vineri, 6 iulie 2012

pesedistii or sint nebuni or tolomaci
daca refuza oferta de nerefuzat
a mareshalului antonescu!
sau sa fie "onoarea" la mijloc?

cum e sa fii in pielea lu' victor ponta, facut cum le vine la gura de totzi guvizii, inclusiv de guvidu' de fatza, pentru ceva care fac si au facut majoritatea, adica copy-paste?
Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a angajat sa se retraga definitiv din viata politica in cazul in care verdictul dat de romani la referendum va fi ca Traian Basescu sa ramana in continuare la conducerea tarii. In incheierea discursului din plenul reunit al celor doua Camere, presedintele Senatului i-a spus sefului statului: "Daca nu veti fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, ma retrag definitiv din viata politica".
cum poa' sa nu fie îndoielnic un astfel de individ atit de interimar
daca pina si germania este infinit de îndoielnică?

cit de dobitoc sa fii sa pierzi ocazia sa scapi definitiv d'un ins mai alunecos decit catzavencu, "aliat" dar concurent, care nu s'a sfiit deoloc sa'si scoatza partidu' historic in fatza ("cel mai vechi partid liberal din evropa", chestii, trestii, fenechiestii) cind inca nici n'atinsese clantza de la cotroceni, in dauna partenerului d'aliantza, a carui origine ignobila nu s'a sfiit s'o reaminteasca'n treacat, odata cu mentzionarea imprescriptibilitatzii crimelor odioase din 13 - 15, cu vina perpetua a lui ilici moskowiciu, treaba care cre' l'a 'nervat teribil pe bunicutzu fara nepotzei, de i'or fi sarit vreo doo stenturi din loc pe tema asta????!!!!  




adica, tu vrei sa dai jos un cadavru politic, un fel de nici cal nici magar, pe care potzi sa'l folosesti inca doi ani infernali de criza pa post de tzap ispasitor, pentru a'l aduce la putere p'un "tinar viguros", "ambitzios" si "al naibii de nervos", pe care nu prea stii de un' sa'l apuci, ca, dac'ai sta sa'l ascultzi, ai zice ca'i intruchiparea masculina a monicai macovei fecioarii maria, atit pare, dupa discurs, de principial si neprihanit, da' n'are nici un fel de gretzuri si sensibilitatzi epidermice fatza de vecinatatea apropiata sau apropriata cu pielea rece si descuamata a varanului, apropiere pe care pina si tabacitu' de pirat chior n'a putut'o suporta mai mult de citeva saptamini, defect capital care l'a costat mai mult d'un mandat juma in chinuri, iar acuma'l costa postu', obligindu'l sa paraseasca scena, cel putzin aparent, nu prea glorios?!!!


in mod normal, la un partid serios cum e pesedeaua, militantzii si votantzii lui ar trebui sa considere o chestiune d'onoare si de interes vital pentru partidu' lor sa boteze 'mpotriva demiterii lu' basescu!




**********************************
MAAAAMAAAA, CE SOPORIFICI SINT PONTANTONESCUUUU, IN DISCURSU' , SI TZIGARA, "DE DUPĂ"

11 comentarii:

niku_elektriku spunea...

@ emigrante,

esti gaunos ca o ridiche goala pe dinauntru, asa ca lasa'maaaa, lasa,maaaa!

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca ai gresit in titlu. E vorba de liberali...

niku_elektriku spunea...

@lilick

m'am gindit si io, da' vazindu'l pe "tari", cit e de umilica, m'iam zis ca la voi e unitatea de monolit

Loda spunea...

nikule ;
Interesant pusa problema si de meditat asupra ei .Dar...nici o speranta, PSD de cand e la guvernare este cel mai bun inamic al sau si serveste in cel mai inalt grad interesele opozitiei ;zi tu ca nu-i asa ?!

niku_elektriku spunea...

@ loda,

daca mareshalu' a inceput sa ciopleasca la propria'i statuie inca dinainte, repet, d'a fi pus mina pe clantza de la cotroceni, apoi, nu'i vaz prea bine p'aliatzii lor de azi, care ar putea, cit de curind, sa'l regrete pe "chior", cu care s'au putut juca suficient de facil pina acum.

depinde ce ginduri si intentzii i s'or fi trezit lu' taicutzu ilici (mai ales dupa lovitura de maciuca de aseara din partea "tinarului de viitor" antonescu) si pupilului lui oprescu, care'i destul de batrin ca sa poa' sa mai astepte inca 5 ani

Loda spunea...

nikule, il acuzam pe Cretan de plagiat ? ;) (ca doar tu ai venit primul cu ideea, el azi a postat) :
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/vom-avea-tot-un-presedinte-jucatorsi-tot-o-guvernare-de-dreapta-81317.html

edvard spunea...

..."care l'a costat mai mult d'un mandat juma in chinuri, iar acuma'l costa postu'"...

nikule, esti incurabil tata, ...deci mare chin a tras sireacu', acolo, la iel la serviciu, asa de mult s-a chinuit in totzi anii astia, ca z^u, se vede dela o posta ce nefericit a fost si cum era trist mereu la televizor cu ochii l^cr^matzi si dujmanii neciuruitzi deloc, si nicicum h^h^h^, ci triiiiist, chiiinuuuiiiiiiit, singur cuc in /operations-room/, tradat de totzi pupinii si pupinele, greu nene, chinuit mai r^u ca un inuit.

OK, acuma, n-o lua chiar asa personal, mai glumim si noi, da'm'asteptam deja dela matale la primele date, care'i cota pariurilor, tot tac^mu', ...alfel apare Widieianu in c^teva zile si ne da deja primele date.

niku_elektriku spunea...

@ loda,

zilele astea e cam greu sa spui cine a ouat mai 'ntii cine stie ce margica, asa ca o sa ramin cu satisfactzia platonica d'a'i vedea pe pesedei "facutzi" cum nici in visele lor cele mai macabre n'ar fi crezut.

"cosmarul crin" o sa fie un cosmar in primu' rind pentru ei

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

hai da'o'n belea, acuma nu ma face sa'tzi arunc in fatza direct cererea sa produci pe loc un exercitz d'imaginatzie in care basescu s'ar fi 'ntzeles la malai cu varanu', de l'ai fi vazut pe badea gidea si ciutacu prezentind cotele apelor dunarii in esperanto.

ce ar fi fost atit de greu (chiar banui ca insusi diktatorele o regreta acuma)?

edvard spunea...

@niku [ora 13.20]

mda, se vede ca esti odihnit, 'tz'zburda imaginatzia, tzine'o tot asa, ...da' halatu'?...

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

asa e, si ma mai fak!

Trimiteți un comentariu