luni, 23 iulie 2012

cititu' "pă buze"
și alte prăpăstii

iată'mă's extras din perplexitatea'mi de'a dreptu' catatonică de către viteza absolut năucitoare cu care ne îndepărtăm, noi, ca natzie, de pe "buza prapastiei", cam la modu' în care se îndepărtează ăla care, în timpu' căderii de p'un zgîrie nori, își tot zice, debordind d'optimism, de fiecare data cîn' trece p'in dreptu' unui etaj, "pîn' aici e foarte bine!".

în așteptarea victoriii insurectziii cît sa poate de armate (rog a nu fi contrazis: ca nu numa diktatoru' scelerat a adus vorba d'asta, ci însuși mareșalu' antonescu d'o grama' da vreme "s'a demascat") de pe 29/30 a lu' cuptor, observ siderat cum creste număru' celor care vor sa'si lese semnătura autografă pă leșu' viitorului căsăpit natzionale.

ultimii, da' nu cei din urmă, 'nscriși pe listă (concurindu'i pa patriciu si vintu din 2009):
luni, 23 iulie, la ora 20:00, va invitam alaturi de Marius Oprea, Mircea Dinescu, Stelian Tanase si alte personaje ale vietii publice la inaugurarea "Cenaclului Mihaileanu", in parculetul din Piateta Sf. Stefan. 
poate si lilick si'o fi rezervat vreo shuvitza...

e totusi ceva: sa fii ditai anticomunistu si antisecuristu MO si sa'tzi doresti sa devii pumnalu cu care un securist felicsit ii ia veatza altui securist anverist!

adică să  fii o maaaareee "sculă"!

*****

d-l RCC nu e un "ranchiunos", el nu pune la suflet c'a fost inlocuit, in modu' cel mai ignobil, din ipostaza de catindat la fonctzia de PDG - TVR, cu toate tzuckaturile aferente, de catre fostul sotz al fostei sale sotzii.

un carturar atit de finutz, fosta "voce", chiar daca post-rebolutzionara, la "evropa libera" care îmbracă benevol pielea tăbăcită a rinocerului care'i justifica "p'ai lui", indiferent ce ar făcea aceștia, pentru "victoria binelui"

BINILII 'NVINGE, 'ntotdeauna! (extras dintr'un coment de pe blog de la dom' tudoran):
Aud si vad multi oameni inteligenti folosind cuvinte de o duritate (lasa ca total inadecvata la real) care nu ne trimite, curios, in primii doi ani de dupa evenimentele din decembrie ’89 cind lovitura de stat chiar fusese o lovitura de stat. Se pare ca e prea putin, iar Vladimir Tismaneanu a epuizat, in compararea lui Ponta & Antonescu, tot ce a insemnat dictatura pe glob in ultimii 60 de ani. Sa nu gresesc, totusi, cred ca l-a sarit pe Pol Pot. Nu pot decit sa regret ca un politolog remarcabil ca V.T. isi asuma comparatii care il descalifica si ma intreb cum vor arata studiile sale viitoare despre instalarea fascisto-comunismului in Romania in 2012. Discursul public a sarit de pe fix si bine ca esti departe si nu vezi fete congestionate, guri salivind, urlete etc. E un spectacol rau de tot. Irationalitatea comanda Romania. V.T. nu e singur. Nu mai e mult insa. In curind, vorba unui poet atit de drag amindurora, va fi liniste, va fi seara. Mai vorbim peste o saptamina. Din fericire, nu mai candideaza Geoana, iar Vintu e la puscarie. N-am nicio ezitare cind iti scriu aceste rinduri. Cum te asteptai sa iasa din scena un regim autoritarist? In poantelele lebedelor mici?

poantele lebadoiului ponta au parte de bidinele desavirsite din partea aceluiasi RCC, care se dovedeste consecvent ("Scriu acest comentariu salutand voios, in fine, aparitia in fruntea Executivului a unui politician tanar, sanatos la minte si la trup, in forma si plin de haz. Remarc cu placere stilul dezinvolt, aplicat, sportiv al noului Premier ca pe un semn ca se poate discuta normal, franc, fara incruntari pretioase despre cele mai incomode teme ale guvernarii."), ajuns in postura de "invitat permanent" teverist, dupa caderea sinistrei diktaturi ghedesiste, alaturi de altzi oropsitzi ai soartii.

reuseste, intr'un final, sa fie mult mai libidinos decit fostul cancelar alin teodoresc al bombonelului:




vaz ca l'au scos pe felceru' la 'naintare, la emisia plotonierului adjutant cu consoartza lui, (i)memoriala durerilor'n cur, pentru a'l baga putzin in sperietzi pe tov mareshalu' antenescu.



abea astept sa'i vaz dupa "MAREA IMPACARE NATZIONALA" din 29/30!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu