duminică, 19 octombrie 2014

"ghinion!" iliescu:


cum aș fi putut avea șase casse, deși nu sînt neamtz și nici nu mă cheamă iohannis

deci, cel putzin una din casile lui iohannis, io i'am luat'o.

exista posibilitatzi care se poate si posibilitatzi care nu se poate, in tzara (fosta?) a tutulor posibilitatzilor care se numeste, inca, romunia si in care numa' cine'o fost un dobitoc fara pereche, sau/si un lenes nesimtzit, n'a reusit sa se procopseasca imobiliar mult peste necesitatzile pe care i le putem atribui noi, in spir'tu codului eticii si echitatzii sotzialiszte.

eu am fost.

cine'i di vina ca, pe vremea lu' ceashka, am cumparat, de la un neamtz, care putea sa fie chiar iohannis, pe linga alte multe si marunte, un minunat video-recorder, de statea mitza'n coada, care'acuma'i de multa vreme oale si ulcele, la pretzul unui apartament de doua chemere sau al unei dacii unamie trei sute zece trecute fix?

asta ma face sa'l urasc sau sa'l invidiez pe "neamtzul meu", cumva, sau macar pe neamtzul iohannis?


"Adevarul este ca lui Klaus Iohannis nu ii pasa de oamenii obisnuiti, cu probleme si griji. Mi se pare foarte urat sa spui ca profesorii care nu au sase case au avut "ghinion" in viata...". Aşa sună postarea pe Facebook, domnului Victor Ponta, premier al României şi candidat la preşedinţia ei.

sau cine'i di vina ca, cel putzin de la rebolutzion sandiliescista incoace, am fumat, am futat, am pisat si am cacat inca vreo cinci-sase apartamente, decomandate, prin care as fi putut sa'l fac invidios pe neamtzul iohannis, fara sa dau nici macar o ora de meditatzii?

de ce e germania cum e si de ce satele si orasele sasesti n'arata ca satele si orasele de pe malurile bahluiului si dimbovitzii?

de ce n'are ursul coada?

cum ar fi rezolvat coabitacii, hahaind, "problema"?

http://romaniacurata.ro/in-ciorapi-sa-ne-mirosim-casele-lui-iohannis-casele-lui-ponta-si-casele-lui-basescu/

http://www.contributors.ro/politica-doctrine/kalus-iohannis-%C8%99i-ciocnirea-civiliza%C8%9Biilor/


mai sus, tot mai sus, una din mantzocariile lui mantzog,
care, de cind a a ajuns craiolgutzist,
e si, doar um pik, pesedizd




6 comentarii:

Anonim spunea...

Off topic - sugestie prieteneasca pentru blog. Poate aveti motivele dvs. "Strategice" pentru care nu "evidentiati" comentariile pe una din coloanele (dreapta sau stinga) de pe blog. Uneori comentariile sint sarea si piperul unei postari, eseu, articol, etc. Si poate ne scuteste si pe noi (cititori si uneori comentatori) sa tot " lingem paginile blogului" pina la aflarea unui posibil raspuns. Sugerez numai.
La subiectul cu abilitatea si sansa unora de a se chivernisi, de a prinde putin cheag in plan material eu ma bucur cind vad cetateni romani care formeaza o clasa de mijloc mai solida, deci independenti economic si fara presiunea si grija zilei de miine. De fapt asta este si premisa pentru a fi un om liber, de a avea curajul optiunilor, inclusiv politice.
Ca ardeleanca din orasul unde din pacate a prosperat Caritasul, va pot spune ca investitia in imobiliare era ani buni cea mai sigura investitie care iti putea asigura independenta economica. In conditiile in care nu poti fi sigur pe un loc de munca, in general si prost platit, in care serviciul medical se plateste cu banii in plic, realitate trista - foarte multi clujeni au cumparat doua, trei apartamente pe care le inchiriau, profitind si de faptul ca este oras universitar. Asa o fi procedat si domnul Iohannis, a profitat de niste oportunitati si a investit in imobiliare. Sa nu fim ipocriti, dati o cautare pe vilele de vacanta di sudul Frantei si ce nivel de viata au toti neica nimeni de prin Europa si America si noi penibili ne uitam in gura lui Ponta cum il infiera pe Basescu ca se destrabala in luxul din vila aceea cu piscina unde probabil facea un soi de fizioterapie dupa operatie si nu dorea sa fie surprins in ipostaze in care a fost prins saracu Boc. Deja exageram, este vorba totusi de un sef de stat. In ast timp alde Clinton si Bleyer, bine merci tot aduna la milioane toot conferentiind dar pe alocuri s-a cam subtiat moralitatea mesajelor lor.
Unde mai pui ca la noi ca la nimeni, deja este o moda, dupa madat urmeaza ca o coada de cometa puhoiul de dosare penale, deci daca esti un om prevazator trebuie sa-ti asiguri o rezerva, o osinza la o adica sa poti angaja un avocat mai acatari, spre un exemplu omniprezentul aparator Mateut.
Numai bine cu urarea tot romanul sa prospere.
DM

Anonim spunea...

Repetir mai pe scurt(am ratat cu tableta trimiterea unui comentariu), am o sugestie prieteneasca de a "evidentia" comentariile pe una din coloanele din motul blogului. Uneori comentariile mai adauga un pic de sare si piper unor postari si poate si pentru cititori si comentatori este mai usor sa nu mai "linga toate paginile blogului" in cautarea unui eventual raspuns.
In legatura cu abilitatea si sansa unora de a se chivernisi, de a prinde putin chiag si independenta, eu ma bucur sa vad ca se consolideaza clasa de mijloc pentru ca independenta materiala si lipsa unei griji stringente a zilei de miine te aduce mai aproape de statutul unui om liber care actioneaza corespunzator inclusiv in politica.
Numai bine cu urarea tot romanul sa prospere.
DM

Anonim spunea...

Unde mai pui ca a devenit deja o cutuma ca dupa terminarea mandatului urmeaza ca coada de cometa salba de procese penale asa ca un demnitar prevazator trebuie sa isi faca o rezerva pentru a angaja un avocat mai acatari, alde omniprezentul prof. Mateut.
Haideti sa nu fim ipocriti. Parca la antene era infierat Basescu de Ponta ca se destrabaleaza in luxul acelei vile cu piscina unde probabil presedintele facea un soi de fizioterapie dupa operatie si nu dorea sa fie surprins in ipostaze jenante ca saracu Boc. Orice vila sau pensiune prapadita din sudul Frantei, Europa, America sau de aiurea a unor neica nimeni au conditii mult mai bune mergind pina la opulenta si noi ne scarpinam ca unde este mai oportun sa faca un sef de stat o amarita de fizioterapie. In ast timp nimeni nu se indigneaza ca alde Clinton, Blair, etc. Isi rotunjesc frumusel milioanele din conturi tooooooot conferentiind desi de atita converentiat li s-au cam uzat si princiiple morale. In fine, fenomenul nu este numai romanesc, altii pot mai abitir, de ce sa nu poata si romanii intr-o tara care nu este de fapt saraca.
Numai bine cu urarea " ironic mobilizatoare": tot romanul sa prospere.
DM

Anonim spunea...

oops! Intre timp a aparut si primul comentar. Poate aveti amabilitatea sa il stergeti cu mopul blogului ca vad ca ma cam repet gen copy past.
Multumiri anticipate. DM

niku_elektriku spunea...

@ doamna DM,

"Din Asia, cu simpatie, DM."

cu aceeasi simpatie, dintr'un fund de evropa (dac'om avea acces si la fudul asta), va rog sa ma iertatzi daca nu "percutezz" imediat la comentariile d-voastra, din cauza (nu datorita!) unor probleme de natura tecnica, sper eu ca temporare.

am ajuns sa nu mai pot publica comentarii pe propriu'mi blog!

niku_elektriku spunea...

@ doamna,

am anumite dubii ca domnul presedinte va putea scoate ceva banutzi, dupa iesirea din mandat, din sustzinerea de "conferintze", altele decit acelea sponsorizate de marea doamna.

in rest, dom' prezidente sa fie sanatos, cu fizioterapia d-sale cu tot :D

Trimiteți un comentariu