luni, 9 iulie 2012

hai la curtea cu furnici,
ba'i aici, ba nu'i aici!

victoria popo'ului, prin reprezentantzii lui aleși, a fost consfintzita azz p'in hotaririlii curtzii miracolelor constitutzionale, cu care, pentru conformitate si creșterea credibilitatzii, ne'om hirjonitara olecuțză, asa c ă 


MUCLES, VACO!!!

(amaritzii astia de tapalaga si cristoiu tot spera ca miine curtea miracolelor constitutzionale va declara neconstitutzionala ordonantza de urgentza in privintza referendumului, adica sa fie nevoie de o prezentza 50+1% pentru validare!)
EI BINE, NU!!!

MAI BINE MORT (politic),
DECIT ASCUNS DUPA
FUSTELE C(M)C!!!
in timp ce la televizor vorbea domnul prim ministru victor ponta impreuna cu presedintele interimar al partidului natzional liberal, io mi'am pus niste filme cu laurel si hardy, ca sa m'obisnuiesc cu lunga serie de dezastre care va urma.

VA URMA?

PS:
bliiiin si altzi zic ca nu'i chiar asa, si ca, de fapt, C(M)C n'a fost atit de usele pe cit ne este dat noo sa credem la prima la revedere.
tare's curios cum o sa mai receptzioneze "opinia publica" vestea ca totu'i "pe invers", dupa ce inclusiv portocaliii au dat'o ca p'o mare victorie ponta+chitzoiu(?)+antonescu+"ala micu" (unde'i ala micu? de varanu' nu mai intreb...) menita s'astupe gura spurcata a doamnii merkel!

intarita'i drace!

Un comentariu:

Scrie opinia ta spunea...

Pfuuu, da' ce surpriza, stai acu' sa vezi ca Lovitura de Stat din capu' Monicai Macovei cica nu e decat o chestie constitutionala, perfect legala. Da' ce justitie independenta naspa avem! Ha ha ha!!

Naspa, sa vezi acu' ce credibilitate are Macovei in Evropa.Da' nu'mi fac probleme atat cucoana cat si alte pedelepre iceriste gasesc ceva kkt de mancat.

Trimiteți un comentariu