miercuri, 17 august 2011

se schimba iar licuriciu':
 noi, tot pe locu doi,
"locu' mortului",
cu "relatzia" ce'a
intarit felatzia 

politica essterna romuneasca e sublima, da' lipseste cu desavirsire.

stai si'tzi rozi unghiile de necaz ca nu poci pricepe si pace cum de pingelica reusea sa fie buricu' pamintului, obtzinind si recunoasterea suprema p'in spurcarea pina si a calestii majestatzii sale regina angliterii, si asta doar contra a unui amarit contract rombac d'un miliard, nici nu mai conteaza in ce monezi,  in timp ce amaritzii astia de azz, prapadind infinit mai multe miliarde, nu reusesc sa se agatze nici macar de tampoanele drezinii regale, cu toate ca's totzi, cica, oameni 'nvatzatzi, cu limbi la baza, nu cu patru clase ca carpatzu' gindirii.

baletu'diplomatic romunesc s'a dovedit a fi mai mult o sirba in carutza intrata cu oistea'n gard.

daca ilici, cu toate straduintzele, n'a reusit suprema satisfactzie sa'si bee ceaiu' din samovaru' rusesc, indiferent ce tatuc fuse, si se duse, pe la kremlin, iar constantinescu a ramas intzepenit in proectu' lui de cuza cu barbitza boxita, laudindu'se si azi cu "pretenii lui" jeliu jelev si lech walesa, cu d'alde basexu traba'i a dracu' de complicata.

piratzelu' s'arata ca si'un berbante ce'o avut o essperentza nefericita'n amor, tragind concluzia ca toate tzarile e curve, comportindu'se bosumflat in tot ce reprezinta "contact",  mai mult (b)anal decit bilateral, mai mult cal decit calaretz, c'asa'i in tenis, daca n'ai penis, sau, macar, 3-400 sute de f16.

bosumflarea din ultimii doi trei ani e atit de evidenta incit preşu' (nu pleşu'!)  nici nu cata sa si'o mai mascheze, trecind la atitudini direct ofensatoare, cum o fo' aia cu refuzu' de a se prezenta la intilnirea cu obama de la warshaw, sau aia cu neonorarea cu prezentza a expozitziii mondiale de la shanghai de anu' trecut.

hai ca'l 'ntzelegem la treaba cu rusii, desi rusii o cam duc ca'n sinu' lu' avraam pe teritoriu' tzaritzicii, da' si chinejii?!!

drepturile omului, alea, alea?

a se slabi!

ciudat e ca nici ceilantzi reprezentantzi ai statului romun nu exceleaza in domeniu, ultimii  trei prim ministri nu mi'au ramas in memorie decit prin inghetzata linsa de nastase cu berlusconi,  prin o vizita a lu' tariceanu pe la paris, precum si prin actuala deplasare a lu' boccassa la chineji, la spartu' tirgului, care a parut un fel de zar de fuga din tzara la momentu' scurgerii  in presa a noii strategii fiscal bugetare pe perioada 2012 - 2014 decit o vizita temeinic pregatita.

o vizita "de suflet" din care o sa ne alegem doar cu sufletu' din pantaloni.

culmea absurdistanatului e cum incearca madam udrea sa'i atraga pe urmasii lu' mao cu un "circuit rosu", in care - de ce nu? - n'ar strica sa le faca si niste scurte instructaje cu dumitru dinca, ca tot nu le'a iesit lor miscarea cu tien-an-men.


2 comentarii:

Arogantu' spunea...

Cu ba'SECU treaba-i clara: cea mai tara curva-i Romanica !
Pai nu putea ea, tarisoara, sa dea dracu' de pamint cu el atunci cind se afla-n stare de levitatie, in 2007 ?
Nuuuuuu, a dzis tarisoara, stai aici si presteaza !
Pai nu pleca Iel ca un Ierou pe mare sau pe ma-sa mare, unde ar fi dorit, cu tot cu aura de erou ?
Asa - iac'ajunse sa fie batjocorit ca ultimul tirlan din Romanica ! :D

niku_elektriku spunea...

@arogante
las' ca si concorentza "presteaza" la aceleasi "aparate".

asta, daca pleaca, ne lasa pe mînuri bune, si blegi...

Trimiteți un comentariu