vineri, 6 iulie 2012

culmea paradoxului:

adrian nastcase condamnat degeba
din cauza lu' felics votculescu 


ca sa'i faca pohta ce'a pohtit varanului, aia d'a'ș agatza in panoplie capatzina chiluga a diktatorelui cu mar in gura, coledgii lui, dottorii uselisti, au purces la infaptuirea intocmai si la (scurt) timp a unui plan perfect gindit, trecind peste micile calcari pe cap ale coanii constitutzika (ca regulamentele camerilor d'aia's facute, ca sa fie regulate, deci, no problem) care sa faca pustiu in juru' locului faptii, iar trofeu' sa fie capturat cu minime deteriorari care sa'i scaza valoarea cinegetica.

e o legenda urbana ca fara decapitarea cheliosului varanu felicsit n'ar fi avut scapare: scapase deja, ca urmare a manoperatziunilor preliminarii, si nu neaparat obligatorii, care vedem acuma ca se 'ndreapta spre tzelu' suprem.

"captura" de pe paginademedia 

asa ca, nu degeaba a fost pus bombonica p'intre martirii neamului prost (prost neamu', nu martirii!), pentru ca s'ar prea putea ca celebra monitorizare MCV a CE, de care vroiau totzi sa scape ca sa'si dee linistitzi poalele peste cap, sa fi jucat un oarecare rol si in condamnarea lui (c'altfel nu era o mare scofala sa'l faca sapat, ca'n alte dosare unde vinovatzia era cel putzin la fel de evidenta), care, dupa cum cu ochiu' (maro) liber se vede, s'a cam produs inutil, cu largu' concurs al aliatzilor de la grivco, pentru ca acuma, iritatzi de evenimentele aiuristice de la bucale, evropenii vor s'amine sine die perspectiva ridicarii mecanismului respectiv,  ba chiar se intrevede o inasprire a monitarizarii, lucru ce le vine manusa unor tzari care oricum "ne iubeau", absolut justificat, ca sarea'n ochi.

gura pacatosilor penelisto-pecisti d'acum un an trebe umpluta cu ceva: 
"încă un an în plus petrecut de România sub monitorizarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare constituie un eşec şi afectează imaginea şi percepţia asupra ţării noastre la nivelul Uniunii Europene".
"Considerăm că amânarea evaluării globale pentru 2012 reprezintă un semnal îngrijorător în acest sens"
pitecantropii vor s'exporte modelu' punerii cu botu' pe labe si la brusel.

iar lideru' regional raional crin le spune curtzistililor constitutzionalisti: "v'am consultat!", vrind sa demonstreze c'a invatzat sufitzient de la precedentu' diktatore, pe care il tavalea cum ii venea la gura pe vremea cind asta "consulta" parlamentu' in diverse probleme, nu'mi mai amintesc care! 

consecventza, de! 

**********

ULTIMA ORA!
(chiar ca'i ultima!)

curtzistii constitutzionalisti s'au cacat pe ei da frica, conformindu'se ultimatimului mareshalului constipat, in loc sa'i bage pa totzi in p. ma'sii si sa procedeze cum o faceau intotdeauna cu alte ocazii, dind termene la mama draku!

AU TRECUT DE PARTEA POPO'ULUI!

DIKTATORU' KAPUT! 

Curtea Constitutionala: Basescu nu si-a exercitat cu maxima eficienta si exigenta functia de mediere intre puterile statului
de Corina Ionel HotNews.ro Vineri, 6 iulie 2012, 14:29 Actualitate | Politic

Curtea Constitutionala a constatat, vineri, ca Traian Basescu nu si-a exercitat cu maxima eficienta si exigenta functia de mediere intre puterile statului,precum si intre stat si societate, avizul Curtii urmand sa fie transmis Parlamentului, informeaza Mediafax. 

2 comentarii:

Loda spunea...

Acum te-ai convins ca CCR sunt prosti gramada ? Au scaldat-o cum au vrut in loc de aviz negativ care, oricum, era consultativ, dar , macar isi pastrau ,,cinstea obrazului". Ca sa nu mai spun ca din co-presedinte l-au facut pe Ponta ,,presedinte" si nu al USl ci al Uniunii Social -Democratice ! Poftim verticalirtate si acuratete
Si nu ma mai ,,profesori" ca ma enervez, AICI nu sunt profa, la scoala nu am opinii despre politca, nu le amestecam . .

niku_elektriku spunea...

@ loda,

bine, dom'le, nu'tzi mai zic "doamna profesoara"!

asa e bine?

curtzii constitutzionale propun sa'i spargem proteza, daca tot am cazut d'acord ca sint asa cum i'a facut dumnezeu si, din pacate, o anume parte a scolii romunesti, ca nu stiu daca a 'nvatzat f'unu' la sorbona (nu stiu daca aia mai tinerica - motzoc? - o fi dottora p'afara...)!

Trimiteți un comentariu