joi, 2 octombrie 2014

un boboc dă fată!
mai răsfiratzi, băetzi?
cît mai răsfiratzi?

oare bobocii sînt halucinogeni?



de Raluca Boboc , 02 octombrie 2014



După 14 ani, Teodor Meleșcanu revine din nou în cursa prezidențială. De data aceasta din postura de candidat independent, dar cu mult mai multă experiență politică și într-un moment extrem de dificil pentru țara noastră, din punct de vedere al evoluțiilor geo-politice. Fostul șef al SIE are nu numai expertiza care îl va împiedica să facă greșeli, dar și înțelepciunea și maturitatea necesară pentru a fi președintele României pentru următorii ani. Ani extrem de grei pentru țara noastră. Meleșcanu știe că până în anul 2016 nu va putea juca decât un rol de reprezentare. Interesul național și nevoia de stabilitate internă îl vor determina să coabiteze cu actuala majoritate. Ca să conducă cu adevărat România, Meleșcanu va avea nevoie de un Guvern favorabil. De aceea este dispus să demisioneze, după doi ani de mandat, pentru a cupla din nou alegerile prezidențiale cu cele parlamentare. O demisie care nu îl împiedică însă să candideze din nou. O demisie prin care Meleșcanu poate realiza ceea ce Traian Băsescu nu a reușit să facă în anul 2005, atunci când a încercat să provoace alegeri anticipate care să aducă majoritatea necesară ”Alianței DA”, în Parlament. Un plan inteligent care, cu multă pricepere și abilitate, poate fi dus până la capăt. Alături de ce partid va intra independentul Meleșcanu într-o nouă cursă electorală, în anul 2016, rămâne de văzut. Cu siguranță va fi nevoie însă de un partid nou, format din oamenii noi care să împărtășească aceeași idealuri și viziuni pentru România. Un partid cu oameni curați, cu multă expertiză politică și administrativă, a căror principală calitate trebuie să fie iubirea. Iubirea față de țara lor.

România are nevoie de Teodor Meleșcanu. Are nevoie de un președinte care să îndeplinească toate criteriile cerute de provocările externe ale României. Are nevoie de un președinte calm, dar ferm, care să vorbească despre unitate, interes național înainte de toate, de un președinte care să prezinte soluții viabile pentru țară. România se învârte de 25 de ani într-un cerc vicios. Aceste alegeri reprezintă cu adevărat un mogeri cruciale. De aceea ar trebui să aleagă să meargă împreună înainte. Împreună cu Teodor Meleșcanu.


o fi boboc - boboc, sau boboc de rata (as da o rata la banca pentru ea!)?

5 comentarii:

Shadow spunea...

@niku-le
eu zic ca ai plati prea scump cu valoarea ratei :-).
Vb cu "labaroiu" si o ai "gratis" :-p

niku_elektriku spunea...

shadowe.

n'am acces la persoana importa(n)ta de care vorbesti.

dovada ca pina si bliiiiin axinte, fost axintoiu, s'a "certat" cu el!

Shadow spunea...

@niku-le
stii tu vorba aia romaneasca:
Pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Daca pana si "sfantul" bliiiiin a devenit "sfant decazut" eu ce sa mai zic?

Anonim spunea...

Adevarul este ca are figura de agenta 007. Deja si vad gestul acela din filmele americane cu spioni cum sufla dezinvolta in pistol dupa ce a nimerit tinta.
D M

niku_elektriku spunea...

@ D M,

aflai ulterior (mare gaura'n cultura mea mult prea generala ca nu stiam deja) ca domnitza fuse fuse si se duse ceva cosigliere pe la dom diktatoru, pina nu mai departe decit pina'n primavara acestui an, asa c'avem inc'o essplicatzie la indemina, desi shafu' se facu ca'l injura pe d-l mele intr'una din ultimele (dar nu in cea de pe urma) aparitzii :(((

Trimiteți un comentariu