luni, 16 iulie 2012

tzin' sa fie, tzin' sa fie?

trebe sa mai manince si "echipa"
lu' felix (!) tataru ceva!  

facem pina iese bine, cu flacara violet, cu bluzitza albastra, cu felix tataru,  in sperantza deșartă ca rezultatele vor fi aceleasi ca la ultimele alegeri, parca astia n'au aflat ca nush e la mititica, asa ca e slaba sperantza sa'i invite pe ponta&antonescu la un jacuzzi in preziua referendumului, iar d'l patriciu a atzipit, nu stiu daca definitiv,  de partea "buna" a fortzei.

celalalt felix, voiculescu pre numele lui, nu se'ncurca cu dedesubturi d'astea, el spune clar si raspicat cine este si ce vrea, "vechimea in cimpu' muncii" dovedindu'se in cazu' lui esentziala, "foaia de parcurs" arucata nonsalant pe piata, impreuna cu "aerele" din dotare, in urma cu ceva timp, respectindu'se "la virgula" si ceva la suta...



basescu'i un tolomac daca'si inchipuie ca "geniul" lui tataru l'a scos presidente.

pleaca, ba, in conced, lasa'l pe tataru ca'tzi haleste degeaba banii


(...) 
Credeai ca tara se afla in criza politica generata de un puci parlementar aflat in cautare de legitimizare interna, dupa cea externa i-a fost refuzata. Surpriza. Nu si in tabara Basescu. Nu. Acolo oamenii sunt pe cai mari. Sunt in plina campanie electorala clasica. Se comporta ca si cum ar fi in benignul scenariul ipotetic de mai sus. Aprind faclii, tau ture cu bicicleta electorala, fac calcule socio-demografice, canta, rad si danseaza. Asta stiu, asta fac. Ce poti cere mai mult?! Maine poimaine te pomenesti cu ei ca anunta ca da, Basescu , intr-un act de cavalerism si mandrie marinareasca isi da demisia daca nu primeste un minimun de 6-7 milioane de voturi.
Oricum D-l Basescu insusi, intr-un puseu de orgoliu, pare gata sa se lupte om la om, ca la Smardan, Vidin, Rahova, pentru fiecare vot in favoarea domniei sale. Nimic altceva deca victoria la urne. Restul nu e acceptabil. Nu este d-l Basescu teoreticianul notiunii ca in politica trebuie sa aduci voturi?! Daca nu aduci, nu existi. Este. Explica-i lui Machiavelli teoria asta. Sau lui Kissinger. Dar deviem de la tema. Basescu, voturi: Asta stie, asta face.
In tot avantul acesta electoral, d-l Basescu si oamenii sai par asadar sa fi uitat cu totul ca povestea nu este pana la urma despre Basescu. Este despre statul de drept. Este despre legimititatea sau ilegitimitatea primei lovituri de stat date in Uniunea Europeana. Asa cum se vad insa lucrurile la aceasta ora, pentru ei insa totul se reduce la Basescu Traian si miraculoasele sale aventuri electorale.
Ce daca atitudinea lor pune in pericol viitorul statului de drept in Romania?! Lupta electorala sa fie, ca sa le arate el, d-l Basescu, ce poate cand e vorba de electorat! Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. O veste buna insa in toata aceasta poveste: Strategia adoptata de echipa Basescu are toate sansele sa intre in manuale la capitolul gafe, ineptii, malpraxis. Si nu oricum. In top. E ceva.

Un comentariu:

Scrie opinia ta spunea...

Ei, DA!!!

Tot kakatzelul molfait de Monica Macovei si restul tucalarilor si securistilor din ICR, are in sfarsit un rezultat mai de proportii. In sfarsit putem spune ca acesti tucalari si'au atins scopul.

Deci numai bine de Monica Macovei, a mankat kkt in Europa pana in fine a produs.

Insa sa o lasam putin pe Monica si kktelul mancat de ea si sa ne intrebam ce vroia Bruxellesul? Ca sincer sa fiu de acolo parvine un monolog autist (declarase devreo sapt Antonescu ca nu gratiaza si numeste procurori, vine Barroso(recte Macovei) si cere in lista exact asta?!?)

Deci ce cere Bruxeless? Legea referendumului aia declarata constitutionala de CCR? Uite'o, a promulgat'o Crin. Cred ca si pedeleprele si tucalarii de la Bruxeless sunt fericiti acum.

He he he!!

Sau poate nu? I'a vezi ce contine legea, unde'i cvorumul? Ca legea e declarata constitutional de CCR si acum in vigoare:)

Vezi, asta inseamna prostie in stare pura, manipulezi, dezimformezi, deranjezi intreaba Europa sa ceara nu's ce lege, insa nici macar nu stii ce sa ceri. Ha ha ha!!!

Sa va vad pe 29 dupa 22 seara ce fata o sa faceti cand va comunica CCR rezultatul validarii:)) Ca e deja constitutional. Si promulgata:)

Trimiteți un comentariu