marți, 7 octombrie 2014

deci asta'i explicatzia:
producatoarea lu' banciu i'a mincat capu' lu' stanescu!

la fel ca manastirile de la muntele athos, si postul de radio sport total fm, acolo unde presteaza zi de zi, de la orele cin'spe trecute fix, (acum) teribil de plicticosu' radu banciu, se mindrea, nu cu mult timp in urma, pe vremurile "bune", ca nu are nici o fimee'n echipa de realizatori, nici macar in cea tecnica, care echipa, ce'i drept, nici nu avea foarte multzi componentzi, pe motive de austeritate, dar nu numai.

iata ca "datorita" (sau, pentru banciu, din cauza) unei defectziuni (care ne'a dat ocazia s'ascultam unele discutzii ce, in mod normal, n'ar fi trebuit sa fie difuzate pe post) produse in cursul zilii d'azi, am aflat ca banciu are o fimee "in spate"!

misoginul banciu are p'una, probabil "producatoare" (sa nu luam decit primul sens al cuvintului in cauza), care'i face trebile "murdare", adica'i baga p'unu si p'altu la tiliphon, sa "dialogheze" cu el, lucru de neconceput pe vremuri.

asa a ajuns mircea lucescu sa converseze cu banciu!

pe bune!

ca orice contzopist al radioului, banciu a inceput sa faca gimbuslucuri, c'altfel nu'i mai prinde pe mushterii, cu producatoare cu tot

unde sint vremile in care banciu, alaturi de stanescu, stergea pe jos cu "nea mircea", in lipsa?




andy stanescu, respekt, domnule, iata ca producatoarea tzi'a mincat capu!

12 comentarii:

dan kuku spunea...

Da' cine o mai fi actionar la sptfm? NU vad ce profit ar mai putea scoate un post de nisa ca al lor

niku_elektriku spunea...

@ cristiane,

n'am nici un match personal cu banciu, cum nu pot nici sa'l urasc (?), doar constat ca i s'au urcat succesurile la cap, odata cu banii, ceea ce l'a facut sa contracte o forma de paranoia care il face sa calce pe cadavre, inclusiff pe cadavrul bietului stanescu.

e revelator ca nici macar "corespondentzii voluntari", cum ar fi georg lorenz si calin matesh, nu'l mai suporta, nefiind obligatzi in nici un fel sa'i suporte aerele si toanele mirlanesti.

il urmaresc, cind pot (si cind nu ma enerveaza prea tare; labe unu aproape ca nu mai pot sa'l suport), din curiozitate "sti'ntzifica", ca sa'i intocmesc "fisa clinica", a degradarii lui accelerate.

stiu ca se zice ca doar mediocrii sint modesti, dar, totusi, ii preferam modestia de pe vremuri, cu peste zece ani in urma, cind statea p'o juma' de buca in scaunele din studiourile tv unde mai era invitat, rar, si unde se remarca in primul rind prin ririiala frantzuzita care contrasta puternic cu ghiolbaneala celorlaltzi.

nici lui volodea nu'i mai poci suporta prolificitatea si ubicuitatea, mult prea previzibile amindoua, asa ca n'am sa intru la fostii pretini de la linia dreapta, te rog sa ma scuzi!

in schimb, promit c'am sa intru pe linkul pe care mi l'ai dat pe tub.

l'am salvat si o sa'mi fac program special in uichend, merci!

niku_elektriku spunea...

@ dan kuku,

mai traesti???

:D)))))

chiar nu stiu cine ar mai putea fi actzionari la postu' asta!

de cind s'au schimbat (actzionarii), vaz c'au stricat si saitu.

nu'i mai poci asculta online, fara sa'mi instalez niste update-uri pe tiliphonu meu, care, altfel, ma satisface mult prea tare ca sa'l schimb doar pentru a le face lor hatirul...

nu m'ar mira sa fie tot duduca (cu niro?) la mijloc!

Anonim spunea...

Va mai trimit un link, dom. Niku, pentru reimprospatarea memoriei, sa ne aducem aminte de unde a inceput bataia de joc de dupa 1989, chit ca n-are legatura cu postarea din titlu ; ia uitati-l aici pe tovarasu Temesan cum "ciripeste"... Daca mai adaugam si reaparitia tovarasului Stanculescu, ce "invata" romanii cum sa arunci banutzii prin cazinouri, ne dam seama ca dictonul coanei Leana " VICTORAS, SA AI GRIJA DE COPII" are acum cea mai mare acoperire...

Toti toa'rasii , toti camarazii lui Iliescovici ies acum ca sobolanii din ascunzisuri, mirosind ca se intorc "vremurile lor"...

Se intoarce "ERA TICALOSILOR" dom Niku, cum bine spunea Marin Preda, iar eu stau si imi rod unghiutele de ce n-am plecat impreuna cu 98% din colegii mei de liceu in directia Toronto, Sidney sau "Capul Bunei Sperante"...

Si bulgar e mai bine sa fii astazi, dom Niku, la castraveti sau la dulceata de trandafiri, vecinii nostri de la sud de Dunare au trantit tomberonul cu comunisti, mai deunazi, ca s-au saturat si ei de talpile puse in gat de camarazii lor rusnaci....

niku_elektriku spunea...

"într-o ţară "bolnavă" la creier", un astfel de individ, care probabil are deja suficienta osinza acumulata, poate deveni multimilionar stind acassa si uitindu'se la televizor, ceea ce nu ni se poate intimpla si noua, care incercam sa'l imitam (doar uitindu'ne la televizor!).

(chiar in momentele astea, ora 15, 37 trecute fix, banciu ii ia, iarasi, un interviu "live" lu' nea mircea!)

junior spunea...

Bre nikule, vaz ca actionariatul SC GME SRL s-o schimbat anu' trecut, asociat unic fiind acum o artista ce sta prin Anglia. Da' stiai asta: fostul actionariat aveau ceva in comun cu o zona cunoscuta bine de Mihai Stoashita si Marius Lacatouch. (sursa publica: cna.ro daca ai chef sa googalesti) Cat despre fenomenul RB :eu zic ca omul e pragmatic si investeste energie in ce-i aduce profit. Sau politica postului de radio s-a schimbat si ambii s-au moderat in trairi si simtiri

niku_elektriku spunea...

junioare,

nu'i cinstit sa ma pui la munca.

daca ai ceva de zis (ce ma ametzesti cu sc gme srl ala?), de ce n'o zici?

chiar mi'e lene sa caut cai verzi pe peretzi si societatzi paravan prin tot netul asta.

despre banciu, ramine cum am stabilit (vad ca si tu esti de acord), banu' gros l'a stricat si pe el, cum i'a stricat si p'o sumedenie de altzii.

junior spunea...

Fie, bre nikule, SC Global Media Expert e firma care detine(a) sptfm-ul si ii avea actionari pe Bara(80%) si Chioncel(20%). Actionariatul s-a schimbat in 2012, cand Bara cedeaza actiunile lui Chioncel si o inregistreaza pe o societate din Panama (Data Soft Specialists AG). Anul trecut acesta se retrage si asociat unic ramane Călin Letiţia. Anul acesta FrigoMedia a intrat in procedura simplificata de faliment. In caz ca am debitat prostii, sursele publice sunt aici: http://justpaste.it/sptfmurl.

niku_elektriku spunea...

@ junioare,

merci, din nou!

esti giurnalist d'investigatzie?

ca vad ca te pricepi.

dar stoashita si lacatouch?

niku_elektriku spunea...

lacatouch parc'a fost antrenor la uta (asta sa fie legatura cu bara), pe vremea cind era acolo si mitran, dar stoashita?

junior spunea...

Nu, bre nikule, nu e nici o legatura cu Lacatoush si Stoasita, am scris initial ca firma aia are sediul in tara pe care cei 2 au antrenat-o in 2001, Panama, la aia ma refeream. Remarc doar ca Nicolae Bara a plecat la timp din tara cand compania lui de congelatoare avea profit căcălău acum 5 ani, deşi oamenii cand se baga in politichie si-n massmedia o fac cu un scop anume.

niku_elektriku spunea...

@junioare,

mai curind mi'ar fi trecut ultimul cartouche al lui sergiu nicolaescu prin cap, in urmatoarele cinci minute, pe ceas, decit ideea ca te'ai fi putut gindi la panamaua cu natzionala republicii panama a celor doi prea mult plecatzi ai fratelui jiji!

Trimiteți un comentariu