luni, 9 iulie 2012

o vacă proastă alemancă  

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat că speră ca relaţia sa personală cu cancelarul german Angela Merkel să poată fi şi folosită în politica externă, el dezvăluind că Merkel cunoaşte bine România, pentru că în tinereţe a venit cu rucsacul în spate la Făgăraş şi Mamaia.
"Nu vreau să supraevaluăm importanţa relaţiilor personale, dar oricine a practicat, s-a implicat în politica externă, ştie bine că şi aceste relaţii contează. Sperăm să le şi putem folosi", a spus Marga, într-un interviu la The Monney Channel.



Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a exprimat luni convingerea ca dupa referendumul pentru suspendarea lui Traian Basescu "niciun crestin-democrat german nu o sa-si mai permita sa jigneasca poporul roman" vorbind despre dictatura. "Ce, suntem colonie?", s-a intrebat acesta


hai ca (scuzatzi!) crestin democratzii n'o sa'si mai permitza, da socialistii poate?

Liderul socialistilor din Bundestag-ul german, Frank-Walter Steinmeier: "Normele democratice si standardele parlamentare sunt incalcate in Romania"


a sarit si cetepica, scos din mintzi ca s'ar putea sa fie lipsit de ultima bucuie care i'o mai ramas, aia d' a'l vide pe diktatore trintit cu nasu'n tzarina de catre popo'u' lui mult iubit (cu corolaru' d'a'i mai trage si el un shpitz bine simtzit in gura):

U-E, face ordi-né?
Nu mă aşteptam la o asemenea declaraţie de la doamna Merkel. Un om de stat de mare anvergură, un om politic infinit mai respectabil decât un Sarkozy, Berlusconi sau regele Spaniei, vorbeşte de „încălcarea statului de drept”, mai mult, o consideră „inacceptabilă” pentru o ţară europeană, spune că asta e valabil şi pentru România şi asigură deja că sprijină UE pentru „măsuri necesare în consecinţă”, totul pe baza unui telefon dat d-lui Băsescu? Discută doar cu reprezentantul familiei ei politice, adânc implicat în conflictul cu Parlamentul, nu audiază, elementar, şi cealaltă parte înainte de a cuvânta, nu trimite observatori neutri, nu cere mai întâi o anchetă a organismelor europene, dânsa e cumva judecătoare de drept constituţional ca să sugereze o astfel de sentinţă, pe care nu o poate da decât un organism juridic colectiv?

a sarit si taicutzu-cutzu ilici din bivuac:


Iliescu: Dacă Băsescu e votat la referendum înseamnă că nu înţelegem noi starea de spirit a lumii 




uite cum m'obligă, dom'le, bunicutzu' - cutzu sa'i arat ca iar nu'ntzelege ni'ca!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu