vineri, 13 iulie 2012

E GROASA RAU:
RUMBURAC
apare
SOARELE DISPARE!

daca pina si pe foarte sobrul site al radioului gubernamental RFI apare fotografia lu' RUMBURAC!


adica poza "putzin modificata" a Domnului Presedinte Interimar al Republicii Natzional Socialiste Romunia.


3 comentarii:

Riddick spunea...

Nu zice rău, dar e ipocrizie, PnL face parte din ALDE, cel mai eurofederalist eurogrup, iar USL are în vedere "o modificare complexă a Constituției în toate domeniile în care Legea fundamentală trebuie corectată și pusă în acord cu... Constituția UE".

http://riddickro.blogspot.ro/2011/04/acum-un-psd-si-pnl-propun-o-modificare.html

Robert Horvath spunea...

PRESEDINTELE ANTONESCU …..SI AGENTUL STASI ANGELA MERKEL !!!
AM PRIMIT UN MESAJ OFICIAL DIN PARTEA AMBASADORULUI GERMAN IN SUA

” UN ATAC NEPERMIS LA ADRESA POPORULUI GERMAN ”

Revin cu un fapt uluitor . La principala statie de televiziune din Romania Antena 3 afiliata la CNN sa organizat un atac fara precedent impotriva poporulu german si al doamnei Merkel. Aceasta actiune fara precedent sa bucurat de participarea Presedintelui Romanie Antonescu. S-a mers atat de departe incat s-a afirmat direct ca Cancelarul German a facut parte din Stasi, echivalentul german al securitatii lui Ceausescu. Antonescu nu a infirmat acuzatia facuta de Victor Ciutacu dand chiar de inteles ca este de acord cu afirmatia acestuia.
In calitate de jurnalist am luat legatura cu atasatul oficial al presei germane de la New York. In cursul acestei dimineti am
avut convorbiri telefonice cu consulul german la New York
Busso von Alvensleben care m-a asigurat ca acest caz a intrat
in atentia autoritatilor germane .
Am trimis in calitate de cetatean SUA, un cetatean al lumii libere am trimis un protest anbasadorului german la Washington, Peter Ammon .

Romania face parte din E.U si din NATO. Asistam la o incercarea unui grup anti occidental de a reintoarce istoria si a introduce Romania din nou in sfera de influenta rusa. Nu ramane decat sa amintesc declaratiile fara echivoc al
agentului KGB , Andrei Marga in fata parlamentului roman.

“Vladimir Putin este un om foarte competent si ar fi bine ca liderii din Europa si de la noi sa fie la fel de competenti.”Am avut amandoi, cu domnul Crin Antonescu, ocazia sa fim primii vizitatori la Putin ca premier

Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care imi spunea ca rusii cred ca vor sa cucereasca teritorii. Si i-am aratat cat de gresita e aceasta perceptie ” Nu ramane decat sa adaug ca acest bun prieten detine gradul de general si sef de departament in serviciul secret rusesc.

La Vorbe Grele Citez din memorie

Ciutacu : Sunt nepot de rabin …aproape ingropat de viu de germani. Poti avea incredere in poporul german si in doamna Merkel………….

……………….

In partea doua a interviului ATENTIE ATENTIE ATENTIE
CIUTACU : …ESTE ANUL IN CARE CANCELARUL DE AZI AL GERMANIEI DOAMNA MERKEL A SEMNAT CONTRACTUL CU STASI
PRESEDINTELE ROMANIEI CRIN ANTONESCU : NU STIU…POATE

Urmariti desfasurarea evenimentelor
ROBERT HORVATH DEVA BLOG

niku_elektriku spunea...

@ riddick,

daca o sa continui in directzia asta in scurta vreme o sa te vad mare admirator al "mareșalului" antonescu intiiul, care, chiar daca le zice bine, tot o sa'i lipseasca alea 300 de ef-uri (16 sau mai recente) si alte acareturi care i'au lipsit si diktatorului chior pentru a putea fi macar un pikutz de lider regional (nu cit milica, da' totusi...)

asa ca "noua (?) orientare" a noului presedinte pe mine ma sperie tare (tu potzi fi evro-scheptik, ca nu trebe sa platesti penzii si salare in fiecare luna!), cum vaz ca'l sperie pina si pe celebrul roberth horvath ot ny-deva-city, altfel mare admirator de antene, care tocmai ce intra p'aici cu un spam de toata frumushatza

Trimiteți un comentariu