luni, 13 octombrie 2014

ce'i mai mică și mai mică decît skula mioritzică? 'telectoalii lu' basescu, sublimi, dar sublimatzi, 'mbracă, înc'o dată, "fără să știe", hăinutzele strîmte ale idiotzilor utili

barba nu foarte cocheta, dar ferma, a domnului andrei cornea a avut in ultimele zile mult de suferit.


nu cred c'a fost prea departe de tratamentul de care s'a bucurat barba domnului paul goma, in niste circumstantze pe care n'as mai vrea sa le mai amintesc aici, din partea mult regretatului, de catre unii, general plesitza.

dar inca nu'i timpul trecut, pentru ca prietenii domnului cornea, alaturi de care a constituit, atit'amar de vreme, garda pretoriana a 'telectoalilor domnului basescu, dar si multzi dintre blogerii si ziarijdii care'si atirna, inca, cu mindrie, insigna de basisti puri si duri, par la fel de razbunatori si lipsitzi de empatie precum generalul de securitate mai sus amintit, daca nu si mai si.

dar prin ce a gresit atit de grav domnul andrei cornea, incit barba d-lui sa suporte un astfel de tratament invaziv?

ei bine, el, exasperat de campagnia qvasi-generalizata anti-iohannis, a scris un articol in "22", in care'si manifesta anumite indoieli fatza de catindatura precipitata a monichii la presidentzie, precum si fatza de avintu' aproape mistic al multora din coledgii d-sale de suferintza in sprijinul acestei catindaturi, care'i pareau d-lui cornea c'ar netezi calea mult prea batatorita deja a d'lui al nostru p.m. ponta, spre victoria'n alegeri.

eu insumi, care, pina nu cu mult timp in urma, aproape ca'mi rupeam hainele de pe mine rugind'o'n coate si genuntzi pe monika ca sa "fii capitanu' nost!", acuma's destul de rezervat, daca nu ostil, acestei initziative, pentru ca, date fiind circumstantzele, am ajuns la convingerea ca d-sa este exploatata "in orb", ca parte a unui joc la care domnia sa, ca nu vreau sa'mi schimb parerea despre dinsa, nu stiu daca este constienta ca participa, dar care e foarte murdar spre mizerabil.


desi campagnia electorala a inceput demult si desi m'asteptam ca domnul prezidente sa se implice mult mai puternic in ea, pentru a'si tzine promisiunile oculte, dar si pe cele pe care le'a facut cit se poate de direkt, in vazu' lumii, pentru a'i maximiza sansele coabitacului, iata ca splitarea, care acuma se vede foarte bine ca facea parte din plan, a mititelului electorat basist intre cele doua doamne, isi atinge scopurile, fara ca d'l diktatoru' sa fie nevoit sa se murdareasca prea tare pe miini, aparent, pentru ca, vorba aia, are si el o dignitate, ce naiba, iar trintelile cu fundu' de pamint si ridicatul poalelor pot fi tziute in rezerva strategica si scoase doar daca va fi stringenta nevoe de ele, in caz de avarie.


de ce sa te murdaresti (prea tare si inutil) pe miini daca 'telectoalii "tai" s'ofera singuri s'o faca?

pai, dinsii, dupa ce'au fost o vreme (dar scurt, scurt, scurt!), sanchii, scirbitzi d'optziunea "aparenta" a d-lui prezidente, iata'i acuma inrolatzi in oastea de rezerva a enervant de moralei monica, luptind puternic la antagonizarea a cit mai multor procente dintre cei care nu sint inca arvunitzi de d'l p.m. ponta.

ba chiar, "daca nu au loc delimitari ferme", dinsii indeamna, inca dup'acum, la o boicotare a turului doi, in care favorita lor, sau macar favorita shafului, n'ar intra, ceea ce intrece cele mai bine remunerate asteptari ale staffului de campagnie al d'lui catindat ponta, aratind, totodata, ca cuvintul dat intre cei doi semnatari ai pactului de coabitare este cuvintul unor oameni de honoare.

dai de basisti, puri si duri, unde nu te'ai astepta!
bine, dan alexe nu stiu daca nu e mai curind "udrist"

dupa cite se vede, n'am spus nimic despre iohannis, cum n'am spus, si nici nu spun, ca, daca, dupa alegeri, indiferent de rezultat, doamna monica va reusi sa faca o "miscare", daca nu partid, care sa nu fie la remorca stim noi cui, n'o s'o sprijin!

iata ca despre tandemul basescu-ponta are coragi sa scrie pina si jac cristoa, pe blog, ca dara nu pe evezeaoa!


hopaaaaa, s'au trezit si kamikadjii sa'i badijoneze honoarea nereperata d'lui p.m. ponta!

or intoarce si astia armele?

p.s.

mdea, se pare ca m'a citit dom' dikta, or, poate, n'or sta sondajele alea secrete "ca lumea", asa c'a esit "la batae", sanchi, ii ataca, in egala masura, si pe ponta si pe ionannis.

tupeu la maxim, il acuza pe iohannis ca "pericliteaza sansele dreptzii", prin procestul pe care'l are cu draga de ani (asta fiind un indicator foarte revelator ca baetzii n'au renuntzat inca sa'l scoatza din cursa pe neamtz), de parca el, imaculatul, pe care noi il sustzineam din totzi rarunchii pe vremea aia, n'avea un procest, "politic", pe rol, pe care l'au si suspendat cadrili pe motiv d'imunitate

e revoltat c'asa zisi giurnalisti "de dreapta" propaga minciuna blatului...

ca urmare, se pare ca revenim la tzircus si batai cu frishca

nu m'ar mira sa'si anuntze sprijinu' pentru macovei.


dar nu cred c'anuntza, ca'l bate rares bogdan diseara.

6 comentarii:

niku_elektriku spunea...

@ edwarde,

si tu, domnule?

in loc sa'mi badijonezi moralu decrepit, ce faci?

mi'or mai lindicat citziva sa'mi feresc capu face capu trage

iar articolu cu monicutza, il citii mai antzartz si nu'mi pare ashe fezabil.

cine shtie cu ce shtanga a zapacit'o dom' dikta, din ou!

edvard spunea...

@nietzsche elektrice, nene..., daca zici matale ca ar fi zapacit-o cu vreo shtanga, atunci trebe sa fi fost una d'aia caviara, foarte probabil tot la fo bauta d'asta autumnala, d'campanie, ca nu era deloc greu s-o incumete si pe 'mneaiei la asa mezanplas, vorba-ceea, toata lumea stie, moni meserie...

...si deci nu iei ca fezabila prognoza 'mnealor..., eh, dreptu'matale, 'om vedea, meciul se joaca, orice punct se aduna la palmares, stii ca damele au ambitz, se-ntzelege doar, nu ?

niku_elektriku spunea...

edwarde,

nu m'am despartzit de monika pina'ntr'acolo incit s'o fac betziva

niku_elektriku spunea...

pe dikta pot sa'l fac

edvard spunea...

elektrice, inca betziv e un soi de alint, uite aici cum e scos de-a dreptul alcoholic :
http://www.revista22.ro/moartea-basismului-48648.html

niku_elektriku spunea...

iar vrea alogenu asta de cornea sa fie tras de barba???

Trimiteți un comentariu