marți, 28 octombrie 2014

un cocoș de pork

ce'tzi doresc eu tzie, dulce romunie?


ca domnul din imaginea de mai sus, impreuna cu doamna din dotare, sa devie, cit de curind, atit de relevant precum predecesorii domniei sale.

iar nazzia romuna, tzinind cont si de calitatea classii de politruci care n'or sa aiva sansa sa'si scrie operele complete la mititica, sa n'ajunga sa'si mai caute mintuirea, dupa mai mult decit probabilele deceptzii si catastrophe care vor urma, tot la sinul generos si nu stiu cit de paros al celui care nu vrea sa se retraga  decit cu picerele 'nainte.

***************

cine crede domnul presedinte c'o sa'l inlocuiasca si, mai ales, cine ar vrea domnul din poza sa'i fie succesor?

a fost atit de transparent incit n'ar trebui sa mai insiste atita si sa se faca de ris cu penala.

adica reprezentanta mafiei personale a lui adrian nastase care a tzinut sa se transfere, cu boarfe si bagaje, la el in ograda.

daca ese ponta, cum si'ar dori din totzi rarunchii, o sa'i revie bujorii'n obrajori iar tavi de jaratec ii vor fi servite la toate mesele principale ale zilii, desi la el, dupa cite vorbeste lumea, mincare'i fudulie, bautura'i temelie.

daca ese iohannis, o s'arate cum s'a sacrificat el pentru "binele dreptzii", atragind toata antipatia popolara spre el si spre duduca, cum pretind deja unii din mochicanii care i'au ramas fidea, ba chiar o sa pretinda recompense pentru asta.

duca'se!


auzi, zice shafu' ca astia's primitivi, ca n'au stiut cum sa se ascunza ca sa reziste ca el, 25 de ani, ba mult mai mult decit atita!!!


mamaaaa, ce'l spala pe cocosh!







Fabulă scurtă cu un Cocoș și-o punguță cu doi bani


animals_07
Posted on octombrie 28, 2014
Deci Nășicul Mafiei e la zdup de noaptea trecută.
Începe să iasă la iveală modul în care a făcut el zeci de milioane (dacă nu mai mult) cu oameni din funcții publice.
În acest timp, ex-soția Mafiei, căsătorită cu Nășicul Mafiei ani de zile, ocupantă tot ani de zile a unor funcții publice, nu știe nimic. Habar n-are cum și-a făcut ăla banii, deși a împărțit cu el acoperișul (urile) și patul (din când în când)… Iar ea, ex-soția Mafiei, care nici usturoi n-a mâncat, nici gura a Cocoș nu-i miroase, vrea să ne fie acum președinte!… Sau, torturând dicționarul, „președintă”, că tot e ea feministă până-n măduva oaselor. Păi, e bine așa?!

are calitate, duduca, nu gluma!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu