joi, 18 august 2011

aflam cu surprindere

ce asemanari/diferentze sint intre ozn-u' de mai jos


si aglomerarea asta de prefabricate?


Da, e noul stadion. Iata cateva date: stadionul CLUJ ARENA, omologat la categoria Elite, cu 30.000 de locuri, 360 de reflectoare dispuse circular pe acoperiș de 2000 de lucși, două tabele afișaj Philips de 60 metri pătrați fiecare, care vor afişa nu doar scorul ci și imagini, gazon nemțesc! Proiect al Consiliului Județean Cluj la un cost de aproape 36 milioane euro.


acuma, o arata nu stiu cum minunea lu' videanu-oprescu p'in interior, da' io nu'l vaz bine in cazu' unei zguduieli majore, cum e de asteptat sa se 'ntimple pe la bucale in viitoru' previzibil, cu guguloiu' ala de nu stiu cite zeci de tone atirnat acolo cu tot felu' de şforicici.

ca e "acoperit"?

pai citzi "acoperitzi" n'aveam noi si pina acuma, si ce, e bine?

si ce acopereala e aia cu o muşama trasa cu şfara, care si aia nu se stie cum o sa se comporte cu alte zeci-sute de tone de precipitatzii solide d'asupra'i?

or aia nu se pune?

cind ninge tragem şfara iara?

atunci de ce'i mai zice ca'i "arena pentru 365 de zile"?

daca "farfuria" din cluj chiar o sa coste cit zice napocelu', apai e absolut scandalos jafu' de pe arena din bucale, iar cei care l'au produs merita trecute pe la orificii diverse obiecte, mai mult sau mai putzin dure.

mai ales dac'o sa'l 'mproprietarim pe jiji cu ea (ca tot s'a 'nvatzat, si'l iubeste toata tzara! rusine, bai napocenilor care atzi alergat cu limba scoasa sa'i cumparatzi biletele ciobanului, sa se mai umfle putzin in pene! sa nu uitatzi sa'l aclamatzi diseara... urcatzi'l si pe capota!)

3 comentarii:

Napocel spunea...

O ajuns la aproape 40 milioane euro acum la final.

Napocel spunea...

Da de ne-om scăpa de Jiji, acum că se tot vuvuze;te despre unirea cu Repubernia Maldavskaia, Jiji adulmecă terenurile de acolé =))

niku_elektriku spunea...

@Napocel

cu tva sau fara tva?

iar de jiji nu stiam c'o devenit asa unionist, adica stiam doar de unirea cu "unirea urziceni"!

:))

Trimiteți un comentariu