marți, 10 iulie 2012

s'a dat liber la anti-evropenism:
sluga blanculescu s'a'ntors la matca!

fostu' ministru bombonian "al controlului", militzianu' cu ciucurei blanculescu, autoru' unui orgasm in direct produs la momentu' 'nscaunarii lui mru, acel istoric de mica respiratzie provenit din fonctzia de sef peste sugative la sie, s'a simtzit obligat de prospata sa noua/veche subordonare, aceea de presedinte sau membru al nu stiu carui consiliu consultativ de pe linga totzi prim-ministrii, de la burebista pina'n prezent, sa'i sara si dinsul la beregatzi vacii de merkel, care arunca aiurea'n tranway bani, sute de biliarde, pa prapaditzii de greci, spanioli, italieni, in loc sa ni'i dee noo, cei mai 'ntzeleptzi si dreptzi dintre draci, ca sa'i facem craci.
tot ce'm pare rau e ca, odata cu trecerea timpurilor, nu mai vaz nici o diferentza intre militzianu blancuculescu si marele fost giurnalist, poiet si dizident huhurezeanu, actualimente aflat intr'una din ipostazele in care nici dumnealui nu mai stie citzi îs.


*************************


am aflat, de la dan pavel, fosta (actuala?) oaie creatza din turma lu' belzebuth berbecalu, ca exista o dovada certa ca de ce n'avem parte d'o lovilutzie acuma, care dovada va fi fluturata miine alora la brussselll, adica, traian basescu n'a fost arestat!


mae vreme pin' la  referendam...

Un comentariu:

Daniel Francesco spunea...

Emil Hurezeanu a dezamagit foarte multa lume. Nu credeam ca banii murdari pot degrada in asa fel o persoana cu un intelect valoros si, in trecut, cu o atitudine atat de corecta si de echilibrata.

Trimiteți un comentariu