luni, 2 iulie 2012

cît costă plagi(hal)atu'?

vreau să'i 'ntreb, în cel mai respectuos mod de care sînt capabil, pă responsabilii politici de la bucareșh - să traieșh! - cît naiba mai au de gînd să se cîcîie cu suspendatu' diktatorelui scelerat, pentru că fiecare zi de întîrziere "o sa ne coste" din ce în ce mai  mult, bani peshin și "active", necesari/necesare pentru a astupa gurile cîrtitoare din neagra străinătate, ca să mănînce și gurile lor ceva, dacă tot s'ivi ocazia, pentru ca  tolereze "unele mici greșeli de tineretze" ale unor personaje dă pă la noi ajunse "too old to rock 'n' roll, too young to die (politic)" precum și la fel de micile derapaje dă picior menite s'acopere aceste mici greșeli si greșitzi, care derapaje îi și întrece, lucru cu care sînt d'acor pîna și gurile acestor foarte nervoși domni din imaginile mișcate de mai jos


 gura care bate curu' unde pîna si a3 este'n opozitzio, 
vedea'te'aș  (înalta) poartă, cu cai mas(a)c(r)atzi, 
că'i greu la deal cu boii mici


aventura celor care se 'ntrec ca să vază care are mai multe cópii trebuie sa 'nceteze ne'ntîrziat! 


nu de alta, da', "pă turnantă", vine vijelios fortza ce'am fortzat (săr'na, doamnă duduka! sa traitz, dom' ciutacu!) a buldogilor cu coltzi dă argint (or dă  vilpă?)



cît o mai fi halatu'?

5 comentarii:

niku_elektriku spunea...

???emigrante!!!

meri de te culca'n gaura ta mica si strimta

Anonim spunea...

nenea Valentin Stan asta a luat-o razna?! Pai da el asa de nemilor in Pontanac si nu pateste nimic?

edvard spunea...

...ce'sa'i faci nikule, asta e, c^t au fost la putere le-a fost bine, au avut control total, erau exact ce critica azi la astialaltzi, adica erau partidu'stat, mergeau egzact cum ^i ghidona c^rmaciu' pe full-speed reforma ["pe ei, pe ei, pe-ei-pe-mama-lor"], na, iar acum striga ca /saritz, hotziiiii !/.

Pesedeii, cum nu's nici ei d'^ia dusi prea mult la biserica, nu le trebuie cine-stie-ce ca sa sara la ochi-pentru-ochi si dinte-pentru-dinte si cum, h^-h^-h^, pare a nici nu-Si dori altceva, deci, [cum s'zicii prin Bucovina] "p^na la moartii, fratiii...!"

....'om vedea ce'o mai rama^ne dupa, da'de r^s nu mi se pare 'Mnealui, ca m'asteptam sa dea foc la butoaie si s'otraveasca sifoanele, tragici 'mi par ungurenii, nemtzii, turcestii si maiestrii care - si da'i, si lupta - de dreapta cu monstruasa uselitzie de st^nga.

Marele DanT. sau eruditul elF.Radu n-au anticipat ca din trozneala asta se poate alege praful din bruma de liberalism-istoric inca-n viatza, de bine, de r^u?
Ca doar provin din patura intelectualitatzii, nu?
Brava baietzi, asta e, trebusoarele vor ram^ne pe m^ini bune, de Oameni Recentzi/, si atunci o sa ne_simtzim totzi minunat.

...si de monica nu'tz mai zic nimica, ...ca, stii, vorba yankee'ului, first cut is the deepest...

niku_elektriku spunea...

@ Dumitru lui Nae

joc de picere si dovada de marinime... democratica din partea lu' felics

niku_elektriku spunea...

@ edwarde,

iarta'ma, da' n'am avut puterea sa te mai citesc pin' la final, ca din relativizare'n relativizare nu mai e mult pin' la victoria finala in care pina si ion oltean o sa'mi apara ca o varianta plauzibila la mareshalu' antonescu.

daca nu_nu!

Trimiteți un comentariu