miercuri, 24 august 2011

ma fac "ecologist"

tzin sa anuntz cu tristetze ca incep sa fiu d'acor cu gotziu!

chiar daca asta o fi cumparat de soros...

tot cu tristetze incep sa ma delimitez de  bliiin, care o ajuns mare fan de fane cu poshetzika, in detrimentu' unora ca macovei sau preda, 'telectuali shovaielnici.

s'a dus lulii de suflet halba ca zapada, daca tocmai in statu' (tot statu', sireacu!) ei major se lucreaza la cultu' munci(i)... "de partid"

mmmm... face ordine!

13 comentarii:

Galeata cu Pixeli spunea...

Nikule , subscriu. Ce e sigur si las acuma in scris, e ca le vor trece figurile si lui Laza si lui bliin daupa alegeri.

niku_elektriku spunea...

@galeata cu pixeli

vaz ca din "mai curatzi, mai uscatzi" se transforma, tiptil, tiptil, in suporteri infocatzi ai "activului de baza"!

din partea mea, mai bine lipsa!

mai bine votez cu garcea ecologistu'...

Galeata cu Pixeli spunea...

Nikule, o spun p'a dreapta. Astora l-i s-a urcat la cap. Arogantza la patrat, mai ceva ca dom' Nastase, rda domnii se vor trezi cand zboara din fonctzii cat de curand si apoi revin la smrenii initiale. Sa le foe de bine, daca ei isi imagineaza ca rastoarna caru' cu prosti romunesc, se inseala si i-am supraestimat. Parerea mea. eu m-am lamurit cu ei...

niku_elektriku spunea...

@galeata

tocmai ce trecu pe la mine un oropsit, caruia nu mai avui ce argumente sa'i aduc impotriva 'njuraturilor de mama-tata-patriadorata pe care le slobozea la adresa valului portocualiu ce se abatu asupra unei anume 'nstitutzii, tot de stat, ce e gata sa se transforme 'ntr'o gramada de moloz cu neprecupetzitu' lor aport...

omu' zice ca n'a mai vazut asa ceva in viatza lui, si n'am gasit rezonuri ca sa'l contrazic!

Galeata cu Pixeli spunea...

Nikule, argumentu plus rezonu' o sa-l afle ei cand ailantii vor sterge pe jos cu ei. si-atuncea se vor intreba, ca bietii aia, bolnavi incurabili: pai mie nu mi se putea intampla asta, nu-i drept! Da-i in spuma lor... ca ce altceva sa mai zicem.

Anonim spunea...

nu cu Gutza, nu cu Gutza! mai bine cu Leca si cu cea mai frumoasa blonda de pe VaxPublica, fata aia misto, Laura. Pliz! :)
ce-ati patit mai fratilor? la sincerul mod. ziceti-mi durerea sa ma alatur voua, daca-i cazul (si nu de infatuare sa-mi vorbiti - ca din aceea am vazut destula in 21 de ani de jurnalism)

Lilick Auftakt spunea...

Nu se poate Nikule sa te faci ecologist. E imposibil. La culoarea verde trece PDL. Imn cu "Verde inourat" au, pungi verzi dau, frunza e verde, mai lipseste sigla cu musca verde de rahat in loc de trandafir si imaginea PDL-ului e gata! Deci, ce faci? Vrei sa pui musca pe blog?

niku_elektriku spunea...

@galeata

stii cum e?

ai'laltzi se multzumeau sa schimbe shtabimea, pe cind "astia", se pare, au ales sa "penetreze" mult mai adinc, asa ca revolta surda (cum alt cumva ?!) e mult mai mare.

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

stai asa, am ajuns sa'i dau dreptate PUNCTUAL lu' gotziu, doar in problema rmgc, care, intre noi fie vorba, e o mare porcarie "agreata" de toate partidele, mai "palmat" sau mai pe fatza, ca boii de pedeloi, care vor sa ia ei "caimacu", sa nu ramiie cu onoarea "nereperata".

cum adica?

cine'si mai aduce azi aminte ca pesedoii au vindut petrolu', iar peneloii au vindut platforma continentala?

nime'!

asa gindeste si base, care s'a 'mpotrivit sa dee "sarea" (trecem ca era vorba sa i'o dee lu' felics), da' n'are nimic 'mpotriva sa renuntze la auru' stramosesc pentru' contravaloarea 'mprumuturilor pe care le face statu' rumun timp de doo trei luni pentru penzii si salare.

afacere, nenica!

niku_elektriku spunea...

@lilick

iata, in sfirsit, o idee buna!

Anonim spunea...

las' ca bazaie mustele pa toate blogurile unde se mananca rahat de infratire cu turnatorul Felix Voiculescu - se gasi cine sa ne-arate rahatelul de musca de pe blogul nostru in timp ce baga mare cu polonicul plin. uăi!
@niku, cu RMGC ar fi de vorbit, dar la modul cu caimacul ai dreptate. si-n fond, de ce sa nu se uite si despre PDL chiar nimic? da io cred ca nu aurul e bataia pestelui in zona (care peste se va adapta la cianura sau va fi extins), ci uraniul. si daca sunt si niste mici urme de wolfram si molibden (al dracului Mendeleev cum le-arunca la noi in ograda!) atunci cred ca coada pestelui (aia din care bate sa ajunga cu boticul la papica) e chiar de balena...

niku_elektriku spunea...

@sareinochi,

pai veeezi?

postura asta de papagali perpetui ma 'nerveaza cel mai tare!

Galeata cu Pixeli spunea...

Nikule, Africa de sud ne cheama. Aia fac prapad acolo cu minele. La inceput am zis ca e ok sa extragaurul. dar rumunii iau 2-3% din afacere si zona va ramane praf si ppulbere acolo.

Trimiteți un comentariu