!

da' nici macar um pik de priapism, acolo, nu are?















O problemă de logică.
Băsescu spune că știa despre Ponta că a fost ofițer SIE încă de cînd l-a desemnat prim ministru în mai 2012. În același timp spune că foștii ofițeri SIE puteau fi deconspirați pînă aprilie 2013, cînd Guvernul și SIE ar fi dat un HG care interzice deconspirarea foștilor ofițeri.
Înseamnă că, legal, Băsescu îl putea deconspira pe Ponta în perioada mai 2012 - aprilie 2013. De ce nu a făcut-o? În perioada respectivă l-a desemnat de două ori prim ministru și Ponta a fost parte a unei lovituri de stat care era să scoată România din lumea civilizată.

Un comentariu:

niku_elektriku spunea...

@ doamna,

la halul in care a fost adusa romunia, aproape nici o violentza de limbaj nu'i prea dura la adresa conducatorilor, indiferent de coloratura, ne dam seama acum.

mi'e teama ca situatia e atit de grava incit nici macar cineva bine intentzionat nu mai poate face nimic, si exista riscul ca, daca tot nu mai pot face nimic, macar sa se mai aleaga si ei cu ceva.

articolul d-lui vilcu il remarcasem si eu ( http://nikuelektriku.blogspot.ro/2014/10/nu-domle-nu-sint-blat.html ), si nu mi se pare deloc excesiv

Trimiteți un comentariu