vineri, 6 iulie 2012

pauza de publicitate:
pedeleii si basescu nu meritau
"cadoul" facut de uselei,
care seamana tot mai mult
cu peremistii din 2000

nu știu care sint "strategii" din spatele mirsaviilor din ultimele săptămâni, nici daca sint aceiasi care au fost  la manetele suspendarii din 2007 a diktatorului, da' stiu sigur ca'i dau o grozava gura d'oxigen, ca si'n 2007, si lui si pidilicilor, aproape ca nici nu mai conteaza daca cu aceleasi rezultate d'atunci, ca, intre timp, si "baetzii" s'au mai "școlit" intr'ale ticăloșiei, și basescu și ai lui au mai facut și ei destule boacane naspa rau care le'au cazut greu la lingurica "romunilor", si nu ma refer la "masurile d'austeritate" aici.

dementa fuga'nainte a trupei lu' felics a reusit sa'i scoatza din corzi si din disolutzie pe pidilici, care nici in cele mai roz bombon vise n'ar fi crezut c'or sa poatza avea un meeting cu mii de participantzi in care sa nu le fie sparte capatzinile cu boldurile si piatra cubrica ale lu' videanu, la nici doua luni de la pierderea puterii intr'un mod atit de caraghioz.

sa fie tot mina lu' ilici, care zicea, dupa alegerile locale, ca nu e bine, nici chiar pentru democratzia originala usele, ca pidilicii sa dispara ca magarii'n ceatza conturilor lor burdusite?

ma rog, nici bombo nu era prea entuziasmat de idee, inainte sa intre la tzuhaus...

acuma, asta e, asa a cazut zaru', tot pe sase-sase! ajutate zarurile astea de cineva care se pricepe la barbut sau la alba-neagra jucata cu constitutzika noastra kosteliva iar noo ni se spune ca, de fapt, asistam la un meci de sah pentru titlu' mondial, desi unii dintre noi isi mai amintesc vag ca sah cu zaruri nu se exista.

bucurosi si la punga uslinosi le'om duce toate...

**********************

am fost la meetingu' "dreptei" din piatza jorj enesco (sau rebolutziei? habar n'am!), la care am vazut mai multa lume decit se zice labe unu si hotnews (nici ei nici eu nu ma asteptam). cei cu avtobuzele au fost mai putzini decit s'ar crede, si destul de bine amestecatzi p'in multzime (multzi dintre ei probabil ca amploaiatzi pe la firmele "de partid", care sint pe cale ori sa treaca in partea ai'lalta - cunosc niste cazuri - ori sa dee faliment).

activu' bevebist de partid a fost prezent doar prin presedintele buldog al partidului (cu un discurs nu atit de rau cit as fi crezut), lasidu'i sa voroveasca pe cei pe care ii detesta mai tare chiar decit pe uselisti, adica pe monika, cristi preda, adrian papahagi, mru (a mai fost si pavelescu si vlaston, de altzii nu'mi mai amintesc acu').

mru a fost moartea pasiunii, ca d'obicei, garantzia faptului ca base are "mina buna", cum il stim, la oameni, si o garantzie suplimentara, poate, c'o s'avem parte d'o lunga iarna usele, cel putzin pina'n 2017, daca pica (si pica, saracu!) diktatoru' acuma, si daca nu se rupe de tot carutzu'n drum intre timp, cu altzi protagonisti care s'aiva parte si ei d'o rebolutzie a bunului simtz pidilist, sau, doamne feri, pepedede-ist.

mult mai bine au vorbit cristi preda si papahagi, cel putzin la nivel de discurs "de meeting", chiar si neamtzu a fost ceva p'acolo, mai hotarit decit miorlaitu' de mru, pe care lumea'l aclama oarecum artificial si "cu sarcina".

nu stiu de ce se marseaza pe varianta mru pentru eventualele prezidentziale cind cristi preda e cu cel putzin o clasa peste el in privintza discursului, nu numai a aceluia rostit in fatza multzimii.

monika a fost ea insasi, nepotrivita pentru piatza!

am plecat inainte sa se termine discursu' mru-ist, c'altfel adormeam pe mine cu antrenu' pe care mi'l inspira, asa ca m'am prelins spre "tabara adversa", de la universitate, unde, la fintina, nu era mai nime', iar pe partea grupului statuar al carutzii cu paiatza si cu steag de la teatrul natzional bucuresti erau cei pe care'i vedetzi in imaginea de mai jos, impreuna cu rebolutzionarii lu' ilici, macaraua lu' voiculescu si, probabil, grupu' globerilor liberali d'ai lu' lilick.

asta nu'nseamna ca n'o sa avem parte d'adevarate miscari de messse usele, cu zeci de mii de muietzi's posmegii in viitoarea campagnie de trei zile, doo ore si cin'zeci de secunde pentru referendumu' de demitere a diktachiorului.

concluzie: nasol!

pedeleu'i salvat prin larg concurs ocult al adversarului, fara posibilitate de reforma interna, ca doar "trebe sa stringem rindurile, tovarasi!" (u-ni-ta-te, u-ni-ta-te!), ca si uselistii (asa "au scapat" si uselistii de beleaua asta cu "reforma cadrelor", d'au ramas tot cu voicu, hrebe si fenechiu), de zici ca sint intzelesi (ba bine ca nu!).

nebuloasa miscarii mru si cea a noii respublici ramin nebuloase.

daca nu se 'mplinesc profetziile lu' cristoa', adica alea cum ca "istoricu isteric anton si romica in aceeasi persoana tinara si nelinistita care se zbat sa iasa si nu pot" n'ar ajunge catindat uselist la prezidentziale in toamna, adica o tzapa trasa de pesedisti, nelinistitului lasindu'i'se doar "perioada de proba" in care sa se joace cu lopatzica in groapa cu nisip din curtea palatului pionierilor, atunci, poci zice, ca peneleu e scapat in cistigator definitiv al intrecerii pentru mina fi'cii lu' rosu 'mparat, definitiv pe stinga, ca, pin' atunci, dreapta o sa sune mereu "ocupat".

basescu?

nu stiu, nu l'am vazut!

********************************

ps:

am uitat sa spui de ce sint uselistii  atit de asemanatori cu peremeii din anu' 2000 care i'au speriat in asa masura pa totzi ( pe mine nu, ca n'am vrut sa botez) incit au fugit sa "salveze democratzia" facindu'l pe ilici din ou salvator: ei bine, tocmai d'aia!


***********************************

dupa cum am banuit, TAINUL incepe sa fie platit!

9 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Mai, Nikule, acolo, la fantana, filmai exact din locul unde cativa basistii i-au tras-o la maxilar lui Zeus al nostru. Adica Epistole pentru Zeus. Sper ca nu ai fost tu unul dintre ei, ca te mananc!!!

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

nu stiu despre ce vorbesti, da' umflatzi'l!

sintetzi persecutatzi si voi de adevarata diktatura a adevaratului parinte al natziei?

sa va fie de bine, daca nu va este si un pik rusine (numai un picutz, te rooooog!)!

george serban?

petre romanistu' ala pocait ca iliescist?

bleahhh!

i'am vazut portretele stilpilor democratziei de la el de pe blog :((((

Hronic spunea...

Nu meritau, e adevarat. Dar parca sunt putin mai inteligenti decat prostii astia care vor ajunge la inchisoare. Unii care sunt mai in fata si au functii mai mari. Cei cu bani mai multi stau mai in spate deocamdata.

niku_elektriku spunea...

@ hronic,

fii serios, ca d'abea acuma revenim la matca, cu baetzii care stiu s'apese pe butoanele care fac jucarica sa functzioneze al naibii de repede si "eficient", slugile sa'si recunoasca dintr'o ochire adevaratzii stapini, nu ca pe vremea "amatorilor" boc-basisti care erau tari doar in "claxon"...

Loda spunea...

nikule, mare dreptate ai ,,again" ! Parca au fost angajati baietii de la USL sa-i scoata din coma pe pedelisti si pe Basescu, exact ce aveau nevoie .Incepand cu Bruxelles ,USL a facut TOT ce NU trebuia sa faca si doar nu era greu : trebuiau sa aiba rabdare, sa gestioneze tara si problemele curente, sa-si pastreze discursul european si in rest...nimic.In toamna castigau cu sau fara VU ,da stiu eu ce i-a ,,capiat" ? Da-i in drac, ca-s prosti gramada, vor culege ce au semanat.

niku_elektriku spunea...

@ loda,

pai, nu se putea, doamna profesoara, sa n'aiva si pidilicii niste "coledgi" care sa'i scoatza din rahatu' in care intrasera (si din care ei insisi n'aveau idei cum sa iasa) - cu totzi mortzii politici aferentzi.

citeva calcaturi pe capu' coanii constitutzica se uita repide...

cre' ca s'au si uitat, deja (nu stiu cum o sa se spele cu evropenii, da' mai punem d'un tain!), uitindu'ma la citziva din "liderii" noii opozitzii!

edvard spunea...

Nikule, ce te tot miri at^ta, nene? Daca sunt si unii si altzii tot cu ge[a]na fesenarda, ce e de mirare ca actzioneaza asa?
Deosebirea e numai ca :

la[scuzatz']b^sishti evolueaza doar Greuceanu' din motive de ambitz'de mahala [rog ASE lua aici sensu'bun, al localizarii, nu acela pejoratiff...], si ambitzu' asta nu are leac finca si pulimea ce-i face galeria [all-inclusive si monica matale, ...'mi pare r^u, ma^tre, da'e muuult peste aia din peluza lu'h^ldan],

iar la pesedime [ca liberalii, la fazele astea, vin cu potentzial redus, parereamea] statu'major e mai la camuflaj, dupa buna traditzie nouazecista, si, deci, 'mnealor, medit^nd la ce serie de vome, previzibile p^n'la alegeri, mai luau pe haine dinspre cotroceni, precis c-au decis, hai frate sa i-o dam ca si-o cere-n draci, asta e !

Na, poate ca face si o mutare la cacialma, ca la patologia Lui, musaj sa le aiba si cu pokerismu', da'ncearca si El, oricum nu mai are nimic de pierdut, stii, si Craciunu'45 din Ardeni a fost cam tot asa, cu s^nge si trasoare p^na la epuizarea stocului din spitale si depozite.

Asta e frumusetzea [....frumoaaasa si fascinataaa, deeeh], in vecii vecilor nu va duce lipsa tzarisoara de "refo[r]misti" vestitz'ai ecranului si publicu'lor AMATOR.

...lasa nikule, odata si odata o sa te faci si tu bine, nu te mai am^r^ asa, oricum n'are nici un rost sa tot pui la suflet ca, scuze, frajeru'...

edvard spunea...

@ erata
scuze mii..., era Craciunul'44 din Ardeni, ultimul Craciun de r^sboiu', ultimul da'de mare ambitz, si poate tocmai de aceea...

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

mai umbla si mata la contrast si saturatzie, desi poza'i mai mult cu griuri taciune!

Trimiteți un comentariu